Cnm herşey kısmet bak bana da Dr bir sorun yok diyor ama üç kayıp var neyseki bir kızım 1,5 senedir de uğraşıyorum ki KARDEŞ gelsin yani bu hastalık bakmıyor kısmet inşallah senin de olur[/QU
Ne güzel senn var bir tane benim kollarim bomboş :-(
Adetine ne kadar var tedavi oldunmu ben düşük yaparken yasadim lekelenme
canım daha 5 gün var ben hiç böyle şeyler yaşamadım belirsizlik çok kötü korkuyorum adet olmaktan
İnş canım inş o hayırlı haberi herkes alır inş allah isteyen herkese nasip etsin inşBak gor bix senle cardsmba hamileyiz diye yazicaz buraya insallah
Selam kizlar lekeler bitti agrimda yok ustelik kupkuruyum umarim birisi hamile cikar misafirim var yarin gorusuruz siz yazmsya devam edin pes etmek gitmek yok tamam mi herseyin hayirlisi hepinizi opuyorum
Bnmde ara ara kasığıma hissedilir derecede sancı girdi. Dışarıdaydım eve geldiğimde 2,3 damla kahverengi lekem bardı benimde aynen ama devamı gelmedi bakalım inş yerleşmedir...iyi akşamlar kızlar bu gün öğleden sonra yemek yaparken birden karnıma ağrı saplandı aynı adet sancısı kesin adet oldum dedim ama dua ede ede lavoboya koştum ve kahve rengi bi akıntımı desem kan mı desem ya böyle bişey ilk defa başıma geliyo ve şu an bile adet olucakmısım gibi ara ara sancılar var yumurtalıklarımda lütfen dua edin çok istiyorumm bebeğim olsun
Az önce ölesine teste tekrar baktım ikinci çizgi çok silik vardı yine test almaya gitti eşim çok garip oldum
Ay inşallah hadi pozitiftirAz önce ölesine teste tekrar baktım ikinci çizgi çok silik vardı yine test almaya gitti eşim çok garip oldum
Hayırdır inşallah kızlar herkeste bir lekedir almış başını gidiyor:)İnş canım inş o hayırlı haberi herkes alır inş allah isteyen herkese nasip etsin inş
Bnmde ara ara kasığıma hissedilir derecede sancı girdi. Dışarıdaydım eve geldiğimde 2,3 damla kahverengi lekem bardı benimde aynen ama devamı gelmedi bakalım inş yerleşmedir...
Ay canim ya insallah yap bakalim. Cok heyecanlandim hadi bir hamis haberi alcaz insallahhh
Bekle daha erken yerlesmede olabilir devami olmazsa sıkıntı yokcanım daha 5 gün var ben hiç böyle şeyler yaşamadım belirsizlik çok kötü korkuyorum adet olmaktan
InsallahhAy inşallah hadi pozitiftir
Enaz 10 dakika bekle ama 20 dakikadan sonra beliren çizgilere de pek aldırış etmeBirazdan yapıcam hemen yazarım çok garip inş yanlislik yoktur
Insallahh
Testi nBirazdan yapıcam hemen yazarım çok garip inş yanlislik yoktur
Test hangi marka bide 10 dk dan fazla bekleme idrarin en az 4 saat beklemis olmali yani en son ozaman yapmis olmalisin yoksa beta idrara karismazInsallahh
10 yumurtasi olan birine asla catlatma ignesi vurulmamali, doktorunuz ne dusunuyordu acaba ? Olebilirdiniz.Bide aşılama değildi çatlarken acillik oldum doktor çatlamislar dedi evde doğal iliski oldu peki siz ne tedavisi oldunuz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?