Yok denemedim canım bi bakayım neymiş o zaman. Sağol canım. Zormuş bu işler hiç bilmezdim.Canim kaliteli yumurta olusmasi icin incir kuru var denedin mi yada biliyor musun? Denesene cok fayda.goren var. Yaşa takilma benim arkadasimin annesi 42 yasinda arkadasima hamile kalmis.ablam 36 yasinda hamile kaldi. Ben 32 yasindayim. Boyle olumsuzluklari dusunmemek gerekiyor. Cunku kadinlik hormonlari.stresten acayip etkileniyor. Her defasinda ilk defa deniyormus gibi dusun. Uzme kendini
Doktorda öyle dedi de sorun zaten burda canım. Eşim şehir dışında ve perşembe akşamı geliyor. Umarım geç olmaz.E o zaman çalışmaları sıklaştıralım
Namaza kalkman için işaret göndermiş Rabbim ne güzel ki seni davet ediyorKızlar günaydın, haliyle biraz mıralim bozuk ancak toparlıcam kendimi...hergün ilişki olmuyormuş onu gördük, buay günaşırı olsun bakAlım yapacak bişey yok...zaten bu ayda olmazsa bırakıcam oluruna birarada olamıcaz iş için, kimbilir ne zaman denk gelecek...
Yalnız ben nezamandır sabah namazına kalkamıyordum, gece rüyamda kalabalığın içinde namaz kıldığımı gördüm ve uyandığım da ezan okunmaya başladı, sonra kalktım abdest sldım hiçbişey yoktu...namazı kıldım ve kırmızı lekeler geldi. Çok etkilendim bu durumdan...
Hadi hayirlisi. Bizede haber ver. Guzel haberler ver :)
Vardır bir hayır hakkınızda hayırlısı olsun. İnşaAllah hepimiz hayırlısıyla hayırlı haberler alırızKızlar günaydın, haliyle biraz mıralim bozuk ancak toparlıcam kendimi...hergün ilişki olmuyormuş onu gördük, buay günaşırı olsun bakAlım yapacak bişey yok...zaten bu ayda olmazsa bırakıcam oluruna birarada olamıcaz iş için, kimbilir ne zaman denk gelecek...
Yalnız ben nezamandır sabah namazına kalkamıyordum, gece rüyamda kalabalığın içinde namaz kıldığımı gördüm ve uyandığım da ezan okunmaya başladı, sonra kalktım abdest sldım hiçbişey yoktu...namazı kıldım ve kırmızı lekeler geldi. Çok etkilendim bu durumdan...
o sözleştiğimizde yaptım negatif çıkmıştı yazdım gerçi ama görmedin sanırım :) batım yarın zaten bir an önce olup yeni tarih için uğraşmayı bekliyorum. senin nasıl gidiyor hamilelik bakalım. tebrik ettim ama oralı olmadın heyecandan heraldesenin hamile olacağını biliyordum sarı akıntı büyük belirti çünkü bende de olmuştu sağ salim kucağına al inşallah bebeğini iyi ki kocanı dinlemişsin
Canım benimde olmadı, şimdi karnım ağrıyır...bende moralmen kötüyüm...o kadar da akıntım vardı, vücudumuz bize nasıl oyun oynuyor ah...öbür aya gün aşırı deneyelim bakalım hayırlısı...Kızlar günaydın herkese birkaç gündür kalabalik misafirim vardı hiç yazamadim ama takip ettim genişledi tebrik ediyorum
Bende bugün normal test yaptım negatif bat 6 agst olmayacak yine çok üzüldüm moraller yerlerde Allah büyük ama bizim sabır kalmadı artık vazgecesim var bu işten hüsran olsa çıkardı herhalde okadar mutsuzumki şuan
İnş cnm burda her isteyen hamiş olsun, ben yine sıranın en sonuna geçeyim bata ksldı 26 gün haha, geçer mi bu zamanMoral bozmak, üzülmek yok. O zaman hormonal olarak da vücudumuzu etkiliyoruz. içimde öyle bir his var ki tüm listeye kısa zamanda "hamile" kelimesini ekleyip, hamişler topiğine geçiş yapıcaz :)
Bir de bu ay pko lulara verilen inofolic varmış onu kullanan varmı aranızda? Ben pkolu değilim ama birde onu kullanmayı düşünüyorum...
