Ozaman vardir cnm tedavimi oldun bahset biraz2 dk sonra yok diye bıraktım testi ne zaman belirdi çizgi bilmiyorum nöbetçi eczane bulamıyoruz yarına kalabilir test kızlar
O bana oshh olursun dedi ve ben ısrarla istedim oda önlem amacli bol su ve her gün bol yumurta ye dedi şükür olmadim10 yumurtasi olan birine asla catlatma ignesi vurulmamali, doktorunuz ne dusunuyordu acaba ? Olebilirdiniz.
Hayır canım olursa 2. Bebeğim bu ay tam yumurtlama günü kaçamak olmuştuOzaman vardir cnm tedavimi oldun bahset biraz
Kizlar benim kirmizilar geldi, bi dahaki aya plan yaptik esimle. Findiklar, fistiklar havada ucusuyor :)) hadi insallah sizin yuzunuz gulsun.
Ne güzel hadi hayirlisiHayır canım olursa 2. Bebeğim bu ay tam yumurtlama günü kaçamak olmuştu
Olsun bidahakine insallah bendede yok galibaKizlar benim kirmizilar geldi, bi dahaki aya plan yaptik esimle. Findiklar, fistiklar havada ucusuyor :)) hadi insallah sizin yuzunuz gulsun.
Seninki de olursa Yuh cekerim artik kendime. 2 gunde 1 calismayla 7 aydir olmuyor :)) ne yiyon iciyon kiz ?Hayır canım olursa 2. Bebeğim bu ay tam yumurtlama günü kaçamak olmuştu
Fotosunu gönder biz de bakalımKızlar ikinci testi yaptım başında bekledim çok silik ama çizgi var emin değilim sabah bi daha yapıcam ve kan vericem sağlık ocağına
Var sende kesin simdiden hayirli olsunKızlar ikinci testi yaptım başında bekledim çok silik ama çizgi var emin değilim sabah bi daha yapıcam ve kan vericem sağlık ocağına
Çatlatma iğnesimi oldun cnmBenimde 12.gun 4 agustos test günüm ama korkuyorumtest yaptırmaya sonucu negatif görünce moral yerlerde oluyo.hafif karın ağrım da olunca adet olucakmisim hissine de kapılınca en iyisi batı beklemek diyorum bat da 11 agustos kafam allak bullak
Çatlatma iğnesimi oldun cnm
Bende gonal f kullandim ve aşilama olmadim evde yaptik bugun 14. güne girdim işte insallah vardir ama 12.günü idrar testim negatifEvet canım aşılama yaptirdik puregon ve catlatma ignesi ile tedavi gördüm.
Testin markasi ne ve idrari cok damlatmissinGece gece test yaptim bi heycanla bozuk çıktı iyi mi
Bat neden okadar geç yumurta catladiktan 14 gün sonra regl görürsünBenimde 12.gun 4 agustos test günüm ama korkuyorumtest yaptırmaya sonucu negatif görünce moral yerlerde oluyo.hafif karın ağrım da olunca adet olucakmisim hissine de kapılınca en iyisi batı beklemek diyorum bat da 11 agustos kafam allak bullak
Surelab canım ,oylemi diyosun tuh boşa gittiTestin markasi ne ve idrari cok damlatmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?