- 8 Mart 2015
- 366
- 234
- 303
Bende gonal f kullandim ve aşilama olmadim evde yaptik bugun 14. güne girdim işte insallah vardir ama 12.günü idrar testim negatif
Bat neden okadar geç yumurta catladiktan 14 gün sonra regl görürsün
Sabah en sağlikli sonucu alirsin umarim vardir gönlünce olsunSurelab canım ,oylemi diyosun tuh boşa gitti
Canim hamile sin tebrik ederim. Benimde gebeliğim de böyle çıkmıştı. Yarın tekrar la ilk idrar inla ve kan da baktır. Tebrik ederimBakın kızlar
Yani erken olursun okadar gecikmez demek istedim zaten catlamadan asilama yapmaz umarim vardir adet olmazsin hic test yapmadinmigeç değil 24 veya 26 da catliyor yumurta. Zaten doktor aşılama yapmadan yumurta catlamis diyor.yine de bilmiyorum düzenli se olur reglim.
Canim hamile sin tebrik ederim. Benimde gebeliğim de böyle çıkmıştı. Yarın tekrar la ilk idrar inla ve kan da baktır. Tebrik ederim
Ben hic asilama yaptirmadim bir düşük yaptim pko var bende bunsada yoksa direk tüp istiyorum aşilamayla uğrasamamZaten bana 12.gun kan tahlili yaptir dediler.bazen umutlaniyorum bazende zaten yine olmadı ne gerek var teste diyorum.idrar da cikmayabilir ya 12.gunde çıksa da güvenilir olur mu hakkimizda hayırlısı çok yoruldum şimdiden benim 4 aşılamam bu ay da olmazsa son kez İğneli aşılama sonrası tüp bebek.
ayy canım kesin hamileain hadi inşAllah yaaBakın kızlar
canım bu arada belirtilerin nelerdiBakın kızlar
Yani erken olursun okadar gecikmez demek istedim zaten catlamadan asilama yapmaz umarim vardir adet olmazsin hic test yapmadinmi
Sen resmen halimesin :)))Bakın kızlar
En belirgin göğüslerim çok acıyo ve uçları çok büyüdü bir de vücudum çok sıcak ben havalara bağladım ama bilmiyorum. Bide her ay hissettiğim yumurtlama günü sancısıni bu ay yasamadimcanım bu arada belirtilerin nelerdi
İnşallah canım
:)))) öyle galibaSen resmen halimesin :)))
Yarın kan testi verip kesinlestirin şimdiden tebrik edeyim ben
çatlatma iğnesinin kaçinci günü adet oldunBilmiyorum ki dediğim gibi bu 4.cu aşılamam hıc birinde de erken olmadım hep gününde oldum. Hiç test yapmadım iğnelerin etkisi olur diye de artık salı yada çarşamba kan testi yaptırırim tabi gerek kalırsa çünkü karnimda göğüslerimde belimde ağrılar var
Cnmmmmm cevabin icin tesekkurler ama çatlatma iğnesini yapiyoruz ya genelde 14. gün test yapin derler yani iğneyi yaptimiz günden itibaren saydimizda mesela ben birinde iğnenin 16.günü olmustumCanım iki aşılamam ayin 24 ünde oldu ayin 11 veya 12 olmuşum adet + -1 gün oynamış o da ayin 30 31 çektiği günden kaynakli. digeri de 26 olmuş aşılama yine adet
Ayın 12 sine denk gelmiş. Bu da 24 te oldu bakalım bat ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?