Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

benim kan sonucum gelmiş malesef negatif. üstelik klomenden dolayı bat geçti ve ne zaman olacağım bilmiyorum kızlar

canım klomen i ne için kullandın. Hep duyuyorum ama dostinex ile benzerliği var mı? Bende dostinex kullanıyordum. Doktor hamilelik durumu varsa ilacı kes dedi. Bıraktım düşüğe neden oluyormuş.

I[/QUOTE]
Beni de ekler misin bat 9 ağustos

Bizim tatihler birbirine yakin 24 agustosta benim yumurta aki kivaminda akintim ve sancim oldu hafif. Ovulasyon testinde de ogunu cift cizgi olarak gordum. Brnimde bat 9 agustos. 22-24-26 si birliktelik oldu. Bende 9 una kadar sıkıcam dişimi. Erken yapsam bu sfer acaba erken mi diye tekrar tekrar yapicam. Tutuyorum kendimi

canım klomen i ne için kullandın. Hep duyuyorum ama dostinex ile benzerliği var mı? Bende dostinex kullanıyordum. Doktor hamilelik durumu varsa ilacı kes dedi. Bıraktım düşüğe neden oluyormuş.
benim haziranda yumurtla oluşmadı klomen yumurta oluşturuyor o yüzden verdi. biz aylardır deniyoruz malesef. yaşım da 37. daha hiç çocuk yok. çok moralim bozuk kızlar hiç sormayın.

benim haziranda yumurtla oluşmadı klomen yumurta oluşturuyor o yüzden verdi. biz aylardır deniyoruz malesef. yaşım da 37. daha hiç çocuk yok. çok moralim bozuk kızlar hiç sormayın.

Canım streste etkiliyo ama bu oluşumu sonuçta ilaçla da olsa yumurta oluşumu oluyo sende. Eşin gözüktü mü doktora

I[/QUOTE]
Benide eklermisin BAT 6 Ağustos. Ne regl e ne de hamileliğe dair bir belirti algılayamadım ve çok meraklı olduğum halde inatla BAT bekliyorum

Canim kaliteli yumurta olusmasi icin incir kuru var denedin mi yada biliyor musun? Denesene cok fayda.goren var. Yaşa takilma benim arkadasimin annesi 42 yasinda arkadasima hamile kalmis.ablam 36 yasinda hamile kaldi. Ben 32 yasindayim. Boyle olumsuzluklari dusunmemek gerekiyor. Cunku kadinlik hormonlari.stresten acayip etkileniyor. Her defasinda ilk defa deniyormus gibi dusun. Uzme kendini

Geçen ay adetim geçikti ve doktora gittim hapla adet gördüm 10 gün içerisinde ve 5 temmuzda adet oldum kan testi yaptı hormon bozukluğu var dedi ilaç verdi adet düzenleyicide verdi ve bitti adet olmam gerekiyor ve olmadım hafta sonu göz kararmalarım olsu son iki gündürde midem bulanıyor dün gece bulantıdan uyuyamadım bunlar bir yana birde karın ağrım var belimde ağrıyor adet olucam diye bekliyorum ama hala olmadım kafam çok karıştı

Evet canım günlerimiz aynıymış... Benim ovulasyon günümde önceki aylara göre daha yoğun bir akıntım oldu ve akıntımın içinde bir pembelik vardı, yumurtlama kanamasıymış... İnşallah ikimizin de tutmuştur bu ay...

İnşallah inşallah Rabbim isteyen herkese, içinde bizede nasip etsin.

kızlar kimler regl oldu başka biliyorsanız yazalım bat larını söylemeyenlere nazar boncuğu koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…