Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Benim yarın bat günü.. Bugün test yaptım hayali çizgi bile yok. Ovulasyon testiyle yaptım onda da çift çizgi yok. Zaten adet belirtileri de başladı. Ağlamak istiyorum

Benim yarın bat günü.. Bugün test yaptım hayali çizgi bile yok. Ovulasyon testiyle yaptım onda da çift çizgi yok. Zaten adet belirtileri de başladı. Ağlamak istiyorum

Kislar umudunuzu kaybetmeyin ya. Hic bisi bitmedi. Daha hastalanmadik bile. Niye bu uzuntu. Bebislerimiz bile bu stresten etkilenip tutunamazlar bile.

Arkadaşlar bozmayın morelinizi evet zor ama çok şükür sağlığımız yerinde demekki vakti ve yeri değilmiş.pes etmek yok Çalışmalara son gaz devam

Kotu etkilenen varsa birsey diyemem. Ama biz burda birbirimze destek oldugumuz icin variz. Ve cok guzel arkadasliklar kurdugumuza inaniyorum. Kanim kaynadi hepinize. Insallah hamileyizdir dua ediyorum. Ama hamile degilsekte kizip yazmamak sacma.

Kotu etkilenen varsa birsey diyemem. Ama biz burda birbirimze destek oldugumuz icin variz. Ve cok guzel arkadasliklar kurdugumuza inaniyorum. Kanim kaynadi hepinize. Insallah hamileyizdir dua ediyorum. Ama hamile degilsekte kizip yazmamak sacma.
1,5 senedir uğraşıyorum kk ile tanışalı yaklaşık 7 ay oldu.evet bazen strese sokuyor insanı sürekli bebek fikrini aklına getiriyor.ama iyiki de varmış yoksa bu bat bekleyişi çok zor.kk dan çok güzel arkadaşlar edindim tanımasam da onlar için dua ediyorum iyi dilekte bulunuyorum sizler de benim için bu çok güzel birşey.her ay regl ama yine de pes etmek yok senelerce uğraşanlar var Rabbim çok bekletmesin.

Ay canım hadi ya üzüldüm ama benzetmene ise çok güldüm 25 Kuruş çok küçük regl gelmesi için bir lira büyüklüğünde falan Olmalı :)
Sorma tatlım ya henüz devamı gelmedi ama bünyem allak bullak oldu, neyin oyunu bu bana anlamadım:/ iççamaşırımda rengarenk sürreal resim çalışmaları var yakında tuale geçicem :)))

Aynen benimde özelden konuştuğum be dertleştiğim çok fazla arkadaşım oldu, buradaki hedefler ortak, herkes bir bebeğinin olması hayaliyle yaşıyor...düşük yaptığımdada bnm gibi olan birçok arkDaş burda destek olmuşlardı, çünkü herkes birbirini anlıyırsu. Oyüzden iyi de kötüde olsa sonuç allah bilşr en doğrusunu tabi ben burdan ayrılmam

İnşallah en kısa sürede kavuşursun bebeğine... Dua edeceğim senin için.

Aynen ole tatlim. Allahin ol deyipte olmicagi hic bisi yok. Nasip kismet. Saglikla geleceklerse g lsinler. Bu sayfada kac arkadas var ilk gebeliklerini kotu bi sekilde geri de birakan. Suan daha umutlular. Cevremixden cogu kisi o 2 3 haftalik gebelikleri onemsemeyebiliyo. Biz anlayabiliyoruz. En basiti bi kasik agrisinin bile ne derece onemli oldugunu sayfalarca yaziyoruz.

Sorma tatlım ya henüz devamı gelmedi ama bünyem allak bullak oldu, neyin oyunu bu bana anlamadım:/ iççamaşırımda rengarenk sürreal resim çalışmaları var yakında tuale geçicem :)))

Haha cok alemsin. :) kirmizilar tam olarak doldurmsdigi surece sorun kizlar. Bunksr bebislerimixin bize oyunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…