Yumurtlamadın 12 gün sonra Şiilik'te olsa kesin çıkar 9 da 2. Çizgiyi gören bile var
Hanımlar benim yumurtlama ve ilişki yarın 12. Gün idrar testi yapsam çıkar mı ki bat 6 agst adetim çok düzenli.
Canim bende 12. Gunu bekliyorum. Kan da cikar bence
Düzenliyse dokuzuncu günden itibaren silik çizgi çıkmaya başlar tabi yumurtlaman zamanında oluyorsaHanımlar benim yumurtlama ve ilişki yarın 12. Gün idrar testi yapsam çıkar mı ki bat 6 agst adetim çok düzenli.
geç döllenme olduysa şayet çıkmayabilir fakat çocuk denemelerinde bazen düzenli de olsa adet döngüsünde gecikme yada erken gelme olabiliyor canımcanım ben yarın kan testi yaptıracağım. enteresan ama hiç mi belirti olmaz. zaten idrarda da çıkmadı. ama reglim bir gün bile gecikmez benim. ne bileyim umarım başka bir durum yoktur. keşke bebeğim süpriz yapıp gelse.
Düzenliyse dokuzuncu günden itibaren silik çizgi çıkmaya başlar tabi yumurtlaman zamanında oluyorsa
Umarım hamilesindir canım. Ben geçirdim bir hamilelik ona istinaden konuşuyorum. Eğer hissediyorsan hamilesindir canım hamilelerin içine doğarYumurtlama zamanını hissederdim ben adet gibi sancı cekerim leke bile gelmişti bi kere bu ay hiç sancim olmadı bide sanki göğsümden islaklik geliyo
hadi ya hiç bilmiyordum duymamıştım daha önce. benimki böyle gecikti o zaman.çünkü biz abartıp çok yaptık bu sefergeç döllenme olduysa şayet çıkmayabilir fakat çocuk denemelerinde bazen düzenli de olsa adet döngüsünde gecikme yada erken gelme olabiliyor canım
Umarım hamilesindir canım. Ben geçirdim bir hamilelik ona istinaden konuşuyorum. Eğer hissediyorsan hamilesindir canım hamilelerin içine doğar
O zaman senin geç döllenme ihtimalin çok yüksek biliyor musunhadi ya hiç bilmiyordum duymamıştım daha önce. benimki böyle gecikti o zaman.çünkü biz abartıp çok yaptık bu sefer
Her şeyin hayırlısı tatlım sağlıkla olsun bak oğlun da var bir tane Allah bağışlasın. Zamanıysa eğer gelir bebeğin. ama diğer hamileliğinle kıyaslama olur mu farklı olabiliyor çünküHissediyorum ama gönlüm çok istediği için diye korkuyorum. Oğlumdan sonra ilk defa korunmasiz yaşadık onun da heyecanı hayırlısı inş
Her şeyin hayırlısı tatlım sağlıkla olsun bak oğlun da var bir tane Allah bağışlasın. Zamanıysa eğer gelir bebeğin. ama diğer hamileliğinle kıyaslama olur mu farklı olabiliyor çünkü
dur bakalım ne çıkacak sonuçO zaman senin geç döllenme ihtimalin çok yüksek biliyor musun
ay ben rüyamda oğlan bebişime sesleniyordum koşup duruyordu ortada ne tatlıydı bir yaşından az fazlaydı kıvırcık saçlıydı.Amin canım Rabbim herkesin evladını bagislasin. Oğlumda bat günü test yaptım öğrendim hiç belirti yoktu galiba çünkü arkadaşım rüyasında hamile olduğumu görmeseydi test bile yapmamistim
Hakkında hayırlısı olsun canım haber vermeyi unutmadur bakalım ne çıkacak sonuç
Hayırlısı olsun tatlım inşallah seninledir bebeğin mutlaka haber verAmin canım Rabbim herkesin evladını bagislasin. Oğlumda bat günü test yaptım öğrendim hiç belirti yoktu galiba çünkü arkadaşım rüyasında hamile olduğumu görmeseydi test bile yapmamistim
amin. tabi haber vereceğim olumlu olumsuz her şekilde.Hakkında hayırlısı olsun canım haber vermeyi unutma
Hayırlısı olsun tatlım inşallah seninledir bebeğin mutlaka haber ver
ay ben rüyamda oğlan bebişime sesleniyordum koşup duruyordu ortada ne tatlıydı bir yaşından az fazlaydı kıvırcık saçlıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?