Güzel haberlerini bekliyoruzSimdi kan vermeye gidiyorum insallah pozitif cikar sonuç :) 1-2 saate alırım sonucu . 6 aydır uğraşıyoruz Rabbim herkesin yüzünü güldürsün
cnm bısey sorucam musayıtsen
Dur cnm daha etken yapmışsın, kırmızı yoksa umut var demekBen de senin gibiyim tatlim bekleyip gorucez ama benim testim negatif zaten :)
Bende bgn idar testi yapmaya karar verdim varsa var yoksa da yola devam :)
Bu galibalar beni delirtecek benim de agrim bi gelio bi gidioBen galiba adet olcam sancilarim basladi hafiften
Test yapabilirsin canim hadi bi cesaretDünden beri süre gelen mide bulantısından dolayı eşimde az önce arayıp doktora gidelim dedi ve ben şuan hazır değilim daha bat a 2 gün var
Ama adet ağrisi yaaa resmen umudum hic kalmadi tüp bebek yaptiracağim böyle olmuyorBu galibalar beni delirtecek benim de agrim bi gelio bi gidio
Test yapabilirsin canim hadi bi cesaret
Dünden beri süre gelen mide bulantısından dolayı eşimde az önce arayıp doktora gidelim dedi ve ben şuan hazır değilim daha bat a 2 gün var
Benim 10 gun gecti canım . Muhtemelen 30.gun olan ilişkide tuttu bugun 15.gun oluyo testte silik çizgiyi gördüm Perşembe gunu yapmistim bisey çıkmamıştı. Simdi kan verdi 12 de sonuç cikicak insallah pozitiftir kandada sonuç dua edin
Canı
canım yok ondan değil ovu testi fln uaptım iyi çalıştık ama iki gündür gelen sarımsı akıntım dün akşam kahverengiye döndü ve sonra kesildi. Sabah sadece peçeteye silince koyu sarı akıntım var. Adetim başlayacağını düşündüm oyüzden umudum yok gibi. Sizdeki belirtiler nelerdi peki? Gerçi herkesin bünyesi farklıdır.
Dur cnm daha etken yapmışsın, kırmızı yoksa umut var demek
Bugun bir garibim kizlar. Sabah hafif bir mide bulantisiyla uyandim 7 de. Ve hala hafif hafif mide bulantisi belli belirsiz. Ve mide kazintisi var surekli biseyler atiyorum agzima.
Haha az daha dişini sıkamıyor yani, istemem diyenden kprkacaksın :)benim eşim sıkıştırmaya başladı beni. akşam gidelim de gidelim diye. Çocuk istemeyen adamın çocuk aşkı başladı.
Daha var canim 9 agustos bat. Yumurtam catlayali 10 gun oldu ortalama tahminimce.sende bendensin canım bat a kaç gün vardı?
Haha az daha dişini sıkamıyor yani, istemem diyenden kprkacaksın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?