Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kendini nasıl iyi hissederken öyle yap canım inşallah güzel haberlerle donersin ve güzel haberle gorursun

Bendee burdayım durumlar nasıl güzel haberler yokmu nen cok umutluydum ama yavas yavas umudumu kaybetmeye basladım sanki

mavimli P pedike hicbirseymi kizlar sizin gunleriniz gecmis. Kan da test za
Evet herkes pazar diye mi ortalarda yok? Nerelerdesiniz kızlar?

Kuzum valla benim dun misafirlerim eldi kaldilar bende bugunde biyerlere gdiyoruz yoldayim. Ona ragmen aklim sizde valla. Arada girip bakiorum cepten. Ama sabahtan beri ciddi bir bulantim var. Arabada da tele bakinca daha kotu oluyorum. O yuzden bi bakiom bi hava aliom. Ama takipteyim

Merhabalar. Benim de bat 6 agustos. 3 yaşında bi oğlum var. Açıkçası tekrar bebek sahibi olmayı dusunmuyoduk daha doğrusu eşim istemiyor ben çok istiyorum. Bu ay iki kere kaçamak oldu biri yumurtlama günü biri ertesi gün. O yüzden biraz heyecanlıyım hayırlısı bakalım. Göğüslerim çok acıyor ve uçları çok büyüdü 2 güne kadar kasik batmalarim çoktu sabirsizlikla bekliyorum bende. Oğlumda da üye olmuştum buraya beraber beklemek haberler almak gerçekten güzel oluyor. Herkesin hakkında hayırlısı inş

Hadi hayırlısı benim de 3 yaşına bir kızım var bakalım bekliyoruz

Hayırlısı zaten önemli olan yumurtlama günleri ilişkiye girmek belirtin varmı ? Az kalmış senin bata

Hayırlısı zaten önemli olan yumurtlama günleri ilişkiye girmek belirtin varmı ? Az kalmış senin bata

Göğüslerim fena dokunamiyorum uçları da büyüdü. Oğlumda hiç belirti hissetmemistim şimdi sürekli forumları okuyorum psikolojik olmasından cekiniyorum

Canım benim hala gelen giden yok, akşam dışarı cikcam kocami bu yerlere yollayıp soluğu hastanede almak istiyorum. Dünden beri acayip bulantim var , mutfağa gır miyorum

Test yaptin mi canim? Gecikme olur mu adetin de
İdrar testi yapmıştım iki gün önce negatifti. Düzenli gelir hep . acayip mide bulantim oldu. Normalde hep bulantim olsun isterdim yada kontrol ederdim kendimi acaba bulantim oluyo mu diye fakat bunda tuvalete zor yetisiyorsun maalesef, belli olmaması mümkün degil

Haftasonları yoğun oluyor haklısın, bizde havuza gidecektik ama gebelik olabilşr diye, mikrop kapmıyım dedim gitmedik. Tatlum sen varya kesin hamilesin eğer yolculuklarda öyle mide bulantısı durumun yoksa:)

Tatlım sen kesin kan testi yaptır ve emin ol bence sen de hamilesin inş :)

Ağzından bal damliyorinsallah söylediğin çıkar.

Canim anlamadim dun hic bisiyim yoktu arkadaslarla kahvaltiya disari ciktik cokta guzel yedim. Ama sonra birden bir mide bulantisi bide saat basi tuvalet. Baya baya da yapiyorum yani ole usutme gibi az bisi degil. Anlamadim cok umutlanmakta istemiorum daha bat a var. Arkadaslarim da hamilemisin diye sormaya basladi. Yok suan dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…