yardım edin ne yapmalıyım sizceGeçen ay adetim geçikti ve doktora gittim hapla adet gördüm 10 gün içerisinde ve 5 temmuzda adet oldum kan testi yaptı hormon bozukluğu var dedi ilaç verdi adet düzenleyicide verdi ve bitti adet olmam gerekiyor ve olmadım hafta sonu göz kararmalarım olsu son iki gündürde midem bulanıyor dün gece bulantıdan uyuyamadım bunlar bir yana birde karın ağrım var belimde ağrıyor adet olucam diye bekliyorum ama hala olmadım kafam çok karıştı
kızlar kimler regl oldu başka biliyorsanız yazalım bat larını söylemeyenlere nazar boncuğu koyuyorum
Bir de böyle liste hazırlayıp ilk sayfaya filan koyuyorlar o zaman Düzenleyen için çok kolay olur dur anlayan biri vardı ulaşabilirsem gelsin yardımcı olsunkızlar kimler regl oldu başka biliyorsanız yazalım bat larını söylemeyenlere nazar boncuğu koyuyorum
ANNE ADAY LİSTEMİZ
@mavimli Bat 30 temmuz
@pedike bat 30 temmuz
@hicbirseymi bat 31 temmuz Hamile
MinikPiranha bat 4 ağustos
charmant bat 5 agustos
Lilyumas Bat 5 agustos Hamile
@triton-x bat 5 agustos
@Svl2425 Bat 5 ağustos
@gbbc bat 5 ağustos
@Pokahontass bat 6 ağustos
casun bat 6 agustos
@pudink Bat 6 ağustos
Veson Bat 8 ağustos
Eylemeylemce Bat 9 ağustos
@ROSE ROSE bat 9 ağustos
@Tuanam21 bat 9 ağustos
Homely_angel 19 ağustos
@Latinakis Bat 29 ağustos
Şimdi sen söktürücü ilaç aldın ama hala regl olmadın doğru mu anladım öyleyse yeniden Dr Una bir gözük cnmYa
yardım edin ne yapmalıyım sizce
Ya
yardım edin ne yapmalıyım sizce
İlişki sonrası da bayanlar sıcak su ile duş almasın ılık olsun spermler etkilenmesinKizlar esleriniz birliktelikten once dus alirsa sicak olmasin su. Soguk yada hafif ilik olsun. Spermleri etkiliyormus. Birde turk kahvesi sekersiz icmesininde faydasi oluyormus. Sabahlari muz yemesi iyiymis. Biliyorsunuzdur mutlaka ama bilmeyenler vardir diye yazdim ben
Adet düzenleyici kullandım bu ayŞimdi sen söktürücü ilaç aldın ama hala regl olmadın doğru mu anladım öyleyse yeniden Dr Una bir gözük cnm
regl olana kadar bekliyoruz tatlım :)Mehaba, ben olmadim ama dun test yaptirdim. beta hcg hormonum 0.10 ckti batim bugundu
piki :)regl olana kadar bekliyoruz tatlım :)
o sözleştiğimizde yaptım negatif çıkmıştı yazdım gerçi ama görmedin sanırım :) batım yarın zaten bir an önce olup yeni tarih için uğraşmayı bekliyorum. senin nasıl gidiyor hamilelik bakalım. tebrik ettim ama oralı olmadın heyecandan heraldekuzum sen daha test yapmadın mı?
Cnm bir arkadaşa özelden msj attım bize liste oluşturmaya yardımcı olsun diye umarım yanlış yapmamışımdır amacım sadece işi kolaylaştırmako sözleştiğimizde yaptım negatif çıkmıştı yazdım gerçi ama görmedin sanırım :) batım yarın zaten bir an önce olup yeni tarih için uğraşmayı bekliyorum. senin nasıl gidiyor hamilelik bakalım. tebrik ettim ama oralı olmadın heyecandan heraldesenin hamile olacağını biliyordum sarı akıntı büyük belirti çünkü bende de olmuştu sağ salim kucağına al inşallah bebeğini iyi ki kocanı dinlemişsin
Ne zaman adet olmak için mi kullandım kusura bakma anlamadım şimdi beden adet olmuyorum diye mi soruyorsun yoksa acaba hamile miyim diye mi soruyorsun eğer adet gecikti ise bir test yapAdet düzenleyici kullandım bu ay
ANNE ADAY LİSTEMİZ
@mavimli Bat 30 temmuz
@pedike bat 30 temmuz
@hicbirseymi bat 31 temmuz Hamile
MinikPiranha bat 4 ağustos
charmant bat 5 agustos
Lilyumas Bat 5 agustos Hamile
@triton-x bat 5 agustos
@Svl2425 Bat 5 ağustos
@gbbc bat 5 ağustos
@Pokahontass bat 6 ağustos
casun bat 6 agustos
@pudink Bat 6 ağustos
Veson Bat 8 ağustos
Eylemeylemce Bat 9 ağustos
@ROSE ROSE bat 9 ağustos
@Tuanam21 bat 9 ağustos
Homely_angel 19 ağustos
@Latinakis Bat 29 ağustos
iyi yapmışsın canım kolay yolu varsa neden uğraşalımCnm bir arkadaşa özelden msj attım bize liste oluşturmaya yardımcı olsun diye umarım yanlış yapmamışımdır amacım sadece işi kolaylaştırmakcimcimegfb umarım Yanıt gelir
Kızlar günaydın, haliyle biraz mıralim bozuk ancak toparlıcam kendimi...hergün ilişki olmuyormuş onu gördük, buay günaşırı olsun bakAlım yapacak bişey yok...zaten bu ayda olmazsa bırakıcam oluruna birarada olamıcaz iş için, kimbilir ne zaman denk gelecek...
Yalnız ben nezamandır sabah namazına kalkamıyordum, gece rüyamda kalabalığın içinde namaz kıldığımı gördüm ve uyandığım da ezan okunmaya başladı, sonra kalktım abdest sldım hiçbişey yoktu...namazı kıldım ve kırmızı lekeler geldi. Çok etkilendim bu durumdan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?