Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bak gor bix senle cardsmba hamileyiz diye yazicaz buraya insallah

İnşallah en kısa sürede kavuşursun bebeğine... Dua edeceğim senin için.
Çok teşekkür ederim arkadaşım inşallah güzel Rabbim sana da eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı Salih/saliha evlatlar versin.en kısa zamanda kucağına almak kısmet olur inşallah

Rabbim dilerse Ölüyü bile diriltir.dr ların imkansız deyip de hamile kalanların yazılarını okudum.ümit kesmemek Lazım bol bol dua edip çalışma yapmak Lazım

Rabbim dilerse Ölüyü bile diriltir.dr ların imkansız deyip de hamile kalanların yazılarını okudum.ümit kesmemek Lazım bol bol dua edip çalışma yapmak Lazım

Valla ben yumurtalamadan sonra ara verdim calismalara. Kasik agrim biraz engel oluo. Zaten o muhim gunu degerlendrdigimiz icin acikcasi suan pek de onemsemiyorum:)

Çok teşekkür ederim arkadaşım inşallah güzel Rabbim sana da eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı Salih/saliha evlatlar versin.en kısa zamanda kucağına almak kısmet olur inşallah
Amiiinn hepimizin inşallah.. Allah bekleyen herkese nasip etsin..

Valla ben yumurtalamadan sonra ara verdim calismalara. Kasik agrim biraz engel oluo. Zaten o muhim gunu degerlendrdigimiz icin acikcasi suan pek de onemsemiyorum:)
Cnm ben de zaten ovulasyona kadar demek istedim ondan sonra zaten boş benim 3 çalışmam var misal bu ay Allah dilerse bir sefer de de olur ama biz elimizden geleni yapalım Tevekkül edelim

Kizlar benim bat 9 agustos cok erken daha o yuzden test yapmiyorum. Evde test yok zaten. Bilerekte almiyorum yoksa çatır çatır yapıyorum.

Yani dollenme olduysa bile rahime tutunmamistir bile.tutunmaya calisiyordur belki,yani inşallah,yani hayirlisiyla. Allah umurlt edenleri sever.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…