Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kizlar suan su listedeki herkesin hamis olmasini o kdr istiyorum ki ya ve icime doguyo cogu arkadas hamis orda. Digerlerininde en fazla 2 ayda hamis haberlrini alcaz icime doguyo. O idrar da negatifi gorenler onumuzdeki hafta hamileyiz dicekler hissediyorum valla

Banada öyle geliyor +++++ olacak hepsi inşallah bakalım hislerini doğru çıkçakmı yalnız su zaman niye gecmiyo yaaaa

Banada öyle geliyor +++++ olacak hepsi inşallah bakalım hislerini doğru çıkçakmı yalnız su zaman niye gecmiyo yaaaa

Valla attim ben kendimi disari. Evde vakit gecmio. İste de dusunmezsem carsamba sabhtan gdiorum. Tabi kirmizilari da gormezsem

Agzindan bal damliyo hadi insaallah :)

Beklerken 9 doguruyoruz hergun yaklaştıkça belirtiler azaliyo sanki bende bugün hicbirseyim yok

Benim belirtilerim suan adet belirtileri ile ayni tek fark sari balgam gbi akintim. Ve birde mide bulantim var. Hamilelik olsa bile mide bulantisi icin erken sanirim. 4. 5. Haftada baslio diye okudum. O yuzden onu belirti olarak saymiorum

Kızlar sadece 1 haftadır göğüs uçlarım acıyo sızlıyo ve bu sabahta mide bulantısı başka bişey yok hadi hayırlısı Allahım mm nolurrr nolurrrrr

Bende hiçbir belirti yok gelecekse bir an önce gelsin biz de Önümüze bakalım gelmeyecekse de 9 ay gelmesin bir zahmet

Benim belirtilerim suan adet belirtileri ile ayni tek fark sari balgam gbi akintim. Ve birde mide bulantim var. Hamilelik olsa bile mide bulantisi icin erken sanirim. 4. 5. Haftada baslio diye okudum. O yuzden onu belirti olarak saymiorum
Bence o sarı yoğun akıntı %90 belirti

Kizlar dayanamayip pazartesi yaptircm testi ya puuff biri beni durdursunn
Olmazzz sabret biraz daha ben salı belki evde test yaparım ama kana gitmem çok başıma geldi ocak gibi hatta 5gün geciktim gittim kan verdim sonucu beklerken kırmızı lar geldi Delirdim oyüzden idrarda net bi çizgi gormeden gitmem

Canim benim yumurtlamam gec oldugu icin varsa bile idarar da cikmaz diye dusunuyirum adet gunu. O yuzden 5 agustos bnm yumurtlamadan sonra 12. Gunum falan. Kan da bile belki cikar varsa

Canim benim yumurtlamam gec oldugu icin varsa bile idarar da cikmaz diye dusunuyirum adet gunu. O yuzden 5 agustos bnm yumurtlamadan sonra 12. Gunum falan. Kan da bile belki cikar varsa
Yumurtlamadın 12 gün sonra Şiilik'te olsa kesin çıkar 9 da 2. Çizgiyi gören bile var

Sen biliyorsun canım yani bakbakalım belirtiler ne yönde gidiyo ona gore

Selam kızlaarrr kusura bakmayın yazamadım evde değildik test yaptım sonuç negatif pozitif çıkan var mı aramızda

canım ben yarın kan testi yaptıracağım. enteresan ama hiç mi belirti olmaz. zaten idrarda da çıkmadı. ama reglim bir gün bile gecikmez benim. ne bileyim umarım başka bir durum yoktur. keşke bebeğim süpriz yapıp gelse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…