Korkuyorum herkes gider ben arkadan bakarımHersey güzel gidecek içini ferah yut:) bu topik herkese uğurlu gelecek :)
İnş cnm bi umut bekliyorum bakalım hayırlısı olsun...Bu listeyi insallah yarin kendin icin yapican tatlim cok umutluyum senden. Benim yumurtlamam da gec oldu. Bugun yumurta catlayali 9. Gunum
Canım Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin insallah cani gönülden diliyorum
Pişşt yok öyle dava umutsuz olmak ve pes etmek tamammı hayırlısı oldunKorkuyorum herkes gider ben arkadan bakarım
hamileler artıyordarısı bizlerin başına
senin ilkmi olucak canım bebekKorkuyorum herkes gider ben arkadan bakarım
Kizlar Kan tahlili sonucum 16.5 cikti. Evdede erken gebelik testi yaptim. Resmini yukluyorum. Ya coook heyecanliyim. Ama deger dusuk 2 gun sonra trkrar vermm gerekiomus.
Korkuyorum herkes gider ben arkadan bakarım
Canımmm tebrik ederim inan çok mutlu oldum Allah tamamına erdirsin inşallah :)))
Yok cnm çok şükür bir kızım var hep 2. Kolay olur derler.tamam kız da da biraz uğraştık ama bunda çok daha uzun sürdü hayırlısosenin ilkmi olucak canım bebek
Senin kaç ay oldu cnmAl benden de o kadar
Senin kaç ay oldu cnm
Korkuyorum herkes gider ben arkadan bakarım
Ben de varim merak etmeyinAl benden de o kadar
1,5 senedir gün aşırı çalışmalar netice vermiyor.taktik mi değiştirsem ne yapsam önerisi olan var mı?Bu dördüncü ayım senin ne kadar oldu ?
ilahi yani guldum gercekten1,5 senedir gün aşırı çalışmalar netice vermiyor.taktik mi değiştirsem ne yapsam önerisi olan var mı?Her türlü yolu denedim ayağı saatlerce havaya Dikmeler belimin altına yastık koymalar ne bileyim aklınıza gelebilecek her türlü yol bir kaç kişiden aldığım bir taktik var onu bile denedim çok Uçuk kaçık. ilişki sonrası kocam ayaklarımdan tutup beni Silkeledi Gülme krizine girdim Valla ama o ay da bir işe yaramadı. birkaç Kür bile denedim yok yok.yeni taktikler istiyorum arkadaşlar önerisi olan var mı
Sagol tatlim. Allah sizlere de nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?