Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Sol kasığımdaki ağrı devam ediyor. Çok değil ama adet öncesi gibi hafiften var. sizlerde durum da değişiklik var mı?

Kızlar bat 13 agustos. Bir kurtaj yaşadım bebeğim kalp atışları durduğu için aldılar. Pıhtılaşmam da var gebeliğim de iğne kullanicam. Ins. Burdan birbirimize güzel haberler veririz.

Kızlar ben bu ay yumurta takibi yaptırdım. 11. Gun gittim dr a. 3 yumurta n var dedi. Biri sağda diğer 2 si solda. Yaklaşık 11 mm di ler. 15. Gun tekrar çağırdı gittim. Bu sefer sadece sol da yumurta gördü. Yumurta n catlamamis dedi sıvı da yok. Ya ben anlamadım nasıl catlamamis. Catlamadiysa o 2 yumurtaya ne oldu.

Benim bu 7. Ay olacak. Artık belirti aramayı bıraktım zaten. Adetim geciksin test falan yaparım yine artık. Ama bugünkü test bebek olmadıgını ispatladı. Adet gelse de yoluma baksam bari..
benim de 7. ay ben de aynı moddayım adetim birkaçgün gecikti daha idrar testi bile yapmadım hüsrana uğramaktan korkuyorum.

ben de suni sancıyla ölü doğum yaptım geçen sene. yedi aylıktı. seni çok iyi anlıyorum.

Canim zaten eger ilac destegi yoksa 3 yumurta falan vucut gelistirmez ki, anlamadim ben de.. Ya doktora bi dahaki gidisine coktan catlamisti, sivi 2 gun icinde kaybolurmus.. Ya da bastan hic yoktu o yumurtalar bi seyleri yumurta zannetti.. Bak bu sorulari detaylica sor doktora aklina takiliyor hep.

Evet dediğin çok mantıklı. Bende senin gibi düşünüyorum. Acaba diyorum dr gitmeden mi catladi. Ama solda 11 mm bir yumurta gördü ona da büyümemis dedi. Ancak endimetrium kalınlığı da ii dedi. Adet gününde test yap dedi. Ya anlamadım açıkçası kendi kendiyle çelisti. Ben kendim vajinal akıntı ile yumurtanın catladigi ni anlayabilir miyim

Ya aklım iyice karıştı gerçekten. Dr gitsen bir dert gitmesen ayrı bir dert. Peki bu yumurta catladiktan ne kadar sonra iliski olmasi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…