Canim ben şubatta gebe kaldım nisan da gebeliğim sonlandirildi. O zaman tam adet günümde aynı senin dediğin gibi 2 gün boyunca leke gelmişti. Ancak biraz farklı oluyor yerleşme kanaması. Kahverengi den farklı çok hafif kırmızı pembe msi oldu bende. Tabi herkeste farklı olur. Ancak o ay ben biraz sasirmis tim. Adet sancısı gibi çok ta Şancım olmuştu. Dr bir test yapalım dedi .yaptık gebeydim. Ancak bebeğim beni bıraktı. Ins. Saglikla sihhatle hamile kalır ve bebislerimiz i kucagimiza alırız.arkadaşlar dün adet günümdü, ve adet olmadım ama bugün saat 17.00 gibi pembesi kahverengimsi bir akıntım geldi, dışarıdaydım sonra eve geldim pet koydum, adet oldum diye üzüldüm tabi, şimdi pedde yine çok az bir leke vardı, adet olsaydım bu saate kadar çoğalması lazımdı , ama sadece bu kadar şimdi temiz ped koydum sabaha kadar bakalım ne olacak? inşallah yerleşme kanamasıdır, bu arad test yapmıştım sabahleyin negatifti :S yorumlarınızı çok merak ediyorum :S ha bu arada kasıklarımda da batma gibi ağrı var .
arkadaşlar dün adet günümdü, ve adet olmadım ama bugün saat 17.00 gibi pembesi kahverengimsi bir akıntım geldi, dışarıdaydım sonra eve geldim pet koydum, adet oldum diye üzüldüm tabi, şimdi pedde yine çok az bir leke vardı, adet olsaydım bu saate kadar çoğalması lazımdı , ama sadece bu kadar şimdi temiz ped koydum sabaha kadar bakalım ne olacak? inşallah yerleşme kanamasıdır, bu arad test yapmıştım sabahleyin negatifti :S yorumlarınızı çok merak ediyorum :S ha bu arada kasıklarımda da batma gibi ağrı var .
Pembemsi demişsin. Şöyle diyim normal adet döngünun başlangıcı gibi değilde hafif kırmızı ise bu yerleşme kanaması olabilir canımarkadaşlar dün adet günümdü, ve adet olmadım ama bugün saat 17.00 gibi pembesi kahverengimsi bir akıntım geldi, dışarıdaydım sonra eve geldim pet koydum, adet oldum diye üzüldüm tabi, şimdi pedde yine çok az bir leke vardı, adet olsaydım bu saate kadar çoğalması lazımdı , ama sadece bu kadar şimdi temiz ped koydum sabaha kadar bakalım ne olacak? inşallah yerleşme kanamasıdır, bu arad test yapmıştım sabahleyin negatifti :S yorumlarınızı çok merak ediyorum :S ha bu arada kasıklarımda da batma gibi ağrı var .
Canim ben şubatta gebe kaldım nisan da gebeliğim sonlandirildi. O zaman tam adet günümde aynı senin dediğin gibi 2 gün boyunca leke gelmişti. Ancak biraz farklı oluyor yerleşme kanaması. Kahverengi den farklı çok hafif kırmızı pembe msi oldu bende. Tabi herkeste farklı olur. Ancak o ay ben biraz sasirmis tim. Adet sancısı gibi çok ta Şancım olmuştu. Dr bir test yapalım dedi .yaptık gebeydim. Ancak bebeğim beni bıraktı. Ins. Saglikla sihhatle hamile kalır ve bebislerimiz i kucagimiza alırız.
