- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 42
Amin canim inşallah. Sabirla duayla hayirli haberler alicaz hepimiz inşallah.Hepinize merhaba,
Öncelikle pozitif sonuç alan herkesi tebrik etmek isterim. Tüm stresime ve bu bekleme tribine gerilirken, günler nasıl geçecek derken yüzüm güldü, kendim pozitif sonuç almış gibi hissettim.
Benim de 12 Ağustos'ta adet olmam gerekiyor. Beklemek çok zor!
Umarım hepimizin gönlüne göre olur.
Ovulasyondan 9 gün sonra test yapmaya başla cnm madem seninki riskli ben hiç kullanmadım ama kullananlardan fikir al şu etken gebelik testlerinden kullanKızlar bu beklemeler ne kadar zorbenim biran önce öğrenmem de gerek . Kan pıhtılaşmasi var gebeligimi öğrenir öğrenmez günlük iğneye baslicaz.
Cnm hissedilenler psikolojik olabilir.ama şu da var ki ÇOĞU belirti regl belirtisine çok benziyor o Yüzden onu ayırt etmek biraz zor.döllenme olup tutunma olsa dahi bunu idrarda görmek mümkün ana çok silik bir çizgi şeklinde böyle bir durumda eğer tutunma olmazsa hcg Değeri zamanla düşer ve kimyasal gebelik diye adlandırılır o zaman regl vaktinden biraz geç gelirBen birşeyi çok merak ediyorum aslında, düşünüyorum. Burada sürekli okuyorum herkes bir takım belirtiler hissediyor ama sonra sonuç negatif çıkıyor. Ben de bu ay kendimi psikolojik diye frenlemeye çalışsam da sürekli bi his hayır psikolojik değil diyor. Acaba aslında döllenme olup, tutanamadan ve farkında bile olmadan düşük yapıp regl olduk mu sanıyoruz? Böyle birşey mümkün mü?
Amin inşaalllah hayırlısıyla hepimizinHepinize merhaba,
Öncelikle pozitif sonuç alan herkesi tebrik etmek isterim. Tüm stresime ve bu bekleme tribine gerilirken, günler nasıl geçecek derken yüzüm güldü, kendim pozitif sonuç almış gibi hissettim.
Benim de 12 Ağustos'ta adet olmam gerekiyor. Beklemek çok zor!
Umarım hepimizin gönlüne göre olur.
Tatlım pıhtılaşma. Hangi gende çıktı? Benim mthfcr 677t heterezigot sadece, ama gittiğim prof. Hiçbirşey kullanmana gerek yok dedi ama kafam karışık bu konuda, diğer gebeliğim lekelenmelerle baslamıştı çünkü, dünde lekelenme yasadım ama bitti. Devamı gelirmi bilmiyorum...Kızlar bu beklemeler ne kadar zorbenim biran önce öğrenmem de gerek . Kan pıhtılaşmasi var gebeligimi öğrenir öğrenmez günlük iğneye baslicaz.
Aynı fikirdeyim. Gecen ay kendimi % 100 hamile hissediyordum. Adet olmadan 1-2gün önce yüksek olan ateşim düştü mide kazınrılarım durdu filan.adet oldum ve inanılmaz agrım oldu acile gidip serum almak zorunda kaldım. Buyuk parçalı ve çok yogun oldu adetimde ama kısa surdu bi kaç gun lekelenme devam etti.Ben birşeyi çok merak ediyorum aslında, düşünüyorum. Burada sürekli okuyorum herkes bir takım belirtiler hissediyor ama sonra sonuç negatif çıkıyor. Ben de bu ay kendimi psikolojik diye frenlemeye çalışsam da sürekli bi his hayır psikolojik değil diyor. Acaba aslında döllenme olup, tutanamadan ve farkında bile olmadan düşük yapıp regl olduk mu sanıyoruz? Böyle birşey mümkün mü?
Tatlım bunu bir dr dan duymuştum çoğu kadın bu şekilde hayatında enaz 1 dega kimyasal gebelik yaşarmış ama adet oldum sanıp, farketmezlermiş. Bence çoğu hamîle hamileliğini hissediyor benceCnm hissedilenler psikolojik olabilir.ama şu da var ki ÇOĞU belirti regl belirtisine çok benziyor o Yüzden onu ayırt etmek biraz zor.döllenme olup tutunma olsa dahi bunu idrarda görmek mümkün ana çok silik bir çizgi şeklinde böyle bir durumda eğer tutunma olmazsa hcg Değeri zamanla düşer ve kimyasal gebelik diye adlandırılır o zaman regl vaktinden biraz geç gelir
Canim ne yazikki benim 2 gende de homozigot. Hatta şu an gebe olmadan dahi iğneye başla dedi dr ama ben başlamadım. Bir dr daha gozukucem. Şu an adet günümü bekliyorum. 10 günden fazla var dahaTatlım pıhtılaşma. Hangi gende çıktı? Benim mthfcr 677t heterezigot sadece, ama gittiğim prof. Hiçbirşey kullanmana gerek yok dedi ama kafam karışık bu konuda, diğer gebeliğim lekelenmelerle baslamıştı çünkü, dünde lekelenme yasadım ama bitti. Devamı gelirmi bilmiyorum...
