- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Günaydın kızlar 2 gecedir uykusuzluktan sızan ben, bu sabah cin gibiyim, uyumak istiyorum eşim yanımda horul horul :) ben uyuyamıyorumöğlen gelir kesin uykum, birde içim kıpır kıpır korku ve heyecan birlikte yaşıyırum bilmiyorum, şu 3 gün geçseydi bi hayırlısoyla inş da net sonucu öğrenseydik...
Bat i bekleyenler isim yazıyorlar ya :) ben de hala adet olmadım bekliyorum da, listeye beni de yazar misiniz diye rica etmistim
Canım allah razı olsun güzel dileklerin için, benim gibi bekleyenlerin yüzü gülsün inş...cok guzel heyecanlar bunlar :) Rabbim en kisa zamanda hayirli ve salih evlatlar nasip etsin sana ve tum bekleyenlere insallah.
Günaydın kızlar 2 gecedir uykusuzluktan sızan ben, bu sabah cin gibiyim, uyumak istiyorum eşim yanımda horul horul :) ben uyuyamıyorumöğlen gelir kesin uykum, birde içim kıpır kıpır korku ve heyecan birlikte yaşıyırum bilmiyorum, şu 3 gün geçseydi bi hayırlısoyla inş da net sonucu öğrenseydik...
kızlar günaydın reglim 4 gün gecikti. bu sabah idrar testi yaptım. negatif. silik bişey bile yok. çok net. nasıl heveslenmiştim. çok üzgünüm çok.
reglim çok düzenlidir canım. şaşırdım bu yüzden acaba başka bir sorun mu var diye.Tatlım normalde gecikirmiydi? Eğer ilk defa gecikiyorsa burda 10-15gün bekleyip çıkanlar oluyor, kan testi de yaptırabilşrsiniz enazından kesin sonuç verir..
tamam yarın yaptıracağım o zaman canım. ama hiç ümidim yok. başka bişey mi oldu diye korktum resmen.Kuzum belki gec dollenmedir. Bence adetiniz geciktiyse hic idrarla test yapmayin. Direk kan testi yaptirin. Belki suan bebesin var idrarda cikmadi. Kesin diil yani sonuc uzulme hemen. Git yaptir bence kan testini
Günaydın canlarOoo herkes erkenci :) bata bir gün daha yaklaştık
tamam yarın yaptıracağım o zaman canım. ama hiç ümidim yok. başka bişey mi oldu diye korktum resmen.
Hehe:)) valla resmen aşk gibi bişey bu duygu insanı uyutmuyor ve hiç yorgunda hissetmiyorum kendimi:) sen yine 8de ben 7.20de uyandım :) hakkımızda hayırlısı olsun ve heyecanlarımız sönmesin inşHahah aynen bende zipkin gibiyim gece saat 3 ayaktaydim hala:)) bugun de 8 de kendiligimden uyandim esim de uyuyo daha:) o heyecan bizi carsambaya kadar zaten hop oturtup hop kaldiricak:) esim dede bir cocuk hevesi basladi anlatamam. Cocuklari korkutan kizdiran adam her gordugune ne tatli dimi demeye basladi. İcine mi doguyo valla bilemedim. İnsalllah oledir gelsin carsamba
Bazen psilokojik bile etkilenebiliyormjş vücut ama sen yinede kan testi yağtırmadan emin olma bencereglim çok düzenlidir canım. şaşırdım bu yüzden acaba başka bir sorun mu var diye.
Günaydın tatlım sendemi hetecandan uyuyamadın :)Günaydın canlarOoo herkes erkenci :) bata bir gün daha yaklaştık
Hehe:)) valla resmen aşk gibi bişey bu duygu insanı uyutmuyor ve hiç yorgunda hissetmiyorum kendimi:) sen yine 8de ben 7.20de uyandım :) hakkımızda hayırlısı olsun ve heyecanlarımız sönmesin inş
ANNE ADAY LİSTEMİZ
mavimli Bat 30 temmuz
P pedike bat 30 temmuz
hicbirseymi bat 31 temmuz
@Latinakis Bat 2 ağustos
MinikPiranha bat 4 ağustos
charmant bat 5 agustos
Lilyumas Bat 5 agustos
@triton-x bat 5 agustos
Svl2425 Bat 5 ağustos
gbbc bat 5 ağustos
casun bat 6 agustos
P pudink Bat 6 ağustos
Veson Bat 8 ağustos
Eylemeylemce Bat 9 ağustos
Tuanam21 bat 9 ağustos
@myssteriouss 19 ağustos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?