İnş tatlım senin nezaman bat?Vardır bir hayır hakkınızda hayırlısı olsun. İnşaAllah hepimiz hayırlısıyla hayırlı haberler alırız
Kızlar günaydın, haliyle biraz mıralim bozuk ancak toparlıcam kendimi...hergün ilişki olmuyormuş onu gördük, buay günaşırı olsun bakAlım yapacak bişey yok...zaten bu ayda olmazsa bırakıcam oluruna birarada olamıcaz iş için, kimbilir ne zaman denk gelecek...
Hadi ya, bak belki de sen ondan hemen hamile kaldın. Çok kişi duydum inofolic kullanıp hemen hamile kalan, dra sormadan kullanayımmı ozaman? Aç karnınamı içiyoruz birde şase formumu diyeceğiz eczaneye? Bana geçen ayda kullan sedi arkadaşım da dra sormadan kullanmak istemedim. Buay baslıcam ama kararlıyım, birde adet bitince mi baslayım?canım o pko için değil. Ben kullandım hala da kullanıyorum.3. aya kadar kullanmam gereliymiş. Sağlıklı hala getiriyo yumurtayı. Folik asit ve inofol var. Bence jel den önce onu kullanın derim ben. başka doktora gittiğmde doktor çok yiyi bir ilaç direk etki ediyo demişti. +4 şase içiyorum günden 2 akşam 2 sabah.
Hadi ya, bak belki de sen ondan hemen hamile kaldın. Çok kişi duydum inofolic kullanıp hemen hamile kalan, dra sormadan kullanayımmı ozaman? Aç karnınamı içiyoruz birde şase formumu diyeceğiz eczaneye? Bana geçen ayda kullan sedi arkadaşım da dra sormadan kullanmak istemedim. Buay baslıcam ama kararlıyım, birde adet bitince mi baslayım?
hangi ovulasyon kiti daha iyi peki arkadaşlar regl olunca sipariş vericem
Guncel liste kim kimdir nolmus soyleyin yazalim kizlar[/QUOTE]ANNE ADAY LİSTEMİZ
mavimli Bat 30 temmuz
@pedike bat 30 temmuz
@hicbirseymi bat 31 temmuz
@Latinakis Bat 2 ağustos
@hadiinsallah bat 4 ağustos
charmant bat 5 agustos
Lilyumas Bat 5 agustos Hamile
@triton-x bat 5 agustos
Svl2425 Bat 5 ağustos
gbbc bat 5 ağustos
casun bat 6 agustos
@pudink Bat 6 ağustos
@Veson Bat 8 ağustos
@Eylemeylemce Bat 9 ağustos
@Tuanam21 bat 9 ağustos
Homely_angel 19 ağustos
canım bende predictor kullanıyorum en iyisi o bencehangi ovulasyon kiti daha iyi peki arkadaşlar regl olunca sipariş vericem
Canım benimde olmadı, şimdi karnım ağrıyır...bende moralmen kötüyüm...o kadar da akıntım vardı, vücudumuz bize nasıl oyun oynuyor ah...öbür aya gün aşırı deneyelim bakalım hayırlısı...
İnş cnm burda her isteyen hamiş olsun, ben yine sıranın en sonuna geçeyim bata ksldı 26 gün haha, geçer mi bu zaman
Tamam cnn sağol, ben alayım ve başlayım ozaman çok tesekkürler:)Canım bana doktor folbiol verdi 400 mg onu kullanıyodum. Doktorumdan memnun olmadığım için başak bir doktora gittim ama o esnada kk da inofolic le ilgili çok iyi şeyler duydum . Ezcaneye gittim doktora gitmeden önce dedim şasesi varmış onu doktor kontrolünde mi alıyoruz hayır zaten vitamin dedi. Gebelik düşünüyosanız günde 400 mg folik asit almanız gerekir dedi . AÇ karınla sabah ve akşam 2 şer şase için dedi. O gün doktora gittim ona söledim. Folbiol iyi değil zaten inofolic al sağlıklı yumurta gelişimine katkısı çok dedi. Öle yani bende 2 . kutuya geçtim. 1 şaşe 100 mg. Bence hemen almaya başlayın ovu ya kadar yumurtalarınız sağlıklı olur.
Haha 16 nerde 26 nerde hayırlısı :) çalışmalara devam yapacak bişey yok cnmgeçer geçer canım, benim de 16 gün var beraber bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?