5ine kadar yolu var deme canmgünaydın kızlar ben azönce tekrar bi test yaptım ama tabiiki negatif olsunn hayırlısı Allahtan
Cnm sen ne yaptın kanama arttı mı?ateş kaçGunaydınn, testleri yapan yok muu :))
aynen öyle canım ama bugün içim böyle bi kıpır kıpır normalds üzülürdüm ama bu sefer tam tersi alıştırdım herhalde kendimi artık5ine kadar yolu var deme canm
Ates 36.8 cıktı ilginç. Kanama yok lekelenme var cnm.Cnm sen ne yaptın kanama arttı mı?ateş kaç
Evet tablonu gördüm ama vaktinde ölçmemişsin sanırım ne kadar süre fark varAtes 36.8 cıktı ilginç. Kanama yok lekelenme var cnm.
Hep kıpır kıpır olur inşallahaynen öyle canım ama bugün içim böyle bi kıpır kıpır normalds üzülürdüm ama bu sefer tam tersi alıştırdım herhalde kendimi artık
Pozitif çıkan yok sanırım yoksa ilk iş buraya haber vermek olurduEeee kızlar uyanmadınızmi testleri göremedim negatif olsada atın bence buraya ve moral bozmak yok
35 dk cnmEvet tablonu gördüm ama vaktinde ölçmemişsin sanırım ne kadar süre fark var
Tatlım ya dünden beri devam eden sulu sarı rengi akıntım var, bugün rengi biraz daha yavru ağzına döndü:/ ama damla damla wcye gittiğimde fln geliyor, adetimmi başlıcak bilmiyorum ya... Ama adet öncesi olduğu zaman koyu kahverengi gelirdi hep:/Ates 36.8 cıktı ilginç. Kanama yok lekelenme var cnm.
Çok da fark yokmuş hayırlısı artık bekleyip görelim35 dk cnm
Öyle oldu sanırımPozitif çıkan yok sanırım yoksa ilk iş buraya haber vermek olurdu
Yerleşmedir inşallah canm o sarı akıntı zaten büyük bi belirti bence yoksa reglden önce kuru günler oluyo ben ümitliyim sendenTatlım ya dünden beri devam eden sulu sarı rengi akıntım var, bugün rengi biraz daha yavru ağzına döndü:/ ama damla damla wcye gittiğimde fln geliyor, adetimmi başlıcak bilmiyorum ya... Ama adet öncesi olduğu zaman koyu kahverengi gelirdi hep:/
Sağol cnm ya kırmızılar gelmeden umudumu kesmicem inş. Sen neden umutlusun benden tatlım? İnş içine doğmuştur cnm ya, sende de varmı akıntı?Yerleşmedir inşallah canm o sarı akıntı zaten büyük bi belirti bence yoksa reglden önce kuru günler oluyo ben ümitliyim senden
Çok calıştın kız ondanSağol cnm ya kırmızılar gelmeden umudumu kesmicem inş. Sen neden umutlusun benden tatlım? İnş içine doğmuştur cnm ya, sende de varmı akıntı?
Haha kendimi ödevini ilk yapan inek öğrenciler gibi hissettim haha:) dersime iyi çalıştım buay cnm inş bu sınavımdan geçerim:) seninde daha doprudur belki gün aşırı olması daha iyi diyorlar ya:) neden olmasın tatlım, umutsuz olma seninde olucak ben hissediyırum...ben hergün ilişkiye sende günaşırıya örnek oluruz böylece:) inş inş inş yaÇok calıştın kız ondanbide sarı akıntı falan diyince şimdi normade olmiycak şey gibi geliyor bana
Ya bende hatırlarsan ovi kitinde tutturamadim nezaman olduğunu yanı hiç bilmiyorum ovi tarihimi öyle gün aşırı denedik arada da olmadı muallaktayım yani akıntı çamaşırı da yok ama yokladgmda hafif kremsi gibi çabuk kuruyan pütürlü bi ıslaklık var ama ne olduğu hakkında hiç fikrim yok canm
Maşallah hiç aksatmadan dersini ödevini yaptın hergece 100 alcan testtenHaha kendimi ödevini ilk yapan inek öğrenciler gibi hissettim haha:) dersime iyi çalıştım buay cnm inş bu sınavımdan geçerim:) seninde daha doprudur belki gün aşırı olması daha iyi diyorlar ya:) neden olmasın tatlım, umutsuz olma seninde olucak ben hissediyırum...ben hergün ilişkiye sende günaşırıya örnek oluruz böylece:) inş inş inş ya
Hocam 100 veriyordun demi bak 99 kurtarmıyor :)))Maşallah hiç aksatmadan dersini ödevini yaptın hergece 100 alcan testten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?