Kendini nasıl iyi hissederken öyle yap canım inşallah güzel haberlerle donersin ve güzel haberle gorursunkızlar, burdaki ortam çok güzel , herkes birbirine destek oluyor , ben buraya çok alıştım, ama şu var ki burda takıldıkça daha çok stres oluyorum ve daha çok kafama takıyorum, ki biliyosunuz bu işte strese gelmiyo onun için bir süre foruma takılmamayı düşünüyorum, hepinize çok kısa süre olmasına rağmen çok içim ısındı, çok samimisiniz , inşallah döndüğümde hepinizden çok güzel haberler alırım, ve bende çok güzel haberler veririm, allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin... amin.. hoşçakalın...
bence de psikolojik. beyimiz bize ne ediyor.Bazen psilokojik bile etkilenebiliyormjş vücut ama sen yinede kan testi yağtırmadan emin olma bence
Evet herkes pazar diye mi ortalarda yok? Nerelerdesiniz kızlar?
Ben burdayımBak gördünüz mü kötü habere grup dagılıyor hemen(
Evet herkes pazar diye mi ortalarda yok? Nerelerdesiniz kızlar?
Hadi hayırlısı benim de 3 yaşına bir kızım var bakalım bekliyoruzMerhabalar. Benim de bat 6 agustos. 3 yaşında bi oğlum var. Açıkçası tekrar bebek sahibi olmayı dusunmuyoduk daha doğrusu eşim istemiyor ben çok istiyorum. Bu ay iki kere kaçamak oldu biri yumurtlama günü biri ertesi gün. O yüzden biraz heyecanlıyım hayırlısı bakalım. Göğüslerim çok acıyor ve uçları çok büyüdü 2 güne kadar kasik batmalarim çoktu sabirsizlikla bekliyorum bende. Oğlumda da üye olmuştum buraya beraber beklemek haberler almak gerçekten güzel oluyor. Herkesin hakkında hayırlısı inş
Hayırlısı zaten önemli olan yumurtlama günleri ilişkiye girmek belirtin varmı ? Az kalmış senin bataMerhabalar. Benim de bat 6 agustos. 3 yaşında bi oğlum var. Açıkçası tekrar bebek sahibi olmayı dusunmuyoduk daha doğrusu eşim istemiyor ben çok istiyorum. Bu ay iki kere kaçamak oldu biri yumurtlama günü biri ertesi gün. O yüzden biraz heyecanlıyım hayırlısı bakalım. Göğüslerim çok acıyor ve uçları çok büyüdü 2 güne kadar kasik batmalarim çoktu sabirsizlikla bekliyorum bende. Oğlumda da üye olmuştum buraya beraber beklemek haberler almak gerçekten güzel oluyor. Herkesin hakkında hayırlısı inş
Hadi hayırlısı benim de 3 yaşına bir kızım var bakalım bekliyoruz
Hayırlısı zaten önemli olan yumurtlama günleri ilişkiye girmek belirtin varmı ? Az kalmış senin bata
Aynen benimde tüm belirtiler var ama hepsi psikolojikde olabilir bakıcaz artıkGöğüslerim fena dokunamiyorum uçları da büyüdü. Oğlumda hiç belirti hissetmemistim şimdi sürekli forumları okuyorum psikolojik olmasından cekiniyorum
mavimli P pedike hicbirseymi kizlar sizin gunleriniz gecmis. Kan da test za
Kuzum valla benim dun misafirlerim eldi kaldilar bende bugunde biyerlere gdiyoruz yoldayim. Ona ragmen aklim sizde valla. Arada girip bakiorum cepten. Ama sabahtan beri ciddi bir bulantim var. Arabada da tele bakinca daha kotu oluyorum. O yuzden bi bakiom bi hava aliom. Ama takipteyim
İdrar testi yapmıştım iki gün önce negatifti. Düzenli gelir hep . acayip mide bulantim oldu. Normalde hep bulantim olsun isterdim yada kontrol ederdim kendimi acaba bulantim oluyo mu diye fakat bunda tuvalete zor yetisiyorsun maalesef, belli olmaması mümkün degilTest yaptin mi canim? Gecikme olur mu adetin de
Haftasonları yoğun oluyor haklısın, bizde havuza gidecektik ama gebelik olabilşr diye, mikrop kapmıyım dedim gitmedik. Tatlum sen varya kesin hamilesin eğer yolculuklarda öyle mide bulantısı durumun yoksa:)mavimli P pedike hicbirseymi kizlar sizin gunleriniz gecmis. Kan da test za
Kuzum valla benim dun misafirlerim eldi kaldilar bende bugunde biyerlere gdiyoruz yoldayim. Ona ragmen aklim sizde valla. Arada girip bakiorum cepten. Ama sabahtan beri ciddi bir bulantim var. Arabada da tele bakinca daha kotu oluyorum. O yuzden bi bakiom bi hava aliom. Ama takipteyim
Tatlım sen kesin kan testi yaptır ve emin olİdrar testi yapmıştım iki gün önce negatifti. Düzenli gelir hep . acayip mide bulantim oldu. Normalde hep bulantim olsun isterdim yada kontrol ederdim kendimi acaba bulantim oluyo mu diye fakat bunda tuvalete zor yetisiyorsun maalesef, belli olmaması mümkün degil
Ağzından bal damliyorHaftasonları yoğun oluyor haklısın, bizde havuza gidecektik ama gebelik olabilşr diye, mikrop kapmıyım dedim gitmedik. Tatlum sen varya kesin hamilesin eğer yolculuklarda öyle mide bulantısı durumun yoksa:)
Tatlım sen kesin kan testi yaptır ve emin olbence sen de hamilesin inş :)
Haftasonları yoğun oluyor haklısın, bizde havuza gidecektik ama gebelik olabilşr diye, mikrop kapmıyım dedim gitmedik. Tatlum sen varya kesin hamilesin eğer yolculuklarda öyle mide bulantısı durumun yoksa:)
Tatlım sen kesin kan testi yaptır ve emin olbence sen de hamilesin inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?