Ben iki aydır kullanıyorum 28 günde bir adet görüyorum adetimin 1. Günü'nden başlayıp sayıyorum 10. Gün testi yapmaya başlıyorum. Çift çizgi aynı koyulukta olduğu gün ilişki
Tatlım bende bir iki tane var gebelik testi ama erken değil, ya yaparsam bile yarın sabahı beklerim. Olumsuz çıkarsa etkilenirim çünkü kendimi biliyorum...zaten adet kendini belli eder. Sen yaptır kuzum inş güzel haberlerle gel...
Ben kullandım buay ilk defa laboquick i tavsiye ederim tatlım
canım ben temmuzda ilk kez kullandım. Zaten ilk denememizdi.Predictör ün aldım. Çokta kullanışlıydı. ondaki günlere göre çalışma yaptık. İLk ay bekleyip görücez ne var ne yok. Ama güzel birşey benim genelde akıntı olduğu için şeffaf renkte ayırt edemeyecektim. Kısmet haberler çarşamba günü yada bu akşam netleşecek gibi:)
Tesekkur edeeim kizlar o zaman adet olunca saymaya baslayip onuncu gun testleri yapicam oyle miAynı koyulukta olduğu gün ve sonrası gün aşırı ilişki canım :)
ya karıstı bu ay aslında 44.gunum bugun adet olmadım. enson ılıskı 30. gun olmus bugun 14. gun o zaman tuttuysa ondan dusuk cıkmıs olabılır dıye dusunuyorum
Tesekkur edeeim kizlar o zaman adet olunca saymaya baslayip onuncu gun testleri yapicam oyle mi
Ovulasyon testi yaptınızmı, 30.gün olduğuna eminmisin tatlım?ya karıstı bu ay aslında 44.gunum bugun adet olmadım. enson ılıskı 30. gun olmus bugun 14. gun o zaman tuttuysa ondan dusuk cıkmıs olabılır dıye dusunuyorum
ınsallah yukselır cok endıselıyım cok zor bır surecmıssGeç döllenme olabilr tatlım. 5 üzeri pozitif diyor heryerde. 48 saat sonra tekrar ettr testi. İnşallah değerin yükselir.
Döllenmeden sonra 14 gün geçmesi gerekiyormuş çıkması için de bence, şuan çıkmazmış de
Ovulasyon testi yaptınızmı, 30.gün olduğuna eminmisin tatlım?
Haha:))) de bakalım tatlım ne olacak :)haha sende alemsin. Zaten amacı sadece gebelik öğrenmek değil. pimpirik benim ki midem bulanıosa da neden bulanıo onu öğrencek :) Dur bakalım senin dediğini bir diyim ben ona
Anladım tatlım belkide daha sonra oldu hiç belli olmaz, ancak döllenmiştir o haldebu ay yapmadım ovulasyon testı canım kafamıza gore takıldık
Cnm endişelenme şimdi şuanın tadını çıkar hamilesin inşallah değerin de artarbu ay yapmadım ovulasyon testı canım kafamıza gore takıldık
Cnm çatlatma iğnesi ile hcg aynı etkiyi gösterdiği için test pozitif çıkmış olabilir sana tavsiyem iğneden en az 14 gün sonra test yapMerhaba kızlar,
Ben en son 11 temmuzda regli oldum 22 temmuzda catlama ipnesi oldum ovitrella. Ve ayın 31 ınde idrar testı yaptım 6 gun oncebılenlerde çiftcızgı cıktı. Sonrakı gun kan degerım beta 3.38 çıktı aynı gun tekrar idrar testı yaptım hafıf sılıniyordu ilk taptığımdan daha sılıktı. Sızce durum nedır?
Çok tesekkurler tatlımCnm çatlatma iğnesi ile hcg aynı etkiyi gösterdiği için test pozitif çıkmış olabilir sana tavsiyem iğneden en az 14 gün sonra test yap
Allah bir daha yaşatmasın Cnm yarın ilk idrarla yap istersen belli olmaz bu işler hiç beklemediğin anda bebek bakarsın gelmişÇok tesekkurler tatlım
Benim ki bi umut işte
Ama yok galıba
Gecen sene dıs gebelik gecırdım
Ikı senelik evlıyız sebepsiz infertılıte
Koyuluk gayet iyi ama daha da koyu olmasi gerekiyoe sanirim. Dah 2 gunun varmis yarin ve sonraki gunde tekrar et csnim. Koyulasma artarsa oldu bu iş. Hadi hakkinda hayirlisi olsun.kızlar benimde bata 2 gün kaldı gebelik testim olmadığı için ovulasyon yaptım bi bakarmısınız testime bide bu sabahtan beri sol tarafımda kalçamEki Görüntüle 1597266
Cnm git bir gebelik testi al yap ovulasyon testi ile Kafanı ne karıştırıyorsun şimdi var mı yok mu daha çok düşüneceksin daha çok streskızlar benimde bata 2 gün kaldı gebelik testim olmadığı için ovulasyon yaptım bi bakarmısınız testime bide bu sabahtan beri sol tarafımda kalçamEki Görüntüle 1597266
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?