Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

kızlar sanırım benim kırmızılar erken gelicek bu ay belim ağırmaya başladı ama bu sefer sırtıma kadar vuruyo ağrısı bide gögüslerim yanları koltuk altıma kadar ağrıyo

kızlar sanırım benim kırmızılar erken gelicek bu ay belim ağırmaya başladı ama bu sefer sırtıma kadar vuruyo ağrısı bide gögüslerim yanları koltuk altıma kadar ağrıyo
Cnm bu saydıkların aynı zamanda hamilelik belirtisi:)

Sen hamilesin bak gör
Rest çekiyoruz ama kimene kırmızılar bildiğini okuyor

Selam kızlaarrr kusura bakmayın yazamadım evde değildik test yaptım sonuç negatif pozitif çıkan var mı aramızda
Kızlar dayanın bat gününe kadar zaten çıkarsa çıkar hamilelik inş. Şunun şurasında birkaç gün kaldı xaten kırmızılar kendini belli eder

Bende dışardaydım eve geldim lavoboya koştum. Çamaşırımda 25 kuruş kadar büyüklükte kahverengi şekem gelmiş göğüslerime dokunamıyorum sızlıyor sanırım bende kırmızıları görücem ...

Ay canım hadi ya üzüldüm ama benzetmene ise çok güldüm 25 Kuruş çok küçük regl gelmesi için bir lira büyüklüğünde falan Olmalı :)

Dayanamadim test aldım az sonra yapıcam yumurtlama ve ilişkinin 11.Gunu kasiklarim da sizlamalar var cikmayacagini düşünüyorum bat ta tekrar yaparım kırmızılar gelmezse dua edin hayırlısı inş

9 da 2. Çizgiyi gören var ama sen yine de 12 ye kadar bekle sen kaçıncı gündesin
Tatlım bildiğim kadsrıyla enaz 9-10 gün sonra ama 12.gün kesin çıkıyor.

9 da 2. Çizgiyi gören var ama sen yine de 12 ye kadar bekle sen kaçıncı gündesin

Ovulasyon testine göre Benim bu gün 12. Günüm adet tarihimi beklesem mi şimdi yapsam mı test yapmaktan o kadar korkuyorum ki

Dayanamadim test aldım az sonra yapıcam yumurtlama ve ilişkinin 11.Gunu kasiklarim da sizlamalar var cikmayacagini düşünüyorum bat ta tekrar yaparım kırmızılar gelmezse dua edin hayırlısı inş

Heyecanla bekliyoruz inşallah müjdeli haberi verirsin

Sen hamilesin bak gör

Kızlar dayanın bat gününe kadar zaten çıkarsa çıkar hamilelik inş. Şunun şurasında birkaç gün kaldı xaten kırmızılar kendini belli eder

Insallah canim insallah hepimiz bu ay hamileyizdir. Bu belirtilerin hepsi hamileliktendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…