Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Benimki az daha adaletli çıktı.. Yarına test olmadan bu aksam bir kahverengi leke bas gösterdi. Testimi harcamayayım artıkın :)) ben ekmek sırasının sonuna geciyorum kızlar, maalesef kii bu ay da paramız cıkısmadı

Ah cnm ya yine mi tek tek dökülüyor herkes

Kuzum belki yerleşme kanamasıdor eminmisin ya, kıyamam ekmek sırası canım ya ekmek öyle değerli bir ekmekki...

Pzotif dusun tatlim yerlesme kanamasi olabilir. Kirmizilar cok gelmeden su koyu vermek yokk. Ayrica bu ay kirmizi kart gorenlerde uzulmesin listemiz devam edio kacmak yok. Hamiste olsak olmasakta yola birlikte devam canlarim. Anne adaylari dayanismasi

Dur hemen pes etme kırmızı görmeden olmaz kahve leke yerleşme de olabilir yarın olsun bakalım bir

Uzulme.olacak inşallah. Pozitif olmak lazim.Geç olsun güç olmasın.

Uzulme.olacak inşallah. Pozitif olmak lazim.Geç olsun güç olmasın.

Üzülme gecen ay bende kahve lekelerle iki gün uğraştım sabah aksam okumadığım yayın kalmadı Yerleşmemi diye sonra sonuç hüsran. Üstelik çamaşır suyu ile test yapmıştım emin olmak için bekar kardeşimle annemde yaptırdım benimki onlardan farklı çıktı kesin hamileyim dedim meğer değilmiş nasip. bi arkadasım tüp bebek merkezine gittiğinde doktor biz spermle yumurtayı döllüyoruz bebeği yapıyoruz ama ruh üflenmeyince can olmuyor Demiş. Herşey Allah'ın elinde zamanı var sadece ol denmeyi bekliyor. Bu ay nefes alma zamanı değilse vardır bunda da bi hayır ben artık böyle düşüyorum biz desteklerimizde birbirimize yeteriz zaten

Buna çok fazla katılıyorum, rabbim ol derse olur herşey...her serde bir hayır var, her yasadığımızın da bir nedeni var...önemli olan sabredip beklemek...

Hadi bakalim, pek sanmiyorum ama yine de burdayimmm, iyi haberlerinizi yazin ya azicik sevinelim :)

Rabbim ruh uflemedi bu ay da.. Vardir vakti zamani..

Kesinlikle katılıyorum, her şeyi en doğru zamanda yapsak da Allah ne zaman yazdıysa o zaman. Iki aydır bende de hem gecikme oluyor hem de iki gün kahverengilerde başlıyor. Üstelik bir sefer idrar testinde silik çizgi bile vardı. Doktoruma göre bu olumlu bir gelişme. Bakalım bu ay neler olacak, bat 19 Ağustos :)) beni de listeye alırsanız sevinirim.

Yarın sabah testlerinden güzel haberler okuman dileğiyle, iyi geceler.

İnş tatlım zaman geçiyor seninde 17günün kaldı bile bak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…