Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Yok denemedim canım bi bakayım neymiş o zaman. Sağol canım. Zormuş bu işler hiç bilmezdim.

Namaza kalkman için işaret göndermiş Rabbim ne güzel ki seni davet ediyor
Ben senden ümitliyim arkadaşım nasip değilmiş benm moralde yerlerde

Vardır bir hayır hakkınızda hayırlısı olsun. İnşaAllah hepimiz hayırlısıyla hayırlı haberler alırız

canım üstüte gelince arada mesajları atlayabiliyorum ya kusura bakma vallahi. Sağol tatlım darısı sizlerin başına inşallah.Bugün kasık ağrım yok. Sarı akıntı hala devam ediyo. Midem de şuanlık iyi gibi .

Canım benimde olmadı, şimdi karnım ağrıyır...bende moralmen kötüyüm...o kadar da akıntım vardı, vücudumuz bize nasıl oyun oynuyor ah...öbür aya gün aşırı deneyelim bakalım hayırlısı...

Moral bozmak, üzülmek yok. O zaman hormonal olarak da vücudumuzu etkiliyoruz. içimde öyle bir his var ki tüm listeye kısa zamanda "hamile" kelimesini ekleyip, hamişler topiğine geçiş yapıcaz :)
İnş cnm burda her isteyen hamiş olsun, ben yine sıranın en sonuna geçeyim bata ksldı 26 gün haha, geçer mi bu zaman

Bir de bu ay pko lulara verilen inofolic varmış onu kullanan varmı aranızda? Ben pkolu değilim ama birde onu kullanmayı düşünüyorum...

canım o pko için değil. Ben kullandım hala da kullanıyorum.3. aya kadar kullanmam gereliymiş. Sağlıklı hala getiriyo yumurtayı. Folik asit ve inofol var. Bence jel den önce onu kullanın derim ben. başka doktora gittiğmde doktor çok yiyi bir ilaç direk etki ediyo demişti. +4 şase içiyorum günden 2 akşam 2 sabah.

hayır olsun canım. Üzme kendini dediğim gibi inofolic i kullan. Birde gün aşırı ilişkin olsun. Ovu testini de kullan. Allahın izniyle hepiniz Hamiş olucaksınız.

Hadi ya, bak belki de sen ondan hemen hamile kaldın. Çok kişi duydum inofolic kullanıp hemen hamile kalan, dra sormadan kullanayımmı ozaman? Aç karnınamı içiyoruz birde şase formumu diyeceğiz eczaneye? Bana geçen ayda kullan sedi arkadaşım da dra sormadan kullanmak istemedim. Buay baslıcam ama kararlıyım, birde adet bitince mi baslayım?

Canım bana doktor folbiol verdi 400 mg onu kullanıyodum. Doktorumdan memnun olmadığım için başak bir doktora gittim ama o esnada kk da inofolic le ilgili çok iyi şeyler duydum . Ezcaneye gittim doktora gitmeden önce dedim şasesi varmış onu doktor kontrolünde mi alıyoruz hayır zaten vitamin dedi. Gebelik düşünüyosanız günde 400 mg folik asit almanız gerekir dedi . AÇ karınla sabah ve akşam 2 şer şase için dedi. O gün doktora gittim ona söledim. Folbiol iyi değil zaten inofolic al sağlıklı yumurta gelişimine katkısı çok dedi. Öle yani bende 2 . kutuya geçtim. 1 şaşe 100 mg. Bence hemen almaya başlayın ovu ya kadar yumurtalarınız sağlıklı olur.

Guncel liste kim kimdir nolmus soyleyin yazalim kizlar[/QUOTE]

Ben test Yaptım hamile Değilim bi dahaki ay listesine adımı yazabilirsin :)

geçer geçer canım, benim de 16 gün var beraber bekleriz

Tamam cnn sağol, ben alayım ve başlayım ozaman çok tesekkürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…