- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Canım yine tuvalete gittiğimde kahverengi su gibi akıntı geldi tuvalette, yine olmayacak boşuna umutlanıyorum...şimsi oturdum ağlıyorum...kırmızılar gelmedi ama bu renk akıntı olması da normal değil bence...@triton-x noldu kuzum var mi gelen giden
Haha ilahi ya :) ana benim adetim başlıyor sanırım...
Canım yine tuvalete gittiğimde kahverengi su gibi akıntı geldi tuvalette, yine olmayacak boşuna umutlanıyorum...şimsi oturdum ağlıyorum...kırmızılar gelmedi ama bu renk akıntı olması da normal değil bence...
lutfen canim kendini yipratma cok zor evet ama sabretmek zorundayiz ben sana sen bana hepimize birbirimuze destek olmak icin burdayiz bu ay olmazsa diger ay denicezCanım yine tuvalete gittiğimde kahverengi su gibi akıntı geldi tuvalette, yine olmayacak boşuna umutlanıyorum...şimsi oturdum ağlıyorum...kırmızılar gelmedi ama bu renk akıntı olması da normal değil bence...
Adet günün ne zaman?Canım yine tuvalete gittiğimde kahverengi su gibi akıntı geldi tuvalette, yine olmayacak boşuna umutlanıyorum...şimsi oturdum ağlıyorum...kırmızılar gelmedi ama bu renk akıntı olması da normal değil bence...
Canım yine tuvalete gittiğimde kahverengi su gibi akıntı geldi tuvalette, yine olmayacak boşuna umutlanıyorum...şimsi oturdum ağlıyorum...kırmızılar gelmedi ama bu renk akıntı olması da normal değil bence...
hayır dur. tam gelmeden başlıyor diyemezsin tatlım.
Tatlım işte bence böyle değil adetim başlayacsk gibi sanki bilmiyorum, az önce koltukta uyuyakalmışım. Kslktım elimi yüzünü yıkamaya gittim baya baya geldi.canım ya dur hemen netten araştırdım. gebelikte böle değişik akıntılar olabiliyormuş. hastalancak olsaydın dün o leke gelmeye başladığından sonra hastalanırsın zaten.
Tatlım benim sadece 1ayım kaldı, diğer aylar artık çok zor çünkü eşimle farklı illerde çalışıyoruz. Denk getirmek okadar zor olacakki...eylülde iznim bitiyor...hsyırlısı demekki daha benim çok zamanım var demekki, bişeyi çok isteyince hemen olmaz zaten hayatımda hep böyle oldu... Kusura bakmayın kızlar sizinde moralinizi bozmak istemedim...lutfen canim kendini yipratma cok zor evet ama sabretmek zorundayiz ben sana sen bana hepimize birbirimuze destek olmak icin burdayiz bu ay olmazsa diger ay denicez
5-6ağustos adetimAdet günün ne zaman?
Doğru söylüyorsun önümüzdeki aya bakarız artık zaten yapıcak bişey yok..öbür ayda ılmazsa sonradı allah kerim...Ağlamak yok lütfen ama üzme kendini. Herşeyin hayırlısı diye düşün. Hem başlamadan pes etmek yok demiştik. Adet olursanda gelecek ay için kendini hazırla lutfen...
O zaman adet öncesi kahverengiler gelmiş olabilir canım5-6ağustos adetim
Doğru söylüyorsun önümüzdeki aya bakarız artık zaten yapıcak bişey yok..öbür ayda ılmazsa sonradı allah kerim...
Moralimiz bozulmuyor tamam mi hemen koyvermek yok olsun onumuzdeki ay birlikte takip ederizTatlım işte bence böyle değil adetim başlayacsk gibi sanki bilmiyorum, az önce koltukta uyuyakalmışım. Kslktım elimi yüzünü yıkamaya gittim baya baya geldi.
Tatlım benim sadece 1ayım kaldı, diğer aylar artık çok zor çünkü eşimle farklı illerde çalışıyoruz. Denk getirmek okadar zor olacakki...eylülde iznim bitiyor...hsyırlısı demekki daha benim çok zamanım var demekki, bişeyi çok isteyince hemen olmaz zaten hayatımda hep böyle oldu... Kusura bakmayın kızlar sizinde moralinizi bozmak istemedim...
Tamam tatlım sağollMoralimiz bozulmuyor tamam mi hemen koyvermek yok olsun onumuzdeki ay birlikte takip ederiz
Simdi ikindi namazini kilicam. Senin icinde burda umitle bekleyenler icinde dua edicem. Uzulme Unutmaki her zorlukla birlikte bir kolaylik vardir ve bir kolaylik daha vardir. Sen temiz kalbinde bol bol dua et Rabbim sana guzel bir evlat verecek. Ve bekledigin bu gunlerin intikamini.yavrunla gecirdigin guzel gunlerle alacaksin. Uzulme.Tamam tatlım sağoll
Canım bende onu sorucaktım ikindi namazını bu lekeye rağmen kılabilşrmiyiz? Bende kılıcam ve sizin için de dua edicem. Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın, sizlerden allah razı olsun içim ferahladı biraz daha...Simdi ikindi namazini kilicam. Senin icinde burda umitle bekleyenler icinde dua edicem. Uzulme Unutmaki her zorlukla birlikte bir kolaylik vardir ve bir kolaylik daha vardir. Sen temiz kalbinde bol bol dua et Rabbim sana guzel bir evlat verecek. Ve bekledigin bu gunlerin intikamini.yavrunla gecirdigin guzel gunlerle alacaksin. Uzulme.
Leke gelince kılınamıyor canımCanım bende onu sorucaktım ikindi namazını bu lekeye rağmen kılabilşrmiyiz? Bende kılıcam ve sizin için de dua edicem. Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın, sizlerden allah razı olsun içim ferahladı biraz daha...
Lekelenme oldugunda kilinmiyor canim. Uzulme hersey guzel olacak. Rabbim bir imtihan veriyor imtihanda da sabreden kuluna yardim ediyor. Ben sizin icin ettim bundan sonraki butun namazlarimda da edicem mutlaka. Rabbim herseyi gonlune gore versin inşallah.Canım bende onu sorucaktım ikindi namazını bu lekeye rağmen kılabilşrmiyiz? Bende kılıcam ve sizin için de dua edicem. Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın, sizlerden allah razı olsun içim ferahladı biraz daha...
Canım bende öyle biliyordum. Oyüzden kılmadım cnm emin olmuş oldum. Allah razı oldun dualarınız için, ben dualarla iyileştim bebeğimi kaybettiğimde...duaların gücü o kadar büyükki...vardır rabbimin bir bildiği...Lekelenme oldugunda kilinmiyor canim. Uzulme hersey guzel olacak. Rabbim bir imtihan veriyor imtihanda da sabreden kuluna yardim ediyor. Ben sizin icin ettim bundan sonraki butun namazlarimda da edicem mutlaka. Rabbim herseyi gonlune gore versin inşallah.
Allah razı olsun canım sendende, sınanıyoruz haklısın...allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın inş. Sende iyiki varsınBende hepinize dua ediyorum kızlar insan kimseyle paylaşamadığını burda paylaşıyor. Derdimiz aynı duamız bir. bende test Yaptım negatif çıktı çok Ağladım sonra düşündüm Allah'ın Gücüne gider belki. Hz Sare kucağına bebek bile almazmış Allah'a isyan Olmasın diye. Bize Düşen dua evet zor bi süreç ama güzellikler sıkıntıların ardından gelmez mı. Hepiniz iyiki varsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?