- 14 Mart 2015
- 1.798
- 1.210
- 133
Bat 14 agustosSe
senin tam kaçıydı bat? Tatlım adet tarihinde bile öğrenip başlasan olur bence ya
yaptım canım clearblue die bi test ama negatif tabiiki ama nedense üzülmüyorum yaa bilemiyorum çünkü içimden bir his bu ay hep olucakmış gibi gelioCnm git bir gebelik testi al yap ovulasyon testi ile Kafanı ne karıştırıyorsun şimdi var mı yok mu daha çok düşüneceksin daha çok stres
Tatlım daha çok çok erken, döllenme olduysa bile daha rahime ulaşmamıştır. Oyüzden bekle biraz dahaBat 14 agustos
Değilmi canım evet doğru diyorsunTatlım daha çok çok erken, döllenme olduysa bile daha rahime ulaşmamıştır. Oyüzden bekle biraz daha
Haha kulübe hoşgeldin tatlım aynı lekelenmeler var bende dünden beri:)
canım peki sendeki belirtiler nedir acabaBende az önce geldi parmak ucu kadr. Adetime benzemiyo ama bilemedim. umutlanmak istemiorum çok fazla. Şimdi tekrar kontrol ettim sarı akıntı vardı
canım peki sendeki belirtiler nedir acaba
merhaba arkadaşlar benim adetime 6 gün var ama 11 gün kala dan beri göğüslerim acımaya başladı birde ishal oldum karnım çok ağrıdı sonra geçti şuanda sürekli gaz problemim var .. bide kasıklarıma iğne batıo gibi ..görüslerim bomba gibi çok acıo 9 aylık evliyim ve hiç korunmadık doktara gittik bebek için sorun yok dedi sizce bu ay olmuş olabilir mi
Aynen bende böyle yasadım, bugünde bi okadar geldi kahve, bilmiyorum nolucak...Bende az önce geldi parmak ucu kadr. Adetime benzemiyo ama bilemedim. umutlanmak istemiorum çok fazla. Şimdi tekrar kontrol ettim sarı akıntı vardı
Aynen bende böyle yasadım, bugünde bi okadar geldi kahve, bilmiyorum nolucak...
bencede git bi doktora bizede sonuç yaz hemenkızlar ben bu lekelenme gibi olaydan sonra akşam doktora gitmeye karar verdim. Zaten adet olucaksam da bu lekeden sonra devamının gelmesi lazım. Bu strese daha fazla dayanamıcam iş çıkışı kan vercem.
Git canım boşver stresi çekmeye değmezkızlar ben bu lekelenme gibi olaydan sonra akşam doktora gitmeye karar verdim. Zaten adet olucaksam da bu lekeden sonra devamının gelmesi lazım. Bu strese daha fazla dayanamıcam iş çıkışı kan vercem.
9 aydır istiyorum ama bi denk getirmedik bu ay hiç takvime bakmadım sonra bi ara bi baktım tam birer gün arayla denk gelmiş şuan kendimi bi garip hissediyorum ama psikolojikte oluyor bnn 3 gün adetim gecikti öle psikolojik kötü oluo ama şimdi böle bi değişik .. 10 günden beri eşimin terinden midem bulanıo..kızlar ben bu lekelenme gibi olaydan sonra akşam doktora gitmeye karar verdim. Zaten adet olucaksam da bu lekeden sonra devamının gelmesi lazım. Bu strese daha fazla dayanamıcam iş çıkışı kan vercem.
Aynen bende böyle yasadım, bugünde bi okadar geldi kahve, bilmiyorum nolucak...
Hakkimizda hayirlisi olsun benim de biliyorsunuz kahve lekelenmem oldu ikinci gun bir damla pembe ertesi gun yine kahveye dondu dunden beri hicbirsey yok adet olsam da kurtulsamİnşallah devamı gelmicek tatlım. Ben şuan 10 dkkada bir lavaboya gidiyorum. İlk defa hastalanmamak için bu kdr dua ettim.
Hakkimizda hayirlisi olsun benim de biliyorsunuz kahve lekelenmem oldu ikinci gun bir damla pembe ertesi gun yine kahveye dondu dunden beri hicbirsey yok adet olsam da kurtulsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?