canım son 6 aydır ovulasyon testi kullanıyorum zaten presed jelde kullandımCanim esinden de olmamis olabilir. Sadece sende bitmiyo ki is. Sen bu ay beslenmene iyi bak. Bir de bu ay ovulasyon testi ile su Preseed jel den alsaniza.
Bende gecikme tapmıştı çok ümitlenmiştimdün doktora gittim ve kan testi de yaptırdım canım. sonuç bugün çıkacak. ama ben klomen kullanmıştım gecikme ondan sanırım bünyem şaştı. oysa reglim çok düzenlidir. arkadaşlar aranızda klomen kullanıp benim gibi reglisi geciken var mı?
canım bende o klomeni 3 ay kullandım her defasında kist oluştu bi ay tam 10 gün gecikme oldu dedim tamam bu sefer oldu ama sonuç 10 gün sonra adet oldum inşAllah senin bebiş vardır bu ay canımdün doktora gittim ve kan testi de yaptırdım canım. sonuç bugün çıkacak. ama ben klomen kullanmıştım gecikme ondan sanırım bünyem şaştı. oysa reglim çok düzenlidir. arkadaşlar aranızda klomen kullanıp benim gibi reglisi geciken var mı?
6 aydır jeli kullanıyor musun? Hep 1-2 de hamile kalıyorlar duyduğumcanım son 6 aydır ovulasyon testi kullanıyorum zaten presed jelde kullandım
Canım hayırlı olsun hamileliğin darısı başımıza... Bende de senin belirtilerinin aynısı var bat 9 u ya da 10 u... Şu an test yapsam çıkmaz herhalde dimi iki gündür açık kahve ve açık pembe akıntım var bir de sol kasık ve sol bel ağrısı
Guncel liste kim kimdir nolmus soyleyin yazalim kizlar[/QUOTE]ANNE ADAY LİSTEMİZ
mavimli Bat 30 temmuz
P pedike bat 30 temmuz
hicbirseymi bat 31 temmuz
Drottine Bat 2 ağustos
@hadiinsallah bat 4 ağustos
charmant bat 5 agustos
Lilyumas Bat 5 agustos Hamile
@triton-x bat 5 agustos
Svl2425 Bat 5 ağustos
gbbc bat 5 ağustos
casun bat 6 agustos
P pudink Bat 6 ağustos
Veson Bat 8 ağustos
Eylemeylemce Bat 9 ağustos
Tuanam21 bat 9 ağustos
@myssteriouss 19 ağustos
doktor dün baktı kist demedi canım ama yumurtlalıklar geç olgunlaşmış öyle dedi. benim kasıklar fena ağrıyor sorma.
İlaç kullanmıyorum kist iltihapta yok bildiğim kadarıyla canım... Normalde adetimden birgün önce gelir kahverengi lekem karın ve bel ağrılarım ama bu ay dün itibariyle başladı. Erken regl oluyorum desem hadi bir iki gün önce olabilir dicem ama bir hafta önce imkansızBat 9 Agustos ise, ekstra bi ilac kullanmiyorsan, iltihap veya kistin yoksa cok yuksek ihtimal hamilesin.
yok canım 3 ay kullandım jel ovulasyon testini 6 aydır kullanıyorum6 aydır jeli kullanıyor musun? Hep 1-2 de hamile kalıyorlar duyduğum
Guncel liste kim kimdir nolmus soyleyin yazalim kizlar[/QUOTE]ANNE ADAY LİSTEMİZ
mavimli Bat 30 temmuz
P pedike bat 30 temmuz
hicbirseymi bat 31 temmuz
Drottine Bat 2 ağustos
charmant bat 5 agustos
@triton-x bat 5 agustos
Svl2425 Bat 5 ağustos
gbbc bat 5 ağustos
casun bat 6 agustos
P pudink Bat 6 ağustos
Veson Bat 8 ağustos
Tuanam21 bat 9 ağustos
@myssteriouss 19 ağustos
Daha var canim benim 9 agustossenin bat ne zamandı canım
Benim ovulasyonum 25-26 temmuzdu canım... Yani eğer bebek tuttuysa aşağı yukarı 10 gün olmuş... Ve dün itibariyle önce kahve sonra pembe lekelerim oldu... Bugünse idrardan sonra peçeteyle silerken uçuk pembe-sarı bir akıntı geldi az... Herhalde 14 gün sonra idrara geçiyor yani 4 dört gün beklemem lazım sanırımSağol canım darısı isteyen herkese inşallah. Sağlıkla kavuştursun Allahım bebişlerimize. Benim bat 5 -6 ağustos tu cnm. 2 gün öncesi yaptırdım kan testini. Hemde erken gebelik testi yaptım evde. Senin daha var bence sende en az 2 gün kalaya kadr bekle derim. bende bide geç yumurtladım 19. günümde testi yaptığımda döllenmenin 9. günüydü. Ben bile erken baktırmışım yani
Kiyamam ya uzulme lutfen. Olacak inşallahbenim kan sonucum gelmiş malesef negatif. üstelik klomenden dolayı bat geçti ve ne zaman olacağım bilmiyorum kızlar
[/QUOTE]ANNE ADAY LİSTEMİZ
mavimli Bat 30 temmuz
P pedike bat 30 temmuz
hicbirseymi bat 31 temmuz Hamile
Drottine Bat 29 ağustos
charmant bat 5 agustos
@triton-x bat 5 agustos
Svl2425 Bat 5 ağustos
gbbc bat 5 ağustos
casun bat 6 agustos
P pudink Bat 6 ağustos
Veson Bat 8 ağustos
Tuanam21 bat 9 ağustos
@myssteriouss 19 ağustos[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?