Aynen benimde özelden konuştuğum be dertleştiğim çok fazla arkadaşım oldu, buradaki hedefler ortak, herkes bir bebeğinin olması hayaliyle yaşıyor...düşük yaptığımdada bnm gibi olan birçok arkDaş burda destek olmuşlardı, çünkü herkes birbirini anlıyırsu. Oyüzden iyi de kötüde olsa sonuç allah bilşr en doğrusunu tabi ben burdan ayrılmam
Çok teşekkür ederim arkadaşım inşallah güzel Rabbim sana da eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı Salih/saliha evlatlar versin.en kısa zamanda kucağına almak kısmet olur inşallahİnşallah en kısa sürede kavuşursun bebeğine... Dua edeceğim senin için.
Rabbim dilerse Ölüyü bile diriltir.dr ların imkansız deyip de hamile kalanların yazılarını okudum.ümit kesmemek Lazım bol bol dua edip çalışma yapmak LazımAynen ole tatlim. Allahin ol deyipte olmicagi hic bisi yok. Nasip kismet. Saglikla geleceklerse g lsinler. Bu sayfada kac arkadas var ilk gebeliklerini kotu bi sekilde geri de birakan. Suan daha umutlular. Cevremixden cogu kisi o 2 3 haftalik gebelikleri onemsemeyebiliyo. Biz anlayabiliyoruz. En basiti bi kasik agrisinin bile ne derece onemli oldugunu sayfalarca yaziyoruz.
Rabbim dilerse Ölüyü bile diriltir.dr ların imkansız deyip de hamile kalanların yazılarını okudum.ümit kesmemek Lazım bol bol dua edip çalışma yapmak Lazım
Amiiinn hepimizin inşallah.. Allah bekleyen herkese nasip etsin..Çok teşekkür ederim arkadaşım inşallah güzel Rabbim sana da eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı Salih/saliha evlatlar versin.en kısa zamanda kucağına almak kısmet olur inşallah
Cnm ben de zaten ovulasyona kadar demek istedim ondan sonra zaten boş benim 3 çalışmam var misal bu ay Allah dilerse bir sefer de de olur ama biz elimizden geleni yapalım Tevekkül edelimValla ben yumurtalamadan sonra ara verdim calismalara. Kasik agrim biraz engel oluo. Zaten o muhim gunu degerlendrdigimiz icin acikcasi suan pek de onemsemiyorum:)
AminAmiiinn hepimizin inşallah.. Allah bekleyen herkese nasip etsin..
Benimle 8 Ağustos'u bekleyen yok yalnız kovboyANNE ADAY LİSTEMİZ
mavimli Bat 30 temmuz
P pedike bat 30 temmuz
hicbirseymi bat 31 temmuz
@Latinakis Bat 2 ağustos
@hadiinsallah bat 4 ağustos
charmant bat 5 agustos
Lilyumas Bat 5 agustos
@triton-x bat 5 agustos
Svl2425 Bat 5 ağustos
gbbc bat 5 ağustos
casun bat 6 agustos
P pudink Bat 6 ağustos
Veson Bat 8 ağustos
Eylemeylemce Bat 9 ağustos
Tuanam21 bat 9 ağustos
@myssteriouss 19 ağustos
Benimle 8 Ağustos'u bekleyen yok yalnız kovboy
Hadi inşallahBombayi 8 inde sadece sen patlatcaksin anlasildibixde 5 inde 5 kisiyiz:)
Kızlar test yaptım sonuç negatif bat i bekleyeceğim artık...
Kizlar benim bat 9 agustos cok erken daha o yuzden test yapmiyorum. Evde test yok zaten. Bilerekte almiyorum yoksa çatır çatır yapıyorum.
6 si canımBat ne zamndi canim
6 si canım
Ayyyyyy canım benim sağol yaaaa... Polyana gibi olduk galibakırdık biraz da ondan herhalde. Hep olumlu düşünmeye çalışıyoruz ve her şeyden medet umuyoruz. Aslında niye bu kadar takıyoruz ki bilmem... :) hemen olsun istiyoruz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?