Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

ilahi yani guldum gercekten bi yol daha var esin tam bosalirken kendini afedesin mal gibi birak yani rahat birak
Bak buna biraz daha dikkat edeyim ben çok kasıyorum biraz rahat olamıyorum ne yaparsın artık göreve bağladık hatta eşime bitti mi bitti mi diye soruyorum Adam'ı bile strese sokuyorum anlayacağın.bir de kafama takılan birşey var burdan başka bir yerde soramam burası tam yeri eşim birkaç dakika içerde bekliyor sonra geri çekiliyor ama buna rağmen dışarı akıyor acaba bu normal mi?

benimde öyle oluyo ve çok merak ediyorum beklediği halde mutlaka ne yapsam akıyo

Normal tatlim. Zaten hic kalkmasan bile sabahinda lavaboda cikiyo cogu.

benimde öyle oluyo ve çok merak ediyorum beklediği halde mutlaka ne yapsam akıyo
Iyi bari birtek bende olmuyormuş artık psikopata bağladım kendi kendime vücudum artık sperm kabul etmiyor falan diye düşünmeye başladım.resmen dışarı çıkmasın diye geri çekilirken elimle kapatıyorum artık ne kadar içerde tutabilirsem o kadar kârdır

hahaha aynısını bende düşünüyodum ve yapıyodummm

Benim bugün iğneden sonra 14.günüm adet olmadim sanci vardi öğlen ama kesildi gelen giden yok beklemedeyim

bende elimle kapatıyorum ama yinede akıyo dışarı ama giren giriyo merak etme canım :)

3 gün sonra bat test almadım bilerek son bi gün kala yapıcam hayırlısıyla bakalım testi hemen alsaydım dayanamaz yapardım.rabbim hepimize hayırlı haberleri vermeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…