Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Benim bu 7. Ay olacak. Artık belirti aramayı bıraktım zaten. Adetim geciksin test falan yaparım yine artık. Ama bugünkü test bebek olmadıgını ispatladı. Adet gelse de yoluma baksam bari..
gerçekten çok yorucu her ay beklemek çok yıpratıyor insanı benimde bu aydan pek umudum yok hayırlısı ne diyelm

Eger ovulasyon üzerinden 12-13 gün geçtiyse bence cıkmalı artık testlerde. Cıkmıyorsa yok ya bi şey..
çıkıyor zaten silik olarak adete dört gün kala beliriyor normalinde tabii istisnalar var erken yada geç yumurtlama olanlarda bu süre değişiyor. benim önceki hamileliğimde dört gün kala görmüştüm.

çıkıyor zaten silik olarak adete dört gün kala beliriyor normalinde tabii istisnalar var erken yada geç yumurtlama olanlarda bu süre değişiyor. benim önceki hamileliğimde dört gün kala görmüştüm.
Bak senin olmus bi kere, ben acaba hic olacak mi diye de cok dusunuyorum ..

Pardon, boyle olmasina cok uzuldum. Neden sonlandirildi ? Gecmis olsun. Ama bak hamile kalabiliyorsun ..
Kromozom bozukluğu dediler kalp atışları yavaşlamış ve suyu azalmıştı. Suni sancıyla doğurdum üstelik. o yüzden sakın üzülme her şey zamanında sağlıkla olsun. En önemlisi sağlık..

Orasi oyle, insallah saglikla zamaninda gelsin. Zaten bu konusmalar hep hayirlisi olsunla kapatilmiyor mu..

Bak senin olmus bi kere, ben acaba hic olacak mi diye de cok dusunuyorum ..

Olumsuz düşünmek yok kızlar benimde Bat 5 Ağustos. 15 aylık evliyim. 27 yaşındayım.Bu ay ilk denemem Ovu testi ile Yumurtlama gününü yakaladık değerlendirdik. Gerisi kısmet. Belirtilerim var ama adet olucak gibi. Üzülmemek için şuan test yapmıyorum ama çok sabırsızım. o sebepe birbirimize destek olmamız gerek. Belki bu ay hepimiz hayırlı haberi veririrz. Yeni bir topik açmış oluruz

sakın üzülme bak ben hamile kaldım da ne oldu dört ay sonra büyük bir hayal kırıklığı... herşeyin hayırlısı canım

Canım benim geçmişi düşünmemeye çalışarak yeni umutlarla başladık bu aya seninle batlarımız da aynı , aynı gündede testi yapalım bari

Orasi oyle, insallah saglikla zamaninda gelsin. Zaten bu konusmalar hep hayirlisi olsunla kapatilmiyor mu..
Merak etme sen de yaşayacaksın

olumsuz düşünmüyorum tabii ki ama benim durumum sizden biraz farklı riskim sizin üç katınız dr um söyledi bunu (yazdığımı okuduysanız tekrarlama riski yani) benim yaşım 34 çok da şansım yok yani. :) bekliyorum napalım

Canım benim yengem 43 yaşında hamile kaldı. Evet 30 lu yaşlarda doğum oranı düşüyor ama hiç olmıcak anlamında değil. Ve isteyerek hamile kaldı planlı şekilde. Doktoru riskleri sölemesine rağmen. Sezeryan bile olmadı. Stres bile etkiliyor . En son gittiğimde doktoruma Yumurta takibi olsun dedim. Kızdı Zaten gün aşırı birlikteliğiniz varsa niye takibe alıp kendini şartlıyosun strese giriyorsun diye. Tabi o anda he he dedim geçtim Diceksin uyguluyormuşun hayır ama öle yapmak gerekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…