:))) Rabbim sizlere isteyen herkese nasip etsinben ikinci çizgiyi görüyorum
Amin.:))) Rabbim sizlere isteyen herkese nasip etsin
ben ikinci çizgiyi görüyorum
Anladim cnm hayirlisi idrar testi yap yarn yaz burayacanım benimki işte 18 veya 19 günde oluyor bu hesapla.bana hep 12.gun yaptir denildi test için
Malum mu oldu ne yada uyku saatim geçti beynim error veriyor
Yarın idrar testi değilde salı günü kan testi veririm canım hayırlısı artik iyi geceler ben yatar
Seninki de olursa Yuh cekerim artik kendime. 2 gunde 1 calismayla 7 aydir olmuyor :)) ne yiyon iciyon kiz ?
Canim öncelikle coook hayirli olsun belirtilerini ve testinin markasini soylermisin bide gunun gectidemi yaptinBakın kızlar
Sağol canım PELY diye bi marka bende ilk defa gördüm bu markayı. Bat 6 agst canimCanim öncelikle coook hayirli olsun belirtilerini ve testinin markasini soylermisin bide gunun gectidemi yaptin
3 gun kala ogrenmissin cok guzel cok sevindim bizede dua et canim Allah tamamina erdirsinSağol canım PELY diye bi marka bende ilk defa gördüm bu markayı. Bat 6 agst canim
Belirtilerin hepsi mevcut bende hatta daha fazlasi ruyalarda dahil bakalim hayirlisiBelirtilerim göğüs şisligi ve ucu buyumesi vücut sıcaklığımin artması kasik bölgemde yanma da var bagirsaklarim da hareketlendi ben hepsini yazayım da belki bi kaçı hamilelikten değildir
İnşallah canım allah hepinize nasip etsinBelirtilerin hepsi mevcut bende hatta daha fazlasi ruyalarda dahil bakalim hayirlisi
Sağol canım PELY diye bi marka bende ilk defa gördüm bu markayı. Bat 6 agst canim
Tebrikler canım çok sevindim bi hamis haberi aldık hadi sırayla devamını bekliyoruzSağol canım PELY diye bi marka bende ilk defa gördüm bu markayı. Bat 6 agst canim
Tatlım yerleşmedir o yerleşme ya düşünsene bata yakın günlerde kuru olmuyomusun ben kuru oluyorum mesela bence akıntı çok büyük belirti şahsen benm şuan akıntımın başlaması çok heyecanlandırdıBende dışardaydım eve geldim lavoboya koştum. Çamaşırımda 25 kuruş kadar büyüklükte kahverengi şekem gelmişgöğüslerime dokunamıyorum sızlıyor sanırım bende kırmızıları görücem ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?