- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
peki kimyasal gebelikte idrar testleri negatif mi cikiyor? peki ya kan?canım emin değilim ama kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin. ne zamandır deniyorsunuz
evet canım bir doktora gitmende fayda var hayırlısı olur umarım. İnşallah çok bekletmez bebeğin seni.
sagol canım ewet hamısım bende cok sukurr :) Allah ım senın gıbı saglıcakla kucagıma almayı nasıp eder ınsalahhhAllah razi olsun birtanem cok sukur yolunda hersey :)
aa sende hamissin he oglemi ?
ogle ise rabbim kucagina almayi opup koklamayi nasip etsin kuzum :)
eğer sonlanmaya yakınsa negatif verebilir canım ikisidepeki kimyasal gebelikte idrar testleri negatif mi cikiyor? peki ya kan?
bir hafta önceden de başlayabilir yada adet günü de olabiliyor canımArkadaslar lekelenme genel de adete ne kadar varken oluyor ?
bir hafta önceden de başlayabilir yada adet günü de olabiliyor canım
hayır canım olmaz hatta çoğunlukla olmazHerkeste olmayabilir ama dimi bu yerlesme kanamasi.
sagol canım ewet hamısım bende cok sukurr :) Allah ım senın gıbı saglıcakla kucagıma almayı nasıp eder ınsalahhh
bugün 2 tane sivilce çıkardım inşallah hayra alamet olur :)
bende de çıktı üstelik hiç çıkmaz. hayırlısı.Sivilce belirti mi? Benimde ilk defa çenemde çıktı 4-5 tane küçük küçük
Maalesef bebek için uğraşırken her şey farklılaşa biliyor.. umarım dilediğin olur.Ben de test yaptım negatif cıktı sabah. Yarına adet gunum ama normalde dun lekelenmemın baslaması lazımdı. Bakalım yarına gelecek mi ..
Benim bu 7. Ay olacak. Artık belirti aramayı bıraktım zaten. Adetim geciksin test falan yaparım yine artık. Ama bugünkü test bebek olmadıgını ispatladı. Adet gelse de yoluma baksam bari..Maalesef bebek için uğraşırken her şey farklılaşa biliyor.. umarım dilediğin olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?