- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Canın sen erken baktırdığın için düşük çıktı gayet normal bence içini ferah tut, inş artar merak etme sen :) bende de gelen giden yok lekelenme dışında :/Insallah canim. Esim israr ettigi icin baktirdik. Biraz erken o yuzden deger dusuk ama insallah artar. Minnak birakmaz beni
Benim sonraki Batım 29 Agustos, girer misinizzz :)Arkadaşlar şu listeyi güncelliyırdu bat listesini
7 ay canım :) bu ay 8. Ayıma giriyorum :))Drottine biz ne zaman yazarız acaba hamileyim diye senin kaç ay oldu
Canın sen erken baktırdığın için düşük çıktı gayet normal bence içini ferah tut, inş artar merak etme sen :) bende de gelen giden yok lekelenme dışında :/
Canım tamam senin için yarın sabah erkenden yapıcam bakalım:) zaten olmuşla ölmüşe çare yok:) ama inankî çok sevindim vallabenim akıntı arada sarı arada kahverengi anlamadım işteEvet tatlim demistin valla:) bende sana erken yap dedim dinle beni sende dene :) yerlesme kanamasindan sonra azaldi canm o kadr yogun degil. Ama hala sari. Ara ara gelio. Carsamba tekrr yaptiricam insallah artar ve o gunde insallah seninde hayirli haberini alirim. Bnde ki belirtilerin aynisi sende var.
Oy kuzum kolay gelsin, jürin nasıl iyilermi anlayışlılarsa sıkıntı olmaz hiç merak etme7 ay canım :) bu ay 8. Ayıma giriyorum :))
Hamile canlar bi de yüksek lisans sınavım var dua edin nolur geçeyim :) buna bari avunurum :))
Canım tamam senin için yarın sabah erkenden yapıcam bakalım:) zaten olmuşla ölmüşe çare yok:) ama inankî çok sevindim vallabenim akıntı arada sarı arada kahverengi anlamadım iştebnm öbür gebelikte 1 gün gecikmeye bhcg 69 çıkmıştı, senin iki gün kala gayet normal bu değer
Önce kese sonra bebek kalp atışları aman cinsiyeti aman kilosu derken doğurana kadar artık hop otur hop kalk:)Insallah canim yukselene kdr da hop oturup hop kalkicaz. Keseyi gorelim hayirlisiyla da suan tek temennim o allahtan.
Ozamsn hamileliktendir kesin tatlım ya artık iyi beslenmen gerekiyor, hergün süt yumurta ve ceviz yok öyle aç kalmak :)Aman aman gelmesin dilini isir suan bnm kasik agrim da kalmadi cok sukur ama
Mide bulantisi tam gaz. Butun sadece bi dondurma yedim
İyi taktik cnm hafi inş :)Bu sy farklı taktik uyguluyorum :) Sadece yumurtlama günü değil gün aşırı deneyeceğim. 2 gune 1 mutlaka çalışma :) bi de böyle deneyelim okullar açılmadan :)
Hiçç hop oturup hop kalkma. Değerin gayet iyi. Bak Allah'ım ruhu üflemiş bedenine, gerisi de gelecek inşallah. İçini ferah tut, hayırlısını dile.Insallah canim yukselene kdr da hop oturup hop kalkicaz. Keseyi gorelim hayirlisiyla da suan tek temennim o allahtan.
En iyisi bakalım zaten Dr lar 4 günden fazla cinsel perhiz önermiyorlarBu sy farklı taktik uyguluyorum :) Sadece yumurtlama günü değil gün aşırı deneyeceğim. 2 gune 1 mutlaka çalışma :) bi de böyle deneyelim okullar açılmadan :)
Hersey güzel gidecek içini ferah yut:) bu topik herkese uğurlu gelecek :)Insallah canim yukselene kdr da hop oturup hop kalkicaz. Keseyi gorelim hayirlisiyla da suan tek temennim o allahtan.
Tamam o zaman ben vazgectimÖnce kese sonra bebek kalp atışları aman cinsiyeti aman kilosu derken doğurana kadar artık hop otur hop kalk:)
Hiçç hop oturup hop kalkma. Değerin gayet iyi. Bak Allah'ım ruhu üflemiş bedenine, gerisi de gelecek inşallah. İçini ferah tut, hayırlısını dile.
Önce kese sonra bebek kalp atışları aman cinsiyeti aman kilosu derken doğurana kadar artık hop otur hop kalk:)
Ozamsn hamileliktendir kesin tatlım ya artık iyi beslenmen gerekiyor, hergün süt yumurta ve ceviz yok öyle aç kalmak :)
İyi taktik cnm hafi inş :)
Zaten bir çocuk olsun kurban kesilir cnm ya akika kurbanı biz kıza kesmiştik Rabbim ikinciyi kısmet eder inşallahTamam o zaman ben vazgectimNeyin kafasını yaşıyorsam
Biz de güzel haberi versek yaaa, bi adak mı adasakVeson
O zaman değerin süper cnm hiç endişelenme Yum dan 12 gün sonra 17 Olmalı seninki 16 çıkmış yeterki Artış göstersinBu listeyi insallah yarin kendin icin yapican tatlim cok umutluyum senden. Benim yumurtlamam da gec oldu. Bugun yumurta catlayali 9. Gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?