Heyecanla bekliyoruz inşallah müjdeli haberi verirsin
Cnm varsa büyük olasılıkla çıkar ama negatif çıkarsa 2 gün sonra tekrar et Sak'ın bozma morelini[/QUOTE
Beklemek zor ama En iyisi 2 gün sonra yapıyım garanti olsun . Iyiki varsın iyiki varsınız kendimi yalnız hissetmiyorum
Sanırım yarın test yapacak kimse yok herkes negatifi görünce topiğe bile gelmez olduYarin test yapacaklar kimler kizlar?
Benim yarın bat günü.. Bugün test yaptım hayali çizgi bile yok. Ovulasyon testiyle yaptım onda da çift çizgi yok. Zaten adet belirtileri de başladı. Ağlamak istiyorum
Arkadaşlar bozmayın morelinizi evet zor ama çok şükür sağlığımız yerinde demekki vakti ve yeri değilmiş.pes etmek yok Çalışmalara son gaz devamBenim yarın bat günü.. Bugün test yaptım hayali çizgi bile yok. Ovulasyon testiyle yaptım onda da çift çizgi yok. Zaten adet belirtileri de başladı. Ağlamak istiyorum
Svl2425 bat ne zaman
O zaman iki gün sonra sabah idrarı ile yap madem endişelerin de var kesin oldun inşallah güzel haberle gelirsin5 Ağustos canım
1,5 senedir uğraşıyorum kk ile tanışalı yaklaşık 7 ay oldu.evet bazen strese sokuyor insanı sürekli bebek fikrini aklına getiriyor.ama iyiki de varmış yoksa bu bat bekleyişi çok zor.kk dan çok güzel arkadaşlar edindim tanımasam da onlar için dua ediyorum iyi dilekte bulunuyorum sizler de benim için bu çok güzel birşey.her ay regl ama yine de pes etmek yok senelerce uğraşanlar var Rabbim çok bekletmesin.Kotu etkilenen varsa birsey diyemem. Ama biz burda birbirimze destek oldugumuz icin variz. Ve cok guzel arkadasliklar kurdugumuza inaniyorum. Kanim kaynadi hepinize. Insallah hamileyizdir dua ediyorum. Ama hamile degilsekte kizip yazmamak sacma.
Sorma tatlım ya henüz devamı gelmedi ama bünyem allak bullak oldu, neyin oyunu bu bana anlamadım:/ iççamaşırımda rengarenk sürreal resim çalışmaları var yakında tuale geçicem :)))Ay canım hadi ya üzüldüm ama benzetmene ise çok güldüm 25 Kuruş çok küçük regl gelmesi için bir lira büyüklüğünde falan Olmalı :)
Sorma tatlım ya henüz devamı gelmedi ama bünyem allak bullak oldu, neyin oyunu bu bana anlamadım:/ iççamaşırımda rengarenk sürreal resim çalışmaları var yakında tuale geçicem :)))
İnşallah en kısa sürede kavuşursun bebeğine... Dua edeceğim senin için.1,5 senedir uğraşıyorum kk ile tanışalı yaklaşık 7 ay oldu.evet bazen strese sokuyor insanı sürekli bebek fikrini aklına getiriyor.ama iyiki de varmış yoksa bu bat bekleyişi çok zor.kk dan çok güzel arkadaşlar edindim tanımasam da onlar için dua ediyorum iyi dilekte bulunuyorum sizler de benim için bu çok güzel birşey.her ay regl ama yine de pes etmek yok senelerce uğraşanlar var Rabbim çok bekletmesin.
1,5 senedir uğraşıyorum kk ile tanışalı yaklaşık 7 ay oldu.evet bazen strese sokuyor insanı sürekli bebek fikrini aklına getiriyor.ama iyiki de varmış yoksa bu bat bekleyişi çok zor.kk dan çok güzel arkadaşlar edindim tanımasam da onlar için dua ediyorum iyi dilekte bulunuyorum sizler de benim için bu çok güzel birşey.her ay regl ama yine de pes etmek yok senelerce uğraşanlar var Rabbim çok bekletmesin.
Sorma tatlım ya henüz devamı gelmedi ama bünyem allak bullak oldu, neyin oyunu bu bana anlamadım:/ iççamaşırımda rengarenk sürreal resim çalışmaları var yakında tuale geçicem :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?