Evet cnm ÇOĞU kadın bunları yaşıyor ve hissetmiyor çünkü vücut bunu doğal yolla dışarı atıyor kişi ise bunu basit bir adet gecikmesi olarak Görüyor.bizler için bunu farketmemek imkansız çünkü biz testi adet Günü'nde yada 1-2 gün geçince hatta adet günü gelmeden yapıyoruz kimyasal gebelik gözden kaçamaz yaniTatlım bunu bir dr dan duymuştum çoğu kadın bu şekilde hayatında enaz 1 dega kimyasal gebelik yaşarmış ama adet oldum sanıp, farketmezlermiş. Bence çoğu hamîle hamileliğini hissediyor bence
kızlar sonuc cıktı 6,13 cok dusukıkı gun sonra tekrarlayalım dedı doktor
Tatlım benim arkadaşımda da iki homozigot gen vardı ve hamileliğini öğrendiğinde basladı iğnelere, bence doğrusu da o ama erken evrede yakalaman gerekiyor diye biliyorum. Corasprin kullanıyırmusun peki?Canim ne yazikki benim 2 gende de homozigot. Hatta şu an gebe olmadan dahi iğneye başla dedi dr ama ben başlamadım. Bir dr daha gozukucem. Şu an adet günümü bekliyorum. 10 günden fazla var daha
Evet ama çocuk düşünmezlen benim aklıma bile gelmezdi şahsen, gerçi ozamanda korunuyor oluyorsun ama bilmiyorum.Evet cnm ÇOĞU kadın bunları yaşıyor ve hissetmiyor çünkü vücut bunu doğal yolla dışarı atıyor kişi ise bunu basit bir adet gecikmesi olarak Görüyor.bizler için bunu farketmemek imkansız çünkü biz testi adet Günü'nde yada 1-2 gün geçince hatta adet günü gelmeden yapıyoruz kimyasal gebelik gözden kaçamaz yani
Ben de bazı şeyleri zamanla okuyarak duyarak öğrendim belki zamanında ben de yaşadım ve farketmedim kim bilirTatlım benim arkadaşımda da iki homozigot gen vardı ve hamileliğini öğrendiğinde basladı iğnelere, bence doğrusu da o ama erken evrede yakalaman gerekiyor diye biliyorum. Corasprin kullanıyırmusun peki?
Evet ama çocuk düşünmezlen benim aklıma bile gelmezdi şahsen, gerçi ozamanda korunuyor oluyorsun ama bilmiyorum.
Coraspin kullanma dedi dr um. Ama ben kullanıyorum riske atmak istemiyorum. 2 gündür alıyorum coraspin. Ya nasıl öğrenebilirim gebe olup olmadigimi. Çok stresliTatlım benim arkadaşımda da iki homozigot gen vardı ve hamileliğini öğrendiğinde basladı iğnelere, bence doğrusu da o ama erken evrede yakalaman gerekiyor diye biliyorum. Corasprin kullanıyırmusun peki?
Evet ama çocuk düşünmezlen benim aklıma bile gelmezdi şahsen, gerçi ozamanda korunuyor oluyorsun ama bilmiyorum.
Tebrik ederim tatlım ne güzel bir haber ohhAmin inş hepiniz hamiş kalırsınız
senin tam kaçıydı bat? Tatlım adet tarihinde bile öğrenip başlasan olur bence yaCoraspin kullanma dedi dr um. Ama ben kullanıyorum riske atmak istemiyorum. 2 gündür alıyorum coraspin. Ya nasıl öğrenebilirim gebe olup olmadigimi. Çok streslibazen bekliyim diyorum ama ya hamileysem ve iğne yapmam gerekiyorsa ne yapcam diyom. Bu hafta ici perşembe yada cuma kan vermeyi düşünüyorum. Çok erken ama başka çarem yok.
Haha kulübe hoşgeldin tatlım aynı lekelenmeler var bende dünden beri:)Kizlarrr ya acik kahvemsi yavru agzi gbi bi leke geldi baktm tekrar ama yok suan. Lekelenme olabilir mi ? Hastalanmak istemiorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?