Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kizlar ovulasyon testi kullanan var mi aranizda ben onumuzdeki ay kullanmayi dusunuyorum bilen varsa yardimci olur musunuz

Kizlar ovulasyon testi kullanan var mi aranizda ben onumuzdeki ay kullanmayi dusunuyorum bilen varsa yardimci olur musunuz

Ben iki aydır kullanıyorum 28 günde bir adet görüyorum adetimin 1. Günü'nden başlayıp sayıyorum 10. Gün testi yapmaya başlıyorum. Çift çizgi aynı koyulukta olduğu gün ilişki

Gidicem galiba. zaten aramız limoni. ende yap bugün kader arkadaşım:) içim rahat gidiyim:) erken gebelik testi al
Tatlım bende bir iki tane var gebelik testi ama erken değil, ya yaparsam bile yarın sabahı beklerim. Olumsuz çıkarsa etkilenirim çünkü kendimi biliyorum...zaten adet kendini belli eder. Sen yaptır kuzum inş güzel haberlerle gel...

Ben kullandım buay ilk defa laboquick i tavsiye ederim tatlım

canım ben temmuzda ilk kez kullandım. Zaten ilk denememizdi.Predictör ün aldım. Çokta kullanışlıydı. ondaki günlere göre çalışma yaptık. İLk ay bekleyip görücez ne var ne yok. Ama güzel birşey benim genelde akıntı olduğu için şeffaf renkte ayırt edemeyecektim. Kısmet haberler çarşamba günü yada bu akşam netleşecek gibi:)

bende bilemedim ya erken gidiyorum çünkü.. NEgatifse üzülücem çok. Kızlar bana yardım edin ya. Ne desem inanır acaba da gitmeyiz. MErakından 4 dönüyomuş iş yerinde

ya karıstı bu ay aslında 44.gunum bugun adet olmadım. enson ılıskı 30. gun olmus bugun 14. gun o zaman tuttuysa ondan dusuk cıkmıs olabılır dıye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…