Banada öyle geliyor +++++ olacak hepsi inşallah bakalım hislerini doğru çıkçakmı yalnız su zaman niye gecmiyo yaaaaKizlar suan su listedeki herkesin hamis olmasini o kdr istiyorum ki ya ve icime doguyo cogu arkadas hamis orda. Digerlerininde en fazla 2 ayda hamis haberlrini alcaz icime doguyo. O idrar da negatifi gorenler onumuzdeki hafta hamileyiz dicekler hissediyorum valla
Banada öyle geliyor +++++ olacak hepsi inşallah bakalım hislerini doğru çıkçakmı yalnız su zaman niye gecmiyo yaaaa
Beklerken 9 doguruyoruz hergun yaklaştıkça belirtiler azaliyo sanki bende bugün hicbirseyim yokValla attim ben kendimi disari. Evde vakit gecmio. İste de dusunmezsem carsamba sabhtan gdiorum. Tabi kirmizilari da gormezsem
Agzindan bal damliyo hadi insaallah :)Kizlar suan su listedeki herkesin hamis olmasini o kdr istiyorum ki ya ve icime doguyo cogu arkadas hamis orda. Digerlerininde en fazla 2 ayda hamis haberlrini alcaz icime doguyo. O idrar da negatifi gorenler onumuzdeki hafta hamileyiz dicekler hissediyorum valla
Beklerken 9 doguruyoruz hergun yaklaştıkça belirtiler azaliyo sanki bende bugün hicbirseyim yok
Bence o sarı yoğun akıntı %90 belirtiBenim belirtilerim suan adet belirtileri ile ayni tek fark sari balgam gbi akintim. Ve birde mide bulantim var. Hamilelik olsa bile mide bulantisi icin erken sanirim. 4. 5. Haftada baslio diye okudum. O yuzden onu belirti olarak saymiorum
Sende benim gibi rest cekiyon aynen ya gelcekse gelsin gelmeyeceksede bi belirgin işaret versinBende hiçbir belirti yok gelecekse bir an önce gelsin biz de Önümüze bakalım gelmeyecekse de 9 ay gelmesin bir zahmet
Bence o sarı yoğun akıntı %90 belirti
Rest çekiyoruz ama kimene kırmızılar bildiğini okuyorSende benim gibi rest cekiyon aynen ya gelcekse gelsin gelmeyeceksede bi belirgin işaret versin
Kizlar dayanamayip pazartesi yaptircm testi ya puuff biri beni durdursunn
Zaten hiç sevmezdi o kırmızı ları hep özel birşeyler olduğu günler gelirdi uyuz şeyRest çekiyoruz ama kimene kırmızılar bildiğini okuyor
Olmazzz sabret biraz daha ben salı belki evde test yaparım ama kana gitmem çok başıma geldi ocak gibi hatta 5gün geciktim gittim kan verdim sonucu beklerken kırmızı lar geldi Delirdim oyüzden idrarda net bi çizgi gormeden gitmem
benimde aynı durum. bugün 4.gün. bende de hiç belirti yok. sabah test yaptım negatif. sen yapmadın dimi henüz?Selam kızlar bugün 3.günüm kısmetsedaha kırmızı gelmedi hiçbir belirti de yok gibi
Yumurtlamadın 12 gün sonra Şiilik'te olsa kesin çıkar 9 da 2. Çizgiyi gören bile varCanim benim yumurtlamam gec oldugu icin varsa bile idarar da cikmaz diye dusunuyirum adet gunu. O yuzden 5 agustos bnm yumurtlamadan sonra 12. Gunum falan. Kan da bile belki cikar varsa
Sen biliyorsun canım yani bakbakalım belirtiler ne yönde gidiyo ona goreCanim benim yumurtlamam gec oldugu icin varsa bile idarar da cikmaz diye dusunuyirum adet gunu. O yuzden 5 agustos bnm yumurtlamadan sonra 12. Gunum falan. Kan da bile belki cikar varsa
mavimli @pedike @hicbirseymi kizlar sizin gunleriniz gecmis. Kan da test za
Kuzum valla benim dun misafirlerim eldi kaldilar bende bugunde biyerlere gdiyoruz yoldayim. Ona ragmen aklim sizde valla. Arada girip bakiorum cepten. Ama sabahtan beri ciddi bir bulantim var. Arabada da tele bakinca daha kotu oluyorum. O yuzden bi bakiom bi hava aliom. Ama takipteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?