Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Uykusuzlar Kulübü'ne hoş geldiniz
Hahahaa yok cnm benm misafirler var sabahtan beri kızlar ne konuşuyoruz acaba test yapan varmı gebiş varmı diye merak ettimde bakamadim yanlarında yoksa bu saate kadar ihoooo 500defa uyumustum iyi geceler canm

H

Hayırdır inşallah kızlar herkeste bir lekedir almış başını gidiyor:)
Evet tatlım umarım bu lekeler adet geliyorumun sesi değildir gümbür gümbür geliyor belkide :'(
Kizlar benim kirmizilar geldi, bi dahaki aya plan yaptik esimle. Findiklar, fistiklar havada ucusuyor :)) hadi insallah sizin yuzunuz gulsun.
Hayırlısı olsun tatlım, 2güne kalmaz bizde sana katılıcaz yada inş hamile olucaz, olursakta öbür ay sen bize katılacaksın zaten :)

Tatlım öyle de dün akşam sonra pek gelmefi durdu akıntım gelmedi, bu sabahta tuvalette peceteye silince kahverengi geliyor...ben adet olucam sanırum kısmet çok hevesliydim ama sanırım yanlış alarm...ilk defa farklı şeyler yasadım...seninnakıntınnaçıkmrenkliyse bu süper tatlım hadi senden alalım güzel haberi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…