Kızlar bata kaldı 3 bu gece akıntı başladı ve kasıgım pıtpıt atıyor dün gecede attı şimdi yine atıyor çok heyecanlıyım ya inşallah yarabbim hepmizi güldür
Hahahaa yok cnm benm misafirler var sabahtan beri kızlar ne konuşuyoruz acaba test yapan varmı gebiş varmı diye merak ettimde bakamadim yanlarında yoksa bu saate kadar ihoooo 500defa uyumustumUykusuzlar Kulübü'ne hoş geldiniz
Evet tatlım umarım bu lekeler adet geliyorumun sesi değildirH
Hayırdır inşallah kızlar herkeste bir lekedir almış başını gidiyor:)
Hayırlısı olsun tatlım, 2güne kalmaz bizde sana katılıcaz yada inş hamile olucaz, olursakta öbür ay sen bize katılacaksın zaten :)Kizlar benim kirmizilar geldi, bi dahaki aya plan yaptik esimle. Findiklar, fistiklar havada ucusuyor :)) hadi insallah sizin yuzunuz gulsun.
Tatlım silikse kesin vardır, olmayan bişey çıkmaz:) hadi hayırlısı olsun bakalımFotosunu gönder biz de bakalım
Ayyyyu çok sevindim. Hayirli ugurlu olsun. Tamamina erdirsin Rabbim:)))) öyle galiba
Tatlım öyle de dün akşam sonra pek gelmefi durduTatlım yerleşmedir o yerleşme ya düşünsene bata yakın günlerde kuru olmuyomusun ben kuru oluyorum mesela bence akıntı çok büyük belirti şahsen benm şuan akıntımın başlaması çok heyecanlandırdı
Hayal gormuyorsun, su anda kesinlikle hamilesin. Git kan testi ver bence :)Günaydın kızlar testime bakarmisinizz hayal mi görüyorum çıplak gozle daha belirgin resimde çıkmamış ama
Gidicem canım evden çıkıyorum simdi insallah pozitif cikar sonuç dua edin nolurrrrrrr :)Hayal gormuyorsun, su anda kesinlikle hamilesin. Git kan testi ver bence :)
Ayyy bende.goruyorum cizgiyi :) hadi hayirlisiGünaydın kızlar testime bakarmisinizz hayal mi görüyorum çıplak gozle daha belirgin resimde çıkmamış ama
Simdi kan vermeye gidiyorum insallah pozitif cikar sonuç :) 1-2 saate alırım sonucu . 6 aydır uğraşıyoruz Rabbim herkesin yüzünü güldürsünAyyy bende.goruyorum cizgiyi :) hadi hayirlisi
Amin canim Amin. İnşallah hayırlı guzel haberler alirsin. Rabbim gonlune gore versin inşallahSimdi kan vermeye gidiyorum insallah pozitif cikar sonuç :) 1-2 saate alırım sonucu . 6 aydır uğraşıyoruz Rabbim herkesin yüzünü güldürsün
Allahim ne guzel bir gun iyi haberler geliyor. Hayirli ugurlu olsun canim.Çift çizgi kızlar hamileyim
Günaydın kızlar testime bakarmisinizz hayal mi görüyorum çıplak gozle daha belirgin resimde çıkmamış ama
Çift çizgi kızlar hamileyim
hayırlı olsun .. darısı bütün isteyenlerin başınaÇift çizgi kızlar hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?