Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Cnm git bir gebelik testi al yap ovulasyon testi ile Kafanı ne karıştırıyorsun şimdi var mı yok mu daha çok düşüneceksin daha çok stres
yaptım canım clearblue die bi test ama negatif tabiiki ama nedense üzülmüyorum yaa bilemiyorum çünkü içimden bir his bu ay hep olucakmış gibi gelio

kızlar selam adetim 5 gün gecikince doktora gittim bugün. Klomen kullanmıştım, klomen geciktirirmiş doğru mu ya inanamıyorum hala çatlayacak iki kocaman yumurtam varmış ama kocam şehir dışında ben ağlamayım da kim ağlasın. Kan testi de yaptırdım ama ümitli değilim. ah keşke...

Haha kulübe hoşgeldin tatlım aynı lekelenmeler var bende dünden beri:)

Bende az önce geldi parmak ucu kadr. Adetime benzemiyo ama bilemedim. umutlanmak istemiorum çok fazla. Şimdi tekrar kontrol ettim sarı akıntı vardı

merhaba arkadaşlar benim adetime 6 gün var ama 11 gün kala dan beri göğüslerim acımaya başladı birde ishal oldum karnım çok ağrıdı sonra geçti şuanda sürekli gaz problemim var .. bide kasıklarıma iğne batıo gibi ..görüslerim bomba gibi çok acıo 9 aylık evliyim ve hiç korunmadık doktara gittik bebek için sorun yok dedi sizce bu ay olmuş olabilir mi

canım peki sendeki belirtiler nedir acaba

Canım bende yaklaşık 4 gündür süren sol tarafımda kasık ağrısı var. Aynı adet sancısı gibi ama hafifi. dünden beri mide bulantısı. Ve 3 4 gündür olan Sarı balgam gibi bir akıntı. Az önceden yavruagzı kahvemsi karışımı bişi geldi parmak ucu kadr. Şuan bişi yok

Olabilir tabiki tatlım. Yumurtalama günlerine denk gelmişse neden olmasın.

9 aydır istiyorum ama bi denk getirmedik bu ay hiç takvime bakmadım sonra bi ara bi baktım tam birer gün arayla denk gelmiş şuan kendimi bi garip hissediyorum ama psikolojikte oluyor bnn 3 gün adetim gecikti öle psikolojik kötü oluo ama şimdi böle bi değişik .. 10 günden beri eşimin terinden midem bulanıo..
kendi kokum kötü gelio sigara içince bi garip oluo ağzım
sonra göğüslerimde böle acıma oluo beton gibi

kızlar ben bu lekelenme gibi olaydan sonra akşam doktora gitmeye karar verdim. Zaten adet olucaksam da bu lekeden sonra devamının gelmesi lazım. Bu strese daha fazla dayanamıcam iş çıkışı kan vercem.
bencede git bi doktora bizede sonuç yaz hemen

kızlar ben bu lekelenme gibi olaydan sonra akşam doktora gitmeye karar verdim. Zaten adet olucaksam da bu lekeden sonra devamının gelmesi lazım. Bu strese daha fazla dayanamıcam iş çıkışı kan vercem.
9 aydır istiyorum ama bi denk getirmedik bu ay hiç takvime bakmadım sonra bi ara bi baktım tam birer gün arayla denk gelmiş şuan kendimi bi garip hissediyorum ama psikolojikte oluyor bnn 3 gün adetim gecikti öle psikolojik kötü oluo ama şimdi böle bi değişik .. 10 günden beri eşimin terinden midem bulanıo..
kendi kokum kötü gelio sigara içince bi garip oluo ağzım
sonra göğüslerimde böle acıma oluo beton gibi buna nediosun meleğim bi yorum yapsannn

Akşam 8 9 gibi sonucu olumlu olumsuz yazıcam kızlar. Hakkımızda hayırlısı olsun. Olmasada umudumu kaybetmicem. Allah sağlıklı sihatli bebekler nasip etsin hepimize önce güldürüp sonra üzmesin. Dua edin bana..

Aynen bende böyle yasadım, bugünde bi okadar geldi kahve, bilmiyorum nolucak...

İnşallah devamı gelmicek tatlım. Ben şuan 10 dkkada bir lavaboya gidiyorum. İlk defa hastalanmamak için bu kdr dua ettim.
Hakkimizda hayirlisi olsun benim de biliyorsunuz kahve lekelenmem oldu ikinci gun bir damla pembe ertesi gun yine kahveye dondu dunden beri hicbirsey yok adet olsam da kurtulsam

Hakkimizda hayirlisi olsun benim de biliyorsunuz kahve lekelenmem oldu ikinci gun bir damla pembe ertesi gun yine kahveye dondu dunden beri hicbirsey yok adet olsam da kurtulsam

öle deme tatlım ya İnşallah olmayızda bebiş gelir. Benim akşam ak kara çıkıcak bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…