Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Sağol tatlım :)) ama karın ağrısı gibi bir sızı başladı sanırım geliyor bnmki :'( ama daha 3günğm var ya
Canım o yavruagzina döndü dediğin yerlesmeyse ondan sizlama yapıyordur dinlen bugün yorma kendini bence inşallah tutunuyodur minnak

Kizlar selam, gecen ay kendimi hamile sanarken ruyamda yogurt mayalamistim ama tutmamisti. Bende bunu hamile degilim, tutmadi diye yorumlamistim. Adetten 2-3gun once garip bir hisse kapilmistim. Bu gece ise ruyamda hsmile oldugumu goruyordum. Sol tarafimda minik top gibi bisey vardi. Cocukluk.arkadaslarima gosteriyordum, karnima dokunan aaaa hamilesin diyordu. Çok etkilendim. Ama heyecanimdan kimseciklere anlatamadim.sizinle paylasmak istedim. Birde 2 gundur sut damlaciklari gibi akintim oluyor gun boyu. Yumurtlama tarihinden bu yana gecmeyen gogus yanlarinda bir agrim var.

Uzulme, hakkında hayirlisi olsun. Ne kadar anlamli bir soz geç olsun güç olmasın.
üzülmüyorum canım , hep allahım bana sağlıklı sıhhatli bir bebek ver diye dua ediyorum , sağlıklı olsun geç olsun hiç önemli değil, ama buraya da bir süre takılmayı düşünmüyorum , çünkü foruma baktıkça daha çok stres oluyorum sanki ...

Hadi inşallah canm malum oluydr bende 2-3 ay önce gormustum kasik damarların parmak kalınlığında belirginlesmis kanlar boşalıyor hastaneye kaldiriyolat doktor 18gunluk hamilesin diyo ne alakaysa

kızlar, burdaki ortam çok güzel , herkes birbirine destek oluyor , ben buraya çok alıştım, ama şu var ki burda takıldıkça daha çok stres oluyorum ve daha çok kafama takıyorum, ki biliyosunuz bu işte strese gelmiyo onun için bir süre foruma takılmamayı düşünüyorum, hepinize çok kısa süre olmasına rağmen çok içim ısındı, çok samimisiniz , inşallah döndüğümde hepinizden çok güzel haberler alırım, ve bende çok güzel haberler veririm, allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin... amin.. hoşçakalın...

kırmızıları gördüm yeni bat 30 ağustos
Tatlım sıkma canını rlbet bir nedeni vardır olmamamsının... Bende de hafif karın ağrısı başladı heran bendende gelebilir kırmızılar:/

Benimde akıntım var devamlı dğnden beri sarıya döndü, bugünde yavru ağzı gibi rengaren akıntı cümbüşü yaşıyorum...göğüs ağrımda 10gün kaladan beri var... Buarada rüyaların yol gösterici olduğuna inanırum, önceki gebeliğimde görmüştüm rüyamda ama kötü görmüştüm ve bebeğimi kaybettim zaten...yumurtlama gününden öncede bir rüya gördüm çok güzrldi inş doğru çıkar hakkımızda hayırlısı olsun canlar..

Amin canım dikkat et kendine bize güzel haberler vermeyi ihmal etme olurmu?

O zaman güzel haberlerle gel buraya tekrardan tatlım. Kendi iç sesini de olumsuzluklara kapat. Herşey çok güzel olacak inşallah.Allaha emanet ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…