Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Rabbim onu bize bağışladı nerdeyse onu da kaybedecektim Günlerce kanamam oldu.demek istediğim Rabbim dilerse olur hastalık falan bakmaz.sakın ümidini yitirme bol bol dua edelim neden duam kabul olmuyor diye isyan da etmeyelim.sabredelim arkadaşım

Bak gor bix senle cardsmba hamileyiz diye yazicaz buraya insallah
İnş canım inş o hayırlı haberi herkes alır inş allah isteyen herkese nasip etsin inş
Selam kizlar lekeler bitti agrimda yok ustelik kupkuruyum umarim birisi hamile cikar misafirim var yarin gorusuruz siz yazmsya devam edin pes etmek gitmek yok tamam mi herseyin hayirlisi hepinizi opuyorum

Bnmde ara ara kasığıma hissedilir derecede sancı girdi. Dışarıdaydım eve geldiğimde 2,3 damla kahverengi lekem bardı benimde aynen ama devamı gelmedi bakalım inş yerleşmedir...

H
Hayırdır inşallah kızlar herkeste bir lekedir almış başını gidiyor:)

2 dk sonra yok diye bıraktım testi ne zaman belirdi çizgi bilmiyorum nöbetçi eczane bulamıyoruz yarına kalabilir test kızlar

Bide aşılama değildi çatlarken acillik oldum doktor çatlamislar dedi evde doğal iliski oldu peki siz ne tedavisi oldunuz galiba
10 yumurtasi olan birine asla catlatma ignesi vurulmamali, doktorunuz ne dusunuyordu acaba ? Olebilirdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…