Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Arkadaşlar ben çatlatma iğnesi oldum yumurtam çatladi ve 12. gün idrar testim negatifti bugun 13. gün idrr testi yapmadim normalde yarin adet olmaliyim normalde cok düzensiz adetlerim ama yarin iğneye göre olmaliyim hala umut varmi yaa bide ateş ölçme yönteminde ateş dil altindanmi ölçülüyor bilen yardim etsin

Kızlar test yaptım sonuç negatif bat i bekleyeceğim artık...
Cnm zaten senin ovulasyon sonrası 11 gün umarım test için etken olduğu için çıkmamıştır regl günü tekrarla
Kizlar benim bat 9 agustos cok erken daha o yuzden test yapmiyorum. Evde test yok zaten. Bilerekte almiyorum yoksa çatır çatır yapıyorum.
ben de de aylardır bir tane test var dolapta bir türlü yapmak kısmet olmadı regl izin vermiyor ki yapayım.arada bir son kullanma tarihini kontrol ediyorum

Evet dil altından ölçülür ama bir tek Ölçüm yorum yapmak için yeterli değil regl1 den düzenli ölçmelisin ve çatlatma iğnesi ve Hitman ilaçları adet düzensizliği yapıyor maalesef.ben en son iğneden 19 gün sonra olmuştum

Hormon ilaçları demek istedim

Ama ben iğne tedavisi gördüm 10 tane yumurtam vardi gecikmez dedi doktor ama bilemicem dil altindansa bugun 37.0 dı gün içinde

Ama ben iğne tedavisi gördüm 10 tane yumurtam vardi gecikmez dedi doktor ama bilemicem dil altindansa bugun 37.0 dı gün içinde

10 yumurta ise cok iyi canim. Benim 3 tane gordu bir tanesi sadece solda gelismisti yani vatlamak uzereydi. Digerleri buyumemis dedi

İğne tedavisi derken çatlatma iğnesinden mi bahsediyorsun yoksa yumurta geliştirici iğnelerden mi?gün içerisinde yapılan Ölçüm geçerli değildir.ve dediğim gibi regl1 den ölçmeye başlamalısın hergün aynı saatte uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan dil altından dijital derece ile Ölçüm yapmalısın

10 yumurta ise cok iyi canim. Benim 3 tane gordu bir tanesi sadece solda gelismisti yani vatlamak uzereydi. Digerleri buyumemis dedi
Bide aşılama değildi çatlarken acillik oldum doktor çatlamislar dedi evde doğal iliski oldu peki siz ne tedavisi oldunuz galiba

Gonal f tedavisi oldum klomene cevap vermedi bünyem bende pko var

Gonal f tedavisi oldum klomene cevap vermedi bünyem bende pko var
Ben klomen ve çatlatma iğnesinden bahsetmiştim seninki farklıymış bir fikrim yok bu konuda ama genellikle dışardan ALINAN hormonlar düzensizlik yapıyor maalesef inşallah tutmuştur

Ben klomen ve çatlatma iğnesinden bahsetmiştim seninki farklıymış bir fikrim yok bu konuda ama genellikle dışardan ALINAN hormonlar düzensizlik yapıyor maalesef inşallah tutmuştur
İnsallah tutmustur yumurta sağlikli çatladiysa adet görülür tabi bana denilen bu ama idrar testim 12. gün negatifti cok üzgünüm göğüslerimde ağri var hic gecmedi günlerdir allahim yüzüme baksin yaa cok yoruldum

Cnm benim gerçekten zor bir durum o kadar yumurtanın biri olsa tutmaz mı ? Ama ümidini yitirme Rabbim dilerse olur inşallah güzel haberler alırsın verirsin. Pko çok zor

Cnm benim gerçekten zor bir durum o kadar yumurtanın biri olsa tutmaz mı ? Ama ümidini yitirme Rabbim dilerse olur inşallah güzel haberler alırsın verirsin. Pko çok zor
illet bir hastalik bir düşük yaptim gecen yil olsada düşme riskimiz cok fazla malesef

Selam kizlar lekeler bitti agrimda yok ustelik kupkuruyum umarim birisi hamile cikar misafirim var yarin gorusuruz siz yazmsya devam edin pes etmek gitmek yok tamam mi herseyin hayirlisi hepinizi opuyorum

iyi akşamlar kızlar bu gün öğleden sonra yemek yaparken birden karnıma ağrı saplandı aynı adet sancısı kesin adet oldum dedim ama dua ede ede lavoboya koştum ve kahve rengi bi akıntımı desem kan mı desem ya böyle bişey ilk defa başıma geliyo ve şu an bile adet olucakmısım gibi ara ara sancılar var yumurtalıklarımda lütfen dua edin çok istiyorumm bebeğim olsun

illet bir hastalik bir düşük yaptim gecen yil olsada düşme riskimiz cok fazla malesef
Cnm herşey kısmet bak bana da Dr bir sorun yok diyor ama üç kayıp var neyseki bir kızım 1,5 senedir de uğraşıyorum ki KARDEŞ gelsin yani bu hastalık bakmıyor kısmet inşallah senin de olur

Adetine ne kadar var tedavi oldunmu ben düşük yaparken yasadim lekelenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…