Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Amin canim inşallah. Sabirla duayla hayirli haberler alicaz hepimiz inşallah.

Kızlar bu beklemeler ne kadar zorbenim biran önce öğrenmem de gerek . Kan pıhtılaşmasi var gebeligimi öğrenir öğrenmez günlük iğneye baslicaz.

Kızlar bu beklemeler ne kadar zorbenim biran önce öğrenmem de gerek . Kan pıhtılaşmasi var gebeligimi öğrenir öğrenmez günlük iğneye baslicaz.
Ovulasyondan 9 gün sonra test yapmaya başla cnm madem seninki riskli ben hiç kullanmadım ama kullananlardan fikir al şu etken gebelik testlerinden kullan

Ben birşeyi çok merak ediyorum aslında, düşünüyorum. Burada sürekli okuyorum herkes bir takım belirtiler hissediyor ama sonra sonuç negatif çıkıyor. Ben de bu ay kendimi psikolojik diye frenlemeye çalışsam da sürekli bi his hayır psikolojik değil diyor. Acaba aslında döllenme olup, tutanamadan ve farkında bile olmadan düşük yapıp regl olduk mu sanıyoruz? Böyle birşey mümkün mü?

Cnm hissedilenler psikolojik olabilir.ama şu da var ki ÇOĞU belirti regl belirtisine çok benziyor o Yüzden onu ayırt etmek biraz zor.döllenme olup tutunma olsa dahi bunu idrarda görmek mümkün ana çok silik bir çizgi şeklinde böyle bir durumda eğer tutunma olmazsa hcg Değeri zamanla düşer ve kimyasal gebelik diye adlandırılır o zaman regl vaktinden biraz geç gelir

Amin inşaalllah hayırlısıyla hepimizin

Tatlım pıhtılaşma. Hangi gende çıktı? Benim mthfcr 677t heterezigot sadece, ama gittiğim prof. Hiçbirşey kullanmana gerek yok dedi ama kafam karışık bu konuda, diğer gebeliğim lekelenmelerle baslamıştı çünkü, dünde lekelenme yasadım ama bitti. Devamı gelirmi bilmiyorum...

Aynı fikirdeyim. Gecen ay kendimi % 100 hamile hissediyordum. Adet olmadan 1-2gün önce yüksek olan ateşim düştü mide kazınrılarım durdu filan.adet oldum ve inanılmaz agrım oldu acile gidip serum almak zorunda kaldım. Buyuk parçalı ve çok yogun oldu adetimde ama kısa surdu bi kaç gun lekelenme devam etti.

Tatlım bunu bir dr dan duymuştum çoğu kadın bu şekilde hayatında enaz 1 dega kimyasal gebelik yaşarmış ama adet oldum sanıp, farketmezlermiş. Bence çoğu hamîle hamileliğini hissediyor bence

Canim ne yazikki benim 2 gende de homozigot. Hatta şu an gebe olmadan dahi iğneye başla dedi dr ama ben başlamadım. Bir dr daha gozukucem. Şu an adet günümü bekliyorum. 10 günden fazla var daha

Tatlım bunu bir dr dan duymuştum çoğu kadın bu şekilde hayatında enaz 1 dega kimyasal gebelik yaşarmış ama adet oldum sanıp, farketmezlermiş. Bence çoğu hamîle hamileliğini hissediyor bence
Evet cnm ÇOĞU kadın bunları yaşıyor ve hissetmiyor çünkü vücut bunu doğal yolla dışarı atıyor kişi ise bunu basit bir adet gecikmesi olarak Görüyor.bizler için bunu farketmemek imkansız çünkü biz testi adet Günü'nde yada 1-2 gün geçince hatta adet günü gelmeden yapıyoruz kimyasal gebelik gözden kaçamaz yani

Canim ne yazikki benim 2 gende de homozigot. Hatta şu an gebe olmadan dahi iğneye başla dedi dr ama ben başlamadım. Bir dr daha gozukucem. Şu an adet günümü bekliyorum. 10 günden fazla var daha
Tatlım benim arkadaşımda da iki homozigot gen vardı ve hamileliğini öğrendiğinde basladı iğnelere, bence doğrusu da o ama erken evrede yakalaman gerekiyor diye biliyorum. Corasprin kullanıyırmusun peki?
Evet ama çocuk düşünmezlen benim aklıma bile gelmezdi şahsen, gerçi ozamanda korunuyor oluyorsun ama bilmiyorum.

Ben de bazı şeyleri zamanla okuyarak duyarak öğrendim belki zamanında ben de yaşadım ve farketmedim kim bilir

Coraspin kullanma dedi dr um. Ama ben kullanıyorum riske atmak istemiyorum. 2 gündür alıyorum coraspin. Ya nasıl öğrenebilirim gebe olup olmadigimi. Çok streslibazen bekliyim diyorum ama ya hamileysem ve iğne yapmam gerekiyorsa ne yapcam diyom. Bu hafta ici perşembe yada cuma kan vermeyi düşünüyorum. Çok erken ama başka çarem yok.

Kizlarrr ya acik kahvemsi yavru agzi gbi bi leke geldi baktm tekrar ama yok suan. Lekelenme olabilir mi ? Hastalanmak istemiorum valla

Se
senin tam kaçıydı bat? Tatlım adet tarihinde bile öğrenip başlasan olur bence ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…