Daha var canim 9 agustos bat. Yumurtam catlayali 10 gun oldu ortalama tahminimce.
prenses ben görüyorum canım çizgiyi :))Günaydın kızlar testime bakarmisinizz hayal mi görüyorum çıplak gozle daha belirgin resimde çıkmamış ama
canım gözünüz aydın Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşAllahUzun zamandır istiyordum çok mutluyum Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Mutlu haberi alan herkesi tebrik ediyorum
Bende ovulasyon takibi yapayim diyorumAma adet ağrisi yaaa resmen umudum hic kalmadi tüp bebek yaptiracağim böyle olmuyor
Eninde sonunda ogreneceksin sabrin varsa bekle tabi canimO cesaret yok valla güzelim ya:)
canım napıyosun gıdıyomusun hala dedıgın dr a :) bende adetım bitmek üzere. 7. aya baslayacagız kısmetse :)canım gözünüz aydın Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşAllah
Kizlar ovulasyon testi kullanan var mi aranizda ben onumuzdeki ay kullanmayi dusunuyorum bilen varsa yardimci olur musunuz
Tatlım bende bir iki tane var gebelik testi ama erken değil, ya yaparsam bile yarın sabahı beklerim. Olumsuz çıkarsa etkilenirim çünkü kendimi biliyorum...zaten adet kendini belli eder. Sen yaptır kuzum inş güzel haberlerle gel...Gidicem galiba. zaten aramız limoni. ende yap bugün kader arkadaşım:) içim rahat gidiyim:) erken gebelik testi al
Kizlar ovulasyon testi kullanan var mi aranizda ben onumuzdeki ay kullanmayi dusunuyorum bilen varsa yardimci olur musunuz
Ben iki aydır kullanıyorum 28 günde bir adet görüyorum adetimin 1. Günü'nden başlayıp sayıyorum 10. Gün testi yapmaya başlıyorum. Çift çizgi aynı koyulukta olduğu gün ilişki
Sakin ol canim bes uzeri pozitiftir ama ikiye katlamasi gerek dua et icini ferah tutkızlar sonuc cıktı 6,13 cok dusukıkı gun sonra tekrarlayalım dedı doktor
Tatlım yeni kana karışmaya başlamıştır, sıkıntı yapma seninki geç döllenme heralde, inş yükselecek...kızlar sonuc cıktı 6,13 cok dusukıkı gun sonra tekrarlayalım dedı doktor
Tatlım bende bir iki tane var gebelik testi ama erken değil, ya yaparsam bile yarın sabahı beklerim. Olumsuz çıkarsa etkilenirim çünkü kendimi biliyorum...zaten adet kendini belli eder. Sen yaptır kuzum inş güzel haberlerle gel...
Ben kullandım buay ilk defa laboquick i tavsiye ederim tatlım
prenses canımm çoook sevindim bence yükselicek o değer canım çünkü geçen aylarda böyle çıkmıyodu hadi inşAllah canım yaakızlar sonuc cıktı 6,13 cok dusukıkı gun sonra tekrarlayalım dedı doktor
kızlar sonuc cıktı 6,13 cok dusukıkı gun sonra tekrarlayalım dedı doktor
Döllenmeden sonra 14 gün geçmesi gerekiyormuş çıkması için de bence, şuan çıkmazmış debende bilemedim ya erken gidiyorum çünkü.. NEgatifse üzülücem çok. Kızlar bana yardım edin ya. Ne desem inanır acaba da gitmeyiz. MErakından 4 dönüyomuş iş yerinde
prenses canımm çoook sevindim bence yükselicek o değer canım çünkü geçen aylarda böyle çıkmıyodu hadi inşAllah canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?