Ayyy gerçekten mi maşallah bence gayet iyi bat a 2 gün vardı sanırım Allah tamamına erdirsin darısı bizlere inşallahKizlar Kan tahlili sonucum 16.5 cikti. Evdede erken gebelik testi yaptim. Resmini yukluyorum. Ya coook heyecanliyim. Ama deger dusuk 2 gun sonra trkrar vermm gerekiomus.
Bak bu da hcg DeğeriAyyy gerçekten mi maşallah bence gayet iyi bat a 2 gün vardı sanırım Allah tamamına erdirsin darısı bizlere inşallah
Ne güzel gayet net belli hamileler artıyorHeyecandAn resmi yuklememisim
Aaaa tebrik ederim ikinci cizgi cok netHeyecandAn resmi yuklememisim
Canım tebrik ederim :) benim gibisin sende insallah değerlerimiz kat kat artar iki gun sonra :)Kizlar Kan tahlili sonucum 16.5 cikti. Evdede erken gebelik testi yaptim. Resmini yukluyorum. Ya coook heyecanliyim. Ama deger dusuk 2 gun sonra trkrar vermm gerekiomus.
Canım tebrik ederim :) benim gibisin sende insallah değerlerimiz kat kat artar iki gun sonra :)
ayy maşAllah canım inşAllah 2 gün sonra ikiye katlanır canım değerinHeyecandAn resmi yuklememisim
ayy maşAllah canım inşAllah 2 gün sonra ikiye katlanır canım değerin
Ya canım biraz gerilere baktım ama belirtilerini göremedim zahmet olmazsa yazarmısın bide bat günündemiydinHeyecandAn resmi yuklememisim
Ya canım biraz gerilere baktım ama belirtilerini göremedim zahmet olmazsa yazarmısın bide bat günündemiydin
Ya canım biraz gerilere baktım ama belirtilerini göremedim zahmet olmazsa yazarmısın bide bat günündemiydin
Ttlım ben sana dedim demi hamilesin diye:)) çok sevindim taylım bak belirtiler gerçekmiş :) buarada akıntın devam ediyormu?Kizlar Kan tahlili sonucum 16.5 cikti. Evdede erken gebelik testi yaptim. Resmini yukluyorum. Ya coook heyecanliyim. Ama deger dusuk 2 gun sonra trkrar vermm gerekiomus.
Ttlım ben sana dedim demi hamilesin diye:)) çok sevindim taylım bak belirtiler gerçekmiş :) buarada akıntın devam ediyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?