Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Günaydın kızlar 2 gecedir uykusuzluktan sızan ben, bu sabah cin gibiyim, uyumak istiyorum eşim yanımda horul horul :) ben uyuyamıyorum öğlen gelir kesin uykum, birde içim kıpır kıpır korku ve heyecan birlikte yaşıyırum bilmiyorum, şu 3 gün geçseydi bi hayırlısoyla inş da net sonucu öğrenseydik...

cok guzel heyecanlar bunlar :) Rabbim en kisa zamanda hayirli ve salih evlatlar nasip etsin sana ve tum bekleyenlere insallah.

Hahah aynen bende zipkin gibiyim gece saat 3 ayaktaydim hala:)) bugun de 8 de kendiligimden uyandim esim de uyuyo daha:) o heyecan bizi carsambaya kadar zaten hop oturtup hop kaldiricak:) esim dede bir cocuk hevesi basladi anlatamam. Cocuklari korkutan kizdiran adam her gordugune ne tatli dimi demeye basladi. İcine mi doguyo valla bilemedim. İnsalllah oledir gelsin carsamba

kızlar günaydın reglim 4 gün gecikti. bu sabah idrar testi yaptım. negatif. silik bişey bile yok. çok net. nasıl heveslenmiştim. çok üzgünüm çok.

Kuzum belki gec dollenmedir. Bence adetiniz geciktiyse hic idrarla test yapmayin. Direk kan testi yaptirin. Belki suan bebesin var idrarda cikmadi. Kesin diil yani sonuc uzulme hemen. Git yaptir bence kan testini

Tatlım normalde gecikirmiydi? Eğer ilk defa gecikiyorsa burda 10-15gün bekleyip çıkanlar oluyor, kan testi de yaptırabilşrsiniz enazından kesin sonuç verir..
reglim çok düzenlidir canım. şaşırdım bu yüzden acaba başka bir sorun mu var diye.

Kuzum belki gec dollenmedir. Bence adetiniz geciktiyse hic idrarla test yapmayin. Direk kan testi yaptirin. Belki suan bebesin var idrarda cikmadi. Kesin diil yani sonuc uzulme hemen. Git yaptir bence kan testini
tamam yarın yaptıracağım o zaman canım. ama hiç ümidim yok. başka bişey mi oldu diye korktum resmen.

tamam yarın yaptıracağım o zaman canım. ama hiç ümidim yok. başka bişey mi oldu diye korktum resmen.

Olumsuz bisi dusunme suanlik canim testin sonucunu alsan bile. Kirmizilar gelmeden olumsuz dusunmek yok. Kan testinde bile olumsuz olup bi kac gun sonra yaptrdiginda pozitif olan gordum forumda.

Hehe:)) valla resmen aşk gibi bişey bu duygu insanı uyutmuyor ve hiç yorgunda hissetmiyorum kendimi:) sen yine 8de ben 7.20de uyandım :) hakkımızda hayırlısı olsun ve heyecanlarımız sönmesin inş

Hehe:)) valla resmen aşk gibi bişey bu duygu insanı uyutmuyor ve hiç yorgunda hissetmiyorum kendimi:) sen yine 8de ben 7.20de uyandım :) hakkımızda hayırlısı olsun ve heyecanlarımız sönmesin inş

Amin canim. Listemizde ki bekleyen tum arkadaslarin insallah bu ay bebek dilekleri kabul olur. Hepimiz bayrama hamis hamis gireriz

Test yapicaklar nerde yahu :) kalkin kizlar biz gune erken basladik. Hamis haberlrinizi bekliyoruzz

Test yapacak arkAdaşlar nerdesiniz ? Negatifi Görenler kırmızıları Gören'e kadar ümidimizi bırakmıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…