benim kasık batmalarım oluyo zaten şu anda da ve normalde adet olsaydım eğer normal şu anda sancıdan kıs kıs kıvranıyor olurdum, benim biraz ağrılı geçer adet dönemlerim... bekleyip göreceğiz pazartesine kadar adet görmezsem doktora gideceğim.Canim benim de kasiklarim da adet olucak gibi bir sanci var. Henuz lekelenme gibi birsey olmadi ama sol kasigim sadece agriyo. Bence haftaici kan testi yaptir zaten varsa cikar. İnsallah ta hamissindur tatlim
canım benim inşalalh i bir daha meleğin geldiğinde seni hiç bırakmasın ..Canim ben şubatta gebe kaldım nisan da gebeliğim sonlandirildi. O zaman tam adet günümde aynı senin dediğin gibi 2 gün boyunca leke gelmişti. Ancak biraz farklı oluyor yerleşme kanaması. Kahverengi den farklı çok hafif kırmızı pembe msi oldu bende. Tabi herkeste farklı olur. Ancak o ay ben biraz sasirmis tim. Adet sancısı gibi çok ta Şancım olmuştu. Dr bir test yapalım dedi .yaptık gebeydim. Ancak bebeğim beni bıraktı. Ins. Saglikla sihhatle hamile kalır ve bebislerimiz i kucagimiza alırız.
Hadi bakalım İnş yerleşiyordur ufaklık :)arkadaşlar dün adet günümdü, ve adet olmadım ama bugün saat 17.00 gibi pembesi kahverengimsi bir akıntım geldi, dışarıdaydım sonra eve geldim pet koydum, adet oldum diye üzüldüm tabi, şimdi pedde yine çok az bir leke vardı, adet olsaydım bu saate kadar çoğalması lazımdı , ama sadece bu kadar şimdi temiz ped koydum sabaha kadar bakalım ne olacak? inşallah yerleşme kanamasıdır, bu arad test yapmıştım sabahleyin negatifti :S yorumlarınızı çok merak ediyorum :S ha bu arada kasıklarımda da batma gibi ağrı var .
inşallah canım ya bebeşim gelsin artık :) çok heyecanlıyım , hamile olabileceğimi bile düşünmek beni çok heyecanlandırıyorHadi bakalım İnş yerleşiyordur ufaklık :)
ne yazalım canım sana?Beni de yazar misiniz 30 temmuz
Bat i bekleyenler isim yazıyorlar ya :) ben de hala adet olmadım bekliyorum da, listeye beni de yazar misiniz diye rica etmistimne yazalım canım sana?
anladım canım :) inşallah göbişlerimiz bebiş dolar :)Bat i bekleyenler isim yazıyorlar ya :) ben de hala adet olmadım bekliyorum da, listeye beni de yazar misiniz diye rica etmistim
Amin inşallah:) burda aynı beklenti icinde insanlarin olmasi ve bir o kadar da heycanli insanlar olması çok güzel. " daha erken ne işin var, acele etme bakalım" tarzında gecistirmelik kelimelerle oyalamiyoruz birbirimizi, çünkü hepimiz bebek sahibi olmayı çok istiyoruz :)anladım canım :) inşallah göbişlerimiz bebiş dolar :)
ANNE ADAY LİSTEMİZ
mavimli Bat 30 temmuz
hicbirseymi bat 31 temmuz
@Latinakis Bat 2 ağustos
@hadiinsallah bat 4 ağustos
charmant bat 5 agustos
Lilyumas Bat 5 agustos
@triton-x bat 5 agustos
Svl2425 Bat 5 ağustos
gbbc bat 5 ağustos
casun bat 6 agustos
P pudink Bat 6 ağustos
Veson Bat 8 ağustos
Eylemeylemce Bat 9 ağustos
Homely_angel 19 ağustos
Bende vardı. Ama beni unutmussunuzBenim bir turlu firsat bulamayip yapamadigim listeyi arkadas sagolsun yapmistesekkurlerimi sunarim
Tatlım normalde gecikirmiydi? Eğer ilk defa gecikiyorsa burda 10-15gün bekleyip çıkanlar oluyor, kan testi de yaptırabilşrsiniz enazından kesin sonuç verir..kızlar günaydın reglim 4 gün gecikti. bu sabah idrar testi yaptım. negatif. silik bişey bile yok. çok net. nasıl heveslenmiştim. çok üzgünüm çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?