Hepimizin amaci o zaten umarim surpriz yapar ve gelir ama benim umudum yoköle deme tatlım ya İnşallah olmayızda bebiş gelir. Benim akşam ak kara çıkıcak bakalım.
Hepimizin amaci o zaten umarim surpriz yapar ve gelir ama benim umudum yokbari guzel haberler verin de mutlu olalim bu yastan sonra olmayacaak gibi geliyor
Evet olacaksa oluyor fakat belli bir yastan sonra yumurta kalitesi dusuyor onceki gebeligimde kromozom bozukligundan kaybettim bebegimi insan dusunmeden duramiyor malesef...canım sanki 50 yaşındasın. Doktorum bana muayneye gittiğimde herşey beyinde bitiyo dedi. Beyinden salgılanan tüm hormon doğurganlığınızı etkiliyo dedi. Stres yapma o yüzden
Tatlım bende 30 yaşındayım, sen kaçsın bilmiyorum ama hiçbirşey belli olmuyor, bak demet akalına kadın 42 yaşında doğurdu...Hepimizin amaci o zaten umarim surpriz yapar ve gelir ama benim umudum yokbari guzel haberler verin de mutlu olalim bu yastan sonra olmayacaak gibi geliyor
İyaptım canım clearblue die bi test ama negatif tabiiki ama nedense üzülmüyorum yaa bilemiyorum çünkü içimden bir his bu ay hep olucakmış gibi gelio
nşsllah cnm ya ben de de nedense tam tersi ama bir Ümit bekliyorum işteyaptım canım clearblue die bi test ama negatif tabiiki ama nedense üzülmüyorum yaa bilemiyorum çünkü içimden bir his bu ay hep olucakmış gibi gelio
Insallah canim insallah saglikla gelir bebeklerimiz 34 yasindayim ben deTatlım bende 30 yaşındayım, sen kaçsın bilmiyorum ama hiçbirşey belli olmuyor, bak demet akalına kadın 42 yaşında doğurdu...
Ona kalırsa etrafımda benim yasımda olupra doğurmayannokadar az kişi kaldıki...ama takmıyorum vardır bizimde beklememizde bir neden, oyğzden sağlıklı olması önemli olan...
Şu lekeler hamileliğe işaretss yerleşme kansmasını herkese tarif edeceğim bende:)
Kiyamam.sana her yere yazmis :) bana kalirsa hamilesinacaba biri bana cevap yazabilirmi
Cnm önce o sigarayı bırak ya hamileysen adet Gecikmiş daha ne bekliyorsun bir test yap biz de öğrenelim9 aydır istiyorum ama bi denk getirmedik bu ay hiç takvime bakmadım sonra bi ara bi baktım tam birer gün arayla denk gelmiş şuan kendimi bi garip hissediyorum ama psikolojikte oluyor bnn 3 gün adetim gecikti öle psikolojik kötü oluo ama şimdi böle bi değişik .. 10 günden beri eşimin terinden midem bulanıo..
kendi kokum kötü gelio sigara içince bi garip oluo ağzım
sonra göğüslerimde böle acıma oluo beton gibi
Masallah insallah bizim de olurBende 32 yasindayim kizlar. Benim ablam 36 yasinda bebek sahibi oldu. Cok tatli bir kizi var simdi. Vakti zamani Allah bilir. Umut kaybetmek yok.
İnşallah canim. Allah hepimizin gonlundeki muradi nasip etsin.Masallah insallah bizim de olur
Tatlım bende 30 yaşındayım, sen kaçsın bilmiyorum ama hiçbirşey belli olmuyor, bak demet akalına kadın 42 yaşında doğurdu...
Ona kalırsa etrafımda benim yasımda olupra doğurmayannokadar az kişi kaldıki...ama takmıyorum vardır bizimde beklememizde bir neden, oyğzden sağlıklı olması önemli olan...
Şu lekeler hamileliğe işaretss yerleşme kansmasını herkese tarif edeceğim bende:)
Kız ne buldunda baktın sen öyle hehe:) canım ben pek bişey göremedim hayırlısı bekliyoruz artıkcanım ben netten yerleşme kanaması diye görsellerden baktım. benim ki birebir aynısıydı. Sende bi bak aynı mı?
Hoşgeldin lekelenme klübüne, resmen hepimiz aynı belirtileri yasıyıruz, ya hepimiz hamileyiz yada adet olucazArkadaşlar şimdi bu kilottaki leke sarı mı desem yavru ağzı mı desem Oluşan leke regl belirtisi mi oluyor?allahım olacaksa olsa da bitse olmayacaksa da 9 ay beklese artık belirti aramaktan yoruldum bütün belirtiler regl i gösteriyor
Aynen öyle yasa basa bakmıyoruz, hem önemli olan ruh yaşı:) benim bebişim olsun varya bıkmadan usanmadan saatlerce oynatım onjnşa, bu kadarda büyük kpnuşuyorum:)Bende 32 yasindayim kizlar. Benim ablam 36 yasinda bebek sahibi oldu. Cok tatli bir kizi var simdi. Vakti zamani Allah bilir. Umut kaybetmek yok.
Hahaha cidden oyleKız ne buldunda baktın sen öyle hehe:) canım ben pek bişey göremedim hayırlısı bekliyoruz artık
Hoşgeldin lekelenme klübüne, resmen hepimiz aynı belirtileri yasıyıruz, ya hepimiz hamileyiz yada adet olucaz
Utanmasan foto çekip bu ne anlama geliyor diye gönderecemKız ne buldunda baktın sen öyle hehe:) canım ben pek bişey göremedim hayırlısı bekliyoruz artık
Hoşgeldin lekelenme klübüne, resmen hepimiz aynı belirtileri yasıyıruz, ya hepimiz hamileyiz yada adet olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?