Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bende gecikme tapmıştı çok ümitlenmiştim

canım bende o klomeni 3 ay kullandım her defasında kist oluştu bi ay tam 10 gün gecikme oldu dedim tamam bu sefer oldu ama sonuç 10 gün sonra adet oldum inşAllah senin bebiş vardır bu ay canım

Sağol canım darısı isteyen herkese inşallah. Sağlıkla kavuştursun Allahım bebişlerimize. Benim bat 5 -6 ağustos tu cnm. 2 gün öncesi yaptırdım kan testini. Hemde erken gebelik testi yaptım evde. Senin daha var bence sende en az 2 gün kalaya kadr bekle derim. bende bide geç yumurtladım 19. günümde testi yaptığımda döllenmenin 9. günüydü. Ben bile erken baktırmışım yani

Guncel liste kim kimdir nolmus soyleyin yazalim kizlar[/QUOTE]
Hsmilelerin yanına işaret koyar mısın cnm bilelim kimler hamile kalmış

Bat 9 Agustos ise, ekstra bi ilac kullanmiyorsan, iltihap veya kistin yoksa cok yuksek ihtimal hamilesin.
İlaç kullanmıyorum kist iltihapta yok bildiğim kadarıyla canım... Normalde adetimden birgün önce gelir kahverengi lekem karın ve bel ağrılarım ama bu ay dün itibariyle başladı. Erken regl oluyorum desem hadi bir iki gün önce olabilir dicem ama bir hafta önce imkansız

Guncel liste kim kimdir nolmus soyleyin yazalim kizlar[/QUOTE]
Bildiğim hiçbirşeymivr lilyumas hamile latinakis ve triton x regl oldu

benim kan sonucum gelmiş malesef negatif. üstelik klomenden dolayı bat geçti ve ne zaman olacağım bilmiyorum kızlar

Benim ovulasyonum 25-26 temmuzdu canım... Yani eğer bebek tuttuysa aşağı yukarı 10 gün olmuş... Ve dün itibariyle önce kahve sonra pembe lekelerim oldu... Bugünse idrardan sonra peçeteyle silerken uçuk pembe-sarı bir akıntı geldi az... Herhalde 14 gün sonra idrara geçiyor yani 4 dört gün beklemem lazım sanırım

[/QUOTE]
Cnm kusura bakma ben biraz takıntılıyım sıraya soksak zor ise karışma Kalsın öpüldün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…