hahaha ben yarın yapmayı düşünüyorum dün konuşmuştuk seninle tabii bugün de adet olmazsam
Ayyy canım beniimm inşallaahholmazsın inşallah bat kardeşliğinden birisi hayırlı haberi verir inş.
benim de aynı şekilde ağrım var belim de ağrıyorSol kasığımdaki ağrı devam ediyor. Çok değil ama adet öncesi gibi hafiften var. sizlerde durum da değişiklik var mı?
benim de 7. ay ben de aynı moddayım adetim birkaçgün gecikti daha idrar testi bile yapmadım hüsrana uğramaktan korkuyorum.Benim bu 7. Ay olacak. Artık belirti aramayı bıraktım zaten. Adetim geciksin test falan yaparım yine artık. Ama bugünkü test bebek olmadıgını ispatladı. Adet gelse de yoluma baksam bari..
benimki iki gün önceydi hala olmadım.kızlar bat larınız ne zaman
ben de suni sancıyla ölü doğum yaptım geçen sene. yedi aylıktı. seni çok iyi anlıyorum.Kromozom bozukluğu dediler kalp atışları yavaşlamış ve suyu azalmıştı. Suni sancıyla doğurdum üstelik. o yüzden sakın üzülme her şey zamanında sağlıkla olsun. En önemlisi sağlık..
Sol kasikta batma var bende. Ama garip sekilde adet olmayacagimi dusunuyorum :)benim de aynı şekilde ağrım var belim de ağrıyor
Allah sabir vermis sizlere, insallah boyle sinanmayiz.. Hayirli saglikli olsun umarim..ben de suni sancıyla ölü doğum yaptım geçen sene. yedi aylıktı. seni çok iyi anlıyorum.
Amin canım.Allah sabir vermis sizlere, insallah boyle sinanmayiz.. Hayirli saglikli olsun umarim..
bende de çok halsizlik var çok yorgun hissediyorum. az biraz kasıklarım ağrıyor. ama başka belirti yok.Sol kasikta batma var bende. Ama garip sekilde adet olmayacagimi dusunuyorum :)
Canim zaten eger ilac destegi yoksa 3 yumurta falan vucut gelistirmez ki, anlamadim ben de.. Ya doktora bi dahaki gidisine coktan catlamisti, sivi 2 gun icinde kaybolurmus.. Ya da bastan hic yoktu o yumurtalar bi seyleri yumurta zannetti.. Bak bu sorulari detaylica sor doktora aklina takiliyor hep.Kızlar bat 13 agustos. Bir kurtaj yaşadım bebeğim kalp atışları durduğu için aldılar. Pıhtılaşmam da var gebeliğim de iğne kullanicam. Ins. Burdan birbirimize güzel haberler veririz.
Kızlar ben bu ay yumurta takibi yaptırdım. 11. Gun gittim dr a. 3 yumurta n var dedi. Biri sağda diğer 2 si solda. Yaklaşık 11 mm di ler. 15. Gun tekrar çağırdı gittim. Bu sefer sadece sol da yumurta gördü. Yumurta n catlamamis dedi sıvı da yok. Ya ben anlamadım nasıl catlamamis. Catlamadiysa o 2 yumurtaya ne oldu.
2 gun grcikme var bence en buyuk belirti mevcut, testi cakmalisin.bende de çok halsizlik var çok yorgun hissediyorum. az biraz kasıklarım ağrıyor. ama başka belirti yok.
Gerçekten çok zor seninki benimkinden beter inşallah bir daha yaşamayız..ben de suni sancıyla ölü doğum yaptım geçen sene. yedi aylıktı. seni çok iyi anlıyorum.
inşallah hamilesindir canım içine doğarmış ya annelerinSol kasikta batma var bende. Ama garip sekilde adet olmayacagimi dusunuyorum :)
Yarın sabah yapacağım bakalım. Kısmet.2 gun grcikme var bence en buyuk belirti mevcut, testi cakmalisin.
benimki iki gün önceydi hala olmadım.
Evet dediğin çok mantıklı. Bende senin gibi düşünüyorum. Acaba diyorum dr gitmeden mi catladi. Ama solda 11 mm bir yumurta gördü ona da büyümemis dedi. Ancak endimetrium kalınlığı da ii dedi. Adet gününde test yap dedi. Ya anlamadım açıkçası kendi kendiyle çelisti. Ben kendim vajinal akıntı ile yumurtanın catladigi ni anlayabilir miyimCanim zaten eger ilac destegi yoksa 3 yumurta falan vucut gelistirmez ki, anlamadim ben de.. Ya doktora bi dahaki gidisine coktan catlamisti, sivi 2 gun icinde kaybolurmus.. Ya da bastan hic yoktu o yumurtalar bi seyleri yumurta zannetti.. Bak bu sorulari detaylica sor doktora aklina takiliyor hep.
Ya aklım iyice karıştı gerçekten. Dr gitsen bir dert gitmesen ayrı bir dert. Peki bu yumurta catladiktan ne kadar sonra iliski olmasi lazimCanim zaten eger ilac destegi yoksa 3 yumurta falan vucut gelistirmez ki, anlamadim ben de.. Ya doktora bi dahaki gidisine coktan catlamisti, sivi 2 gun icinde kaybolurmus.. Ya da bastan hic yoktu o yumurtalar bi seyleri yumurta zannetti.. Bak bu sorulari detaylica sor doktora aklina takiliyor hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?