Ben de bakmistim netten benimkisi de aynisiydi :)Utanmasan foto çekip bu ne anlama geliyor diye gönderecem
Sen dün mü test yaptın cnm bat a daha var yarın tekrarlasana belki erken yapmışsındırBen de bakmistim netten benimkisi de aynisiydi :)
evet keske oyle olsa ama biz sadece ovulasyon gunlerini degerlendirdik sonrasinda bisey yapmadik yani olsa da gec dollenme olmaz kiSen dün mü test yaptın cnm bat a daha var yarın tekrarlasana belki erken yapmışsındır
Yoksa olabilir mi ama hic belirtim yok kievet keske oyle olsa ama biz sadece ovulasyon gunlerini degerlendirdik sonrasinda bisey yapmadik yani olsa da gec dollenme olmaz ki
Ovulasyon günün ne zamanevet keske oyle olsa ama biz sadece ovulasyon gunlerini degerlendirdik sonrasinda bisey yapmadik yani olsa da gec dollenme olmaz ki
22 Temmuz duOvulasyon günün ne zaman
Belki tutunması geç olmuştur o Yüzden çıkmamıştır zorla seni hamile yapacağım bakYoksa olabilir mi ama hic belirtim yok ki
Hay agzini opeyimBence hissiyatima gore burdaki cogu kisi hamile :)
Yerleşme lekesi olabilir tam zamanıYa benimde adetime 6 gün var ve bugün wc deyken kahverengi bir akıntı geldi benden... Adetime 1 gün kala olur benim kahverengi lekelenmem. Göğüslerimde ovulasyon günümden beri şiş... Bel ve göğüs ağrım uğrayıp birkaç saat sonra geçiyor... Bugün de karnım ağrımaya başladı...6 gün kala bunların olması imkansız... Beni en çok bugün gelen akıntı şüphelendirdi daha önce böyle bişey görmemiştim...
Ayyyy insalllaaaahhhhhhh hepimiz hamile olalimBelki tutunması geç olmuştur o Yüzden çıkmamıştır zorla seni hamile yapacağım bak
Haha ilahi ya :) ana benim adetim başlıyor sanırım...Utanmasan foto çekip bu ne anlama geliyor diye gönderecem
Evet canım ya bugün lekeyi görünce netten baktım hemen ne zaman oluyormuş diye tam benimkinin zamanındaymış. Leke gelene kadar ümit etmiyordum ama leke gelince acaba mı dedimYerleşme lekesi olabilir tam zamanı
Bekle bakalım tarlım gel biz bekliyoruz valla günlerdir meraktan ölüyoruz:)Evet canım ya bugün lekeyi görünce netten baktım hemen ne zaman oluyormuş diye tam benimkinin zamanındaymış. Leke gelene kadar ümit etmiyordum ama leke gelince acaba mı dedim
Ben bu ay hiç düşünmedim canım hiçte beklemedim çünkü 7 aydır hüsran yaşıyorum. Ovulasyon günlerinde tatildeydik sadece tatile odaklanmıştım bebiş aklıma bile gelmedi bugün lekeyi görünce dur bir bakayım bu ay hangi günmüş ovulasyonum dedim hesapladım aaaa bir de baktımki tamda doğum günümmüş yani 26 temmuz :) şaşırdım... Adet günüm de tam eşimin doğum günü yani 10 ağustos... Valla bu ay tutmuşsa eğer bizim için çok anlamlı olucak:)Bekle bakalım tarlım gel biz bekliyoruz valla günlerdir meraktan ölüyoruz:)
Ayy hadi inş.. Hüsran yaşaya yaşaya bi halolduk zatenBen bu ay hiç düşünmedim canım hiçte beklemedim çünkü 7 aydır hüsran yaşıyorum. Ovulasyon günlerinde tatildeydik sadece tatile odaklanmıştım bebiş aklıma bile gelmedi bugün lekeyi görünce dur bir bakayım bu ay hangi günmüş ovulasyonum dedim hesapladım aaaa bir de baktımki tamda doğum günümmüş yani 26 temmuz :) şaşırdım... Adet günüm de tam eşimin doğum günü yani 10 ağustos... Valla bu ay tutmuşsa eğer bizim için çok anlamlı olucak:)
Bence hissiyatima gore burdaki cogu kisi hamile :)
Sorma canım ya aynen... Bakalım bize de birgün kader güler inşallah :)Ayy hadi inş.. Hüsran yaşaya yaşaya bi halolduk zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?