Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Listeyi gunceller misinizz ? Ayrica kotu sonuc da alsaniz pes etmek yok bu topic ugurlu geldi bence herkes hamile kalcak :)
Bu ay mutlaka herkes 2 gune 1 deniyor, kocasina her sabah keciboynuzu pekmezi iciriyor, her gun bir muz yediriyor ve yumurtlama gunu zamanlari her aksam 1 fincan kahve ile her gun 2 ceviz, biraz da findik. Aksamlari da kucuk kase kabak cekirdegi :)

Cok da zor degil yesinler sikayet etmesinler :)

Benim eşim bayıla bayıla yer ama hiç bu söylediklerine dikkat etmedik. Bu ay olmazsa gelecek ay dikkat edicem.

Bende bugun test alip bakacam bekleyemicem artik yarin adetim gelmesi gerek ama ya tutmussa diyerekten erkenden ogrenmek istiyorum ikinci melegimi

valla benimde eşimde herşeyi yiyo ne versem o konuda hiç şikayet etmez ama bu ay gerçekten çok umutluyduk eşimle göbekten iğne vurulmuştum ve yumurtam kendiliğinden çatlamıştı die ama nasip işte daha zamanı varmış demekki

Canim bende adet olucak gbi sol kasigimda agri vardi 3 4 gunluk. Ayni agri doneminde sari balgam tarzi da akintim vardi. Bugun lekelenmem oldu findik kadr smdi akinti ara ara gelio. Bide 2 gunudr midem inanilmaz bulanio
Canım hayırlı olsun hamileliğin darısı başımıza... Bende de senin belirtilerinin aynısı var bat 9 u ya da 10 u... Şu an test yapsam çıkmaz herhalde dimi iki gündür açık kahve ve açık pembe akıntım var bir de sol kasık ve sol bel ağrısı

canım günaydın gitsene bir kan testi yaptır.
dün doktora gittim ve kan testi de yaptırdım canım. sonuç bugün çıkacak. ama ben klomen kullanmıştım gecikme ondan sanırım bünyem şaştı. oysa reglim çok düzenlidir. arkadaşlar aranızda klomen kullanıp benim gibi reglisi geciken var mı?

Canim esinden de olmamis olabilir. Sadece sende bitmiyo ki is. Sen bu ay beslenmene iyi bak. Bir de bu ay ovulasyon testi ile su Preseed jel den alsaniza.

Ben 1 kez kullandim o lanet ilaci, kiste sebep olsu adetim gecikti bir suru.

:) alemsin. Perhiz gibi liste oluşturdun:) Lİsteyi geçmişte bualamdım kızlar ya bulan varsa eklesin.

Bat 9 Agustos ise, ekstra bi ilac kullanmiyorsan, iltihap veya kistin yoksa cok yuksek ihtimal hamilesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…