Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canın sen erken baktırdığın için düşük çıktı gayet normal bence içini ferah tut, inş artar merak etme sen :) bende de gelen giden yok lekelenme dışında :/

Aman aman gelmesin dilini isir suan bnm kasik agrim da kalmadi cok sukur ama
Mide bulantisi tam gaz. Butun sadece bi dondurma yedim

Canım tamam senin için yarın sabah erkenden yapıcam bakalım:) zaten olmuşla ölmüşe çare yok:) ama inankî çok sevindim vallabenim akıntı arada sarı arada kahverengi anlamadım işte bnm öbür gebelikte 1 gün gecikmeye bhcg 69 çıkmıştı, senin iki gün kala gayet normal bu değer

Bu sy farklı taktik uyguluyorum :) Sadece yumurtlama günü değil gün aşırı deneyeceğim. 2 gune 1 mutlaka çalışma :) bi de böyle deneyelim okullar açılmadan :)

Insallah canim yukselene kdr da hop oturup hop kalkicaz. Keseyi gorelim hayirlisiyla da suan tek temennim o allahtan.

Aman aman gelmesin dilini isir suan bnm kasik agrim da kalmadi cok sukur ama
Mide bulantisi tam gaz. Butun sadece bi dondurma yedim
Ozamsn hamileliktendir kesin tatlım ya artık iyi beslenmen gerekiyor, hergün süt yumurta ve ceviz yok öyle aç kalmak :)

Bu sy farklı taktik uyguluyorum :) Sadece yumurtlama günü değil gün aşırı deneyeceğim. 2 gune 1 mutlaka çalışma :) bi de böyle deneyelim okullar açılmadan :)
İyi taktik cnm hafi inş :)

Insallah canim yukselene kdr da hop oturup hop kalkicaz. Keseyi gorelim hayirlisiyla da suan tek temennim o allahtan.
Hiçç hop oturup hop kalkma. Değerin gayet iyi. Bak Allah'ım ruhu üflemiş bedenine, gerisi de gelecek inşallah. İçini ferah tut, hayırlısını dile.

Ozamsn hamileliktendir kesin tatlım ya artık iyi beslenmen gerekiyor, hergün süt yumurta ve ceviz yok öyle aç kalmak :)

İyi taktik cnm hafi inş :)

Bu listeyi insallah yarin kendin icin yapican tatlim cok umutluyum senden. Benim yumurtlamam da gec oldu. Bugun yumurta catlayali 9. Gunum

Bu listeyi insallah yarin kendin icin yapican tatlim cok umutluyum senden. Benim yumurtlamam da gec oldu. Bugun yumurta catlayali 9. Gunum
O zaman değerin süper cnm hiç endişelenme Yum dan 12 gün sonra 17 Olmalı seninki 16 çıkmış yeterki Artış göstersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…