Yanlış yerde pembe çizgi çıktı bende şans olsa zaten
Lilyumas canim tebrik ederim. Allah tamamina erdirsin inşallah.amin
Bak buna biraz daha dikkat edeyim ben çok kasıyorum biraz rahat olamıyorum ne yaparsın artık göreve bağladık hatta eşime bitti mi bitti mi diye soruyorum Adam'ı bile strese sokuyorum anlayacağın.ilahi yani guldum gercektenbi yol daha var esin tam bosalirken kendini afedesin mal gibi birak yani rahat birak
Bak buna biraz daha dikkat edeyim ben çok kasıyorum biraz rahat olamıyorum ne yaparsın artık göreve bağladık hatta eşime bitti mi bitti mi diye soruyorum Adam'ı bile strese sokuyorum anlayacağın.bir de kafama takılan birşey var burdan başka bir yerde soramam burası tam yeri eşim birkaç dakika içerde bekliyor sonra geri çekiliyor ama buna rağmen dışarı akıyor acaba bu normal mi?
Bak buna biraz daha dikkat edeyim ben çok kasıyorum biraz rahat olamıyorum ne yaparsın artık göreve bağladık hatta eşime bitti mi bitti mi diye soruyorum Adam'ı bile strese sokuyorum anlayacağın.bir de kafama takılan birşey var burdan başka bir yerde soramam burası tam yeri eşim birkaç dakika içerde bekliyor sonra geri çekiliyor ama buna rağmen dışarı akıyor acaba bu normal mi?
benimde öyle oluyo ve çok merak ediyorum beklediği halde mutlaka ne yapsam akıyo
Iyi bari birtek bende olmuyormuşbenimde öyle oluyo ve çok merak ediyorum beklediği halde mutlaka ne yapsam akıyo
Iyi bari birtek bende olmuyormuşartık psikopata bağladım kendi kendime vücudum artık sperm kabul etmiyor falan diye düşünmeye başladım. resmen dışarı çıkmasın diye geri çekilirken elimle kapatıyorum artık ne kadar içerde tutabilirsem o kadar kârdır
Ay çok sevindim deliriyor muyum Saçma saçma Şeyler yapıyorum derken bakıyorum da benim gibi düşünenler de varmış yalnız Değilmişimhahaha aynısını bende düşünüyodum ve yapıyodummm
hahaha aynısını bende düşünüyodum ve yapıyodummm
Hahaha hepsi normal merak etmeyin kizlarAy çok sevindim deliriyor muyum Saçma saçma Şeyler yapıyorum derken bakıyorum da benim gibi düşünenler de varmış yalnız Değilmişim
bende elimle kapatıyorum ama yinede akıyo dışarı ama giren giriyo merak etme canım :)Iyi bari birtek bende olmuyormuşartık psikopata bağladım kendi kendime vücudum artık sperm kabul etmiyor falan diye düşünmeye başladım. resmen dışarı çıkmasın diye geri çekilirken elimle kapatıyorum artık ne kadar içerde tutabilirsem o kadar kârdır
Benimde carsamba gunu3 gün sonra bat test almadım bilerek son bi gün kala yapıcam hayırlısıyla bakalım testi hemen alsaydım dayanamaz yapardım.rabbim hepimize hayırlı haberleri vermeyi nasip etsin
Benimde carsamba gunu
Lilyumas tebrik ederim benimde gebeliğimde 13 tü beta allahim kucağiniza almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?