Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canı
Kesinlikle öyle düşünme bu ay sadece iki deneme yaptık ve gerçekten hiç umudum yoktu hiç belli olmaz canım
canım yok ondan değil ovu testi fln uaptım iyi çalıştık ama iki gündür gelen sarımsı akıntım dün akşam kahverengiye döndü ve sonra kesildi. Sabah sadece peçeteye silince koyu sarı akıntım var. Adetim başlayacağını düşündüm oyüzden umudum yok gibi. Sizdeki belirtiler nelerdi peki? Gerçi herkesin bünyesi farklıdır.

Kızlar hayırlı olsun, batlar nezamandı? Darısı bizlere olsun inş
Benim 10 gun gecti canım . Muhtemelen 30.gun olan ilişkide tuttu bugun 15.gun oluyo testte silik çizgiyi gördüm Perşembe gunu yapmistim bisey çıkmamıştı. Simdi kan verdi 12 de sonuç cikicak insallah pozitiftir kandada sonuç dua edin

hadtanede isim vardi kan testi verdim bende dayanamadim bthgc 0.10 cikti, adetim bugun yarin gelir o zaman degil mi bebek yok yani

Tatlım ozaman senin geç döllenme oldu hakikaten çok enteresan dualarımız seninle inş güzel sonuçlar alırsın.

aa canım senin anlattğın aynı yerleşme lekelenmesi gibi
benim ilk hamilelğimde aynı senin anlattğın gibi olmuştu
ama bu ikincide ben hiç bir belirti yaşamadım

aa canım senin anlattğın aynı yerleşme lekelenmesi gibi
benim ilk hamilelğimde aynı senin anlattğın gibi olmuştu
ama bu ikincide ben hiç bir belirti yaşamadım
Bende yerleşme lekesini araştırıyordum tatlım şimdi bende düşük yaptığım ilk gebeliğimde yasamıştım ama nezamandı tam hatırlamıyorum birde, adet günlerimde çok yoğun akıntım devam etmişti.şeffaf renkli su gibi ama şuan kupluruyum...sende nasıl olmuştu yerleşme kanaması ve şuan yasadığın belirtin varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…