Allah bağışlasın canım. Amin.Umarım rüyan aynen çıkar. Kıvırcık saçlı bi oğlum var benim ama 2 yaşından sonra kestirmek ten duzlesiyo allah inş sana burdaki herkese yaşatsin o duyguyu
Cnm bu saydıkların aynı zamanda hamilelik belirtisi:)kızlar sanırım benim kırmızılar erken gelicek bu ay belim ağırmaya başladı ama bu sefer sırtıma kadar vuruyo ağrısı bide gögüslerim yanları koltuk altıma kadar ağrıyo
Sen hamilesin bak görCanim anlamadim dun hic bisiyim yoktu arkadaslarla kahvaltiya disari ciktik cokta guzel yedim. Ama sonra birden bir mide bulantisi bide saat basi tuvalet. Baya baya da yapiyorum yani ole usutme gibi az bisi degil. Anlamadim cok umutlanmakta istemiorum daha bat a var. Arkadaslarim da hamilemisin diye sormaya basladi. Yok suan dedim
Rest çekiyoruz ama kimene kırmızılar bildiğini okuyor
Kızlar dayanın bat gününe kadar zaten çıkarsa çıkar hamilelik inş. Şunun şurasında birkaç gün kaldı xaten kırmızılar kendini belli ederSelam kızlaarrrkusura bakmayın yazamadım evde değildik test yaptım sonuç negatif pozitif çıkan var mı aramızda
Tatlım bildiğim kadsrıyla enaz 9-10 gün sonra ama 12.gün kesin çıkıyor.Kızlar yumurtlamadan kaç gün sonra idrarda gebelik belli oluyor? Bilginiz var mı ?
Kızlar yumurtlamadan kaç gün sonra idrarda gebelik belli oluyor? Bilginiz var mı ?
Ay canım hadi ya üzüldüm ama benzetmene ise çok güldüm 25 Kuruş çok küçük regl gelmesi için bir lira büyüklüğünde falan Olmalı :)Bende dışardaydım eve geldim lavoboya koştum. Çamaşırımda 25 kuruş kadar büyüklükte kahverengi şekem gelmişgöğüslerime dokunamıyorum sızlıyor sanırım bende kırmızıları görücem ...
Şaka bir yana umarım devamı gelmezAy canım hadi ya üzüldüm ama benzetmene ise çok güldüm 25 Kuruş çok küçük regl gelmesi için bir lira büyüklüğünde falan Olmalı :)
çıkabiliiirr hadi bekliyoruzDayanamadim test aldım az sonra yapıcam yumurtlama ve ilişkinin 11.Gunu kasiklarim da sizlamalar var cikmayacagini düşünüyorum bat ta tekrar yaparım kırmızılar gelmezse dua edin hayırlısı inş
Canim sagol bak bunu bilmiyodumHadi bekliyoruz mutlu haberle gel en az2-3 saat Sıvı alma ve wc ye gitme
çıkabiliiirr hadi bekliyoruz
9 da 2. Çizgiyi gören var ama sen yine de 12 ye kadar bekle sen kaçıncı gündesin
Tatlım bildiğim kadsrıyla enaz 9-10 gün sonra ama 12.gün kesin çıkıyor.
9 da 2. Çizgiyi gören var ama sen yine de 12 ye kadar bekle sen kaçıncı gündesin
Dayanamadim test aldım az sonra yapıcam yumurtlama ve ilişkinin 11.Gunu kasiklarim da sizlamalar var cikmayacagini düşünüyorum bat ta tekrar yaparım kırmızılar gelmezse dua edin hayırlısı inş
Cnm varsa büyük olasılıkla çıkar ama negatif çıkarsa 2 gün sonra tekrar et Sak'ın bozma moreliniOvulasyon testine göre Benim bu gün 12. Günüm adet tarihimi beklesem mi şimdi yapsam mı test yapmaktan o kadar korkuyorum ki
Sen hamilesin bak gör
Kızlar dayanın bat gününe kadar zaten çıkarsa çıkar hamilelik inş. Şunun şurasında birkaç gün kaldı xaten kırmızılar kendini belli eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?