Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

arkadaşlar dün adet günümdü, ve adet olmadım ama bugün saat 17.00 gibi pembesi kahverengimsi bir akıntım geldi, dışarıdaydım sonra eve geldim pet koydum, adet oldum diye üzüldüm tabi, şimdi pedde yine çok az bir leke vardı, adet olsaydım bu saate kadar çoğalması lazımdı , ama sadece bu kadar şimdi temiz ped koydum sabaha kadar bakalım ne olacak? inşallah yerleşme kanamasıdır, bu arad test yapmıştım sabahleyin negatifti :S yorumlarınızı çok merak ediyorum :S ha bu arada kasıklarımda da batma gibi ağrı var .

Canim ben şubatta gebe kaldım nisan da gebeliğim sonlandirildi. O zaman tam adet günümde aynı senin dediğin gibi 2 gün boyunca leke gelmişti. Ancak biraz farklı oluyor yerleşme kanaması. Kahverengi den farklı çok hafif kırmızı pembe msi oldu bende. Tabi herkeste farklı olur. Ancak o ay ben biraz sasirmis tim. Adet sancısı gibi çok ta Şancım olmuştu. Dr bir test yapalım dedi .yaptık gebeydim. Ancak bebeğim beni bıraktı. Ins. Saglikla sihhatle hamile kalır ve bebislerimiz i kucagimiza alırız.

Canim benim de kasiklarim da adet olucak gibi bir sanci var. Henuz lekelenme gibi birsey olmadi ama sol kasigim sadece agriyo. Bence haftaici kan testi yaptir zaten varsa cikar. İnsallah ta hamissindur tatlim

Pembemsi demişsin. Şöyle diyim normal adet döngünun başlangıcı gibi değilde hafif kırmızı ise bu yerleşme kanaması olabilir canım

İnsallah bu sefer saglikli sihatli bir bebegin olur canim. Seni hic birakmaz

canım böyle kahverengi gibi işte nasıl bir renk kırmızı kahverengi arası birşey ... bilmiyorum ki devamı gelir mi ? ilk defa böyle birşey yaşıyorum 28 yaşımdayım ve adet olacağım zaman , iç çamaşırımda lekelenme olur , ped koyarım ve 2-3 saat sonra pedim dolmuş olurdu şimdi saatler geçti ama böyle çok çok adet kanaması gibi gelmedi, lekelenme tarzında pazartesi ye kadar adet başlamazsa tahlile gideceğim.

Canim benim de kasiklarim da adet olucak gibi bir sanci var. Henuz lekelenme gibi birsey olmadi ama sol kasigim sadece agriyo. Bence haftaici kan testi yaptir zaten varsa cikar. İnsallah ta hamissindur tatlim
benim kasık batmalarım oluyo zaten şu anda da ve normalde adet olsaydım eğer normal şu anda sancıdan kıs kıs kıvranıyor olurdum, benim biraz ağrılı geçer adet dönemlerim... bekleyip göreceğiz pazartesine kadar adet görmezsem doktora gideceğim.

canım benim inşalalh i bir daha meleğin geldiğinde seni hiç bırakmasın ..

Hadi bakalım İnş yerleşiyordur ufaklık :)

anladım canım :) inşallah göbişlerimiz bebiş dolar :)
Amin inşallah:) burda aynı beklenti icinde insanlarin olmasi ve bir o kadar da heycanli insanlar olması çok güzel. " daha erken ne işin var, acele etme bakalım" tarzında gecistirmelik kelimelerle oyalamiyoruz birbirimizi, çünkü hepimiz bebek sahibi olmayı çok istiyoruz :)

kızlar günaydın reglim 4 gün gecikti. bu sabah idrar testi yaptım. negatif. silik bişey bile yok. çok net. nasıl heveslenmiştim. çok üzgünüm çok.

kızlar günaydın reglim 4 gün gecikti. bu sabah idrar testi yaptım. negatif. silik bişey bile yok. çok net. nasıl heveslenmiştim. çok üzgünüm çok.
Tatlım normalde gecikirmiydi? Eğer ilk defa gecikiyorsa burda 10-15gün bekleyip çıkanlar oluyor, kan testi de yaptırabilşrsiniz enazından kesin sonuç verir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…