Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kizlar Kan tahlili sonucum 16.5 cikti. Evdede erken gebelik testi yaptim. Resmini yukluyorum. Ya coook heyecanliyim. Ama deger dusuk 2 gun sonra trkrar vermm gerekiomus.
Ayyy gerçekten mi maşallah bence gayet iyi bat a 2 gün vardı sanırım Allah tamamına erdirsin darısı bizlere inşallah

K
Canım tebrik ederim :) benim gibisin sende insallah değerlerimiz kat kat artar iki gun sonra :)

Kizlar cok heyecanliyim gercekten allah herkese nasip etsin. Degerim yukselmeden cok sevinemiorum. Allah isteyen herkese nasip etsin. Benim gibi olanlarin da kat kat degelrri artsin insallah

Selam kızlar adetime bi hafta kaldı kabızlık ve ara ara bi sağ bi sol kasık ağrım var başka da bişey yok. Umudum da yok zaten. Neyse ki.tatildeyiz de kafama takmaya baktim olmuyo :)

Ya canım biraz gerilere baktım ama belirtilerini göremedim zahmet olmazsa yazarmısın bide bat günündemiydin

Canim bende adet olucak gbi sol kasigimda agri vardi 3 4 gunluk. Ayni agri doneminde sari balgam tarzi da akintim vardi. Bugun lekelenmem oldu findik kadr smdi akinti ara ara gelio. Bide 2 gunudr midem inanilmaz bulanio

Ttlım ben sana dedim demi hamilesin diye:)) çok sevindim taylım bak belirtiler gerçekmiş :) buarada akıntın devam ediyormu?

Evet tatlim demistin valla:) bende sana erken yap dedim dinle beni sende dene :) yerlesme kanamasindan sonra azaldi canm o kadr yogun degil. Ama hala sari. Ara ara gelio. Carsamba tekrr yaptiricam insallah artar ve o gunde insallah seninde hayirli haberini alirim. Bnde ki belirtilerin aynisi sende var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…