Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ya
yardım edin ne yapmalıyım sizce

kızlar kimler regl oldu başka biliyorsanız yazalım bat larını söylemeyenlere nazar boncuğu koyuyorum
Bir de böyle liste hazırlayıp ilk sayfaya filan koyuyorlar o zaman Düzenleyen için çok kolay olur dur anlayan biri vardı ulaşabilirsem gelsin yardımcı olsun

Kizlar esleriniz birliktelikten once dus alirsa sicak olmasin su. Soguk yada hafif ilik olsun. Spermleri etkiliyormus. Birde turk kahvesi sekersiz icmesininde faydasi oluyormus. Sabahlari muz yemesi iyiymis. Biliyorsunuzdur mutlaka ama bilmeyenler vardir diye yazdim ben

kuzum sen daha test yapmadın mı?

İlişki sonrası da bayanlar sıcak su ile duş almasın ılık olsun spermler etkilenmesin

kuzum sen daha test yapmadın mı?
o sözleştiğimizde yaptım negatif çıkmıştı yazdım gerçi ama görmedin sanırım :) batım yarın zaten bir an önce olup yeni tarih için uğraşmayı bekliyorum. senin nasıl gidiyor hamilelik bakalım. tebrik ettim ama oralı olmadın heyecandan heralde senin hamile olacağını biliyordum sarı akıntı büyük belirti çünkü bende de olmuştu sağ salim kucağına al inşallah bebeğini iyi ki kocanı dinlemişsin

Cnm bir arkadaşa özelden msj attım bize liste oluşturmaya yardımcı olsun diye umarım yanlış yapmamışımdır amacım sadece işi kolaylaştırmak cimcimegfb umarım Yanıt gelir

Kızlar günaydın, haliyle biraz mıralim bozuk ancak toparlıcam kendimi...hergün ilişki olmuyormuş onu gördük, buay günaşırı olsun bakAlım yapacak bişey yok...zaten bu ayda olmazsa bırakıcam oluruna birarada olamıcaz iş için, kimbilir ne zaman denk gelecek...
Yalnız ben nezamandır sabah namazına kalkamıyordum, gece rüyamda kalabalığın içinde namaz kıldığımı gördüm ve uyandığım da ezan okunmaya başladı, sonra kalktım abdest sldım hiçbişey yoktu...namazı kıldım ve kırmızı lekeler geldi. Çok etkilendim bu durumdan...

tüm listeye bu ay Hamile yazarız inşşşş

Kızlar günaydın herkese birkaç gündür kalabalik misafirim vardı hiç yazamadim ama takip ettim genişledi tebrik ediyorum
Bende bugün normal test yaptım negatif bat 6 agst olmayacak yine çok üzüldüm moraller yerlerde Allah büyük ama bizim sabır kalmadı artık vazgecesim var bu işten hüsran olsa çıkardı herhalde okadar mutsuzumki şuan

Moral bozmak, üzülmek yok. O zaman hormonal olarak da vücudumuzu etkiliyoruz. içimde öyle bir his var ki tüm listeye kısa zamanda "hamile" kelimesini ekleyip, hamişler topiğine geçiş yapıcaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…