sarımsı akıntı benim önceki hamileliğimde olmuştu canım yani bu bir belirti :) başka belirtilerin var mı peki?
benim önceki hamileliğimde göğüs hassasiyeti sarımsı akıntı kasık ağrısı-çekmesi bel ağrısı olmuştuAyy canim ya insallah bendede hamilelik belirtisidir. Sol kasigimda agri var tatlim. Yumurtanin oldugu taraf yani. Adet agrisina benzio. Esime hastalancam galiba dedim. Dur hemen ole deme belli olmaz diyo garibim :)
canım emin değilim ama kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin. ne zamandır deniyorsunuzcanlarım merhaba bir konu danışacağım.
bu ay reglim 10 gün gecikti ( ilk defa bu kadar gecikti ), 6. günü kan tahliline gittim negatif çıktı ama bi 10 gün daha beklememi söylediler. ne var ki 10. günde regl oldum fakat önce koyu sarı akıntı gelmeye başladı ardından peçeteye koyu kırmızı bordomsu renkte geldi, akşamına ise baya parça geldi. bugün ise simsiyah çok az kanama olmuş. ağrım sızım yok. hala göğüslerim şiş sadece. kan tahlilinin olduğu gün doktora da muayene olmuştum ve rahim içi tertemizdi. sebebi nedir bilen var mı? herhangi bir ilaç, doğum kontrol hapı vs kullanımım da olmadı.
benim önceki hamileliğimde göğüs hassasiyeti sarımsı akıntı kasık ağrısı-çekmesi bel ağrısı olmuştuinşallah hamilesindir canım
benimde şuan senin gibi 5 gün var (bu günü saymazsak) göğüs ağrım benimde yok bu sefer sadece seninki gibi sol kasık ağrım var ara ara şiddetlenen tek farkımız benim akıntımda kahvelik var. ağrı olması normal . ama maalesef adet belirtileri de bunlara benziyor bekleyip görücez. bir değişiklik olursa haber ver canımCanim herkes te gebelik belirtisi olarak gogus agrisi oluo sanirim ama bende yok. Yani normal de adet olmadan oncede goguslerim de bi sislik agri falan olmazdi. Sarimsi akintinda 2 gundur var. sende kac gun surmustu ? Birde kasiklarim suan ki agrisi baya artti. Lekelenme olmadan once bole bir agri oluo muydu ? Adetime daha 5 gun var
benimde şuan senin gibi 5 gün var (bu günü saymazsak) göğüs ağrım benimde yok bu sefer sadece seninki gibi sol kasık ağrım var ara ara şiddetlenen tek farkımız benim akıntımda kahvelik var. ağrı olması normal . ama maalesef adet belirtileri de bunlara benziyor bekleyip görücez. bir değişiklik olursa haber ver canım
canım emin değilim ama kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin. ne zamandır deniyorsunuz
Yarını da atlatırsam pazar sabahı yapmayı düşünüyorum bakalım sen yapacak mısın?Aynen bekleyip gorucez:) insallah kirmizilari gormeden hayirli haberi veririz. Sen ne zman test yapmayi dusunuyosun tatlim?
belki de döngünde bi değişiklik olmuşturda yaşadığın yerleşme kanamasıdır olabilir mibu ay tam yumurtlama zamanı 2 kere denedik ama dediğim gibi 6.gün kan testi negatifti, acaba dedim geç döllenme vs gibi bişey mi oldu veya düşük falan mı oldu ama onda da ağrı olurdu diye düşünüyorum. bir kere yaşadım kimyasal gebelik onun adet süreci yoğun kanamadan farksızdı. bu ise çok değişik yani sanki ped koymasam olurmuş gibi, ya da hiç bişey değil sadece bu ay böyle oldu diyeceğim ama tam da denediğimiz aya denk gelmesi durumu enteresan oldu.
Yarını da atlatırsam pazar sabahı yapmayı düşünüyorum bakalım sen yapacak mısın?
belki de döngünde bi değişiklik olmuşturda yaşadığın yerleşme kanamasıdır olabilir mi
İnşallah hamilesindir canım. Gerçekten çok zor beklemekBen carsamba yapicam dayanabilirsem:) sonradan uzulmiyim bide. Cok heves ettm bu ay bide ilk denememizdi. Aldim testi bi hafta oldu beklio evde:)
evet canım bir doktora gitmende fayda var hayırlısı olur umarım. İnşallah çok bekletmez bebeğin seni.benim de kafam oraya takıldığı için size danıştım. galiba en iyisi biraz daha gözlemleyip tekrar bir kontrole gitmek olacak gibi.
İnşallah hamilesindir canım. Gerçekten çok zor beklemek
evet canım bir doktora gitmende fayda var hayırlısı olur umarım. İnşallah çok bekletmez bebeğin seni.
İnşallah verebilirim güzel bir haberPazar gunu testini yaparsan haber ver merakla bekliyorum hayirli haberlerini
İnşallah verebilirim güzel bir haber
Anladım canım hayırlısı hiç belli olmazYa esim tir şoförü o güne denk geldi ondan oyle oldu yani bi ihtimal bilmiyorum bekleyip gorcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?