Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Dünden beri süre gelen mide bulantısından dolayı eşimde az önce arayıp doktora gidelim dedi ve ben şuan hazır değilim daha bat a 2 gün var

Beklemek daha zor geldi bi an nedense umutsuzluğa kapıldım dün çok cesaretsizdim bgn artık sonuç neyse çıksın diye bakıyorum. Sabah gidip test aldım 4 saat bişi içmeden bekleyip test yapıcam. Yumurtlama tarihinin üstünden 12 gün filan geçtiyse gidip test yaptır inşşallah Sevinçli haberi de bizimle paylaş olur mu :))

iki gündür evdeki yoğunluktan ara sıra bakabildim, ne güzel haberler varmış burada. Öğleden sonra senden müjdeleri okuruz inşallah :)

hiç belli olmaz canım, olumlu düşünelim olumlu olsun her birinizde duydukça güzel haberleri ayrı ayrı heyecanlanıyorum valla.

Bugun bir garibim kizlar. Sabah hafif bir mide bulantisiyla uyandim 7 de. Ve hala hafif hafif mide bulantisi belli belirsiz. Ve mide kazintisi var surekli biseyler atiyorum agzima.

Kızlar mide kazintisiyla birlikte eşlik eden bulantı hamilelik belirtisi. Hamileliğimde cok yogun yaşadığım belirtiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…