- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Tatlım bende laboquick kullandım. Bende memnun kaldım ama sen bilirsin.hangi ovulasyon kiti daha iyi peki arkadaşlar regl olunca sipariş vericem
benimkisi 06.08.15 stresliyim ve heyecanlıyım. Nasip hayırlısı hepimiz içinİnş tatlım senin nezaman bat?
yok yapmadım eşim izin vermiyor. geçen ay yapmıştım olmadı. bekle gecikme olsun öyle diyor. ama sabredemiyorum. her dakka da yanımda yoksa çoktan yapmıştımuuuww az kalmış hadi hayırlısı,test yaptın mı hic?
Haha 16 nerde 26 nerde hayırlısı :) çalışmalara devam yapacak bişey yok cnm
Tamam hersey güzel olacak inş siye düşünelim inş hayırlısıburada listenin sonuna eklendiğimde benimde 20 günden fazla vardı, 16 ya düştü bile :) aynen moral bozmadan çalışmalara son hız devam
ben dayanamıyorum ayda kac kez yapıyorum wallayok yapmadım eşim izin vermiyor. geçen ay yapmıştım olmadı. bekle gecikme olsun öyle diyor. ama sabredemiyorum. her dakka da yanımda yoksa çoktan yapmıştım
bu ay her şey güzel olacak üzülmek stres yok son gaz dewam :)Tamam hersey güzel olacak inş siye düşünelim inş hayırlısı
sorma iyice stres oluyor insan. adet olacakmış gibi de değilim. bilmiyorum ki ne düşünsem kendi kendimi ümitlendirmekte istemiyorumben dayanamıyorum ayda kac kez yapıyorum walla
Benim de 13 Ağustos, ben sıranın neresine geçsem :)burada listenin sonuna eklendiğimde benimde 20 günden fazla vardı, 16 ya düştü bile :) aynen moral bozmadan çalışmalara son hız devam
aslında tam adet dönemlerimizde oyalanacak bişiler bulmalıyız.Ben ilk gebeliğimde öyle yapmıştım.Birde baktım ki 8 gün geçti ben öyle test yapıyorum.Düşün ayda 3 kez test yapan bensorma iyice stres oluyor insan. adet olacakmış gibi de değilim. bilmiyorum ki ne düşünsem kendi kendimi ümitlendirmekte istemiyorum
Ortalardasın canım sen :) hadi bakalım hayırlısı :) inşallah inşallah inşallahBenim de 13 Ağustos, ben sıranın neresine geçsem :)
aynen öyle başka bişeyler bulup bu işi düşünmemeliyiz oluruna bırakmalıyız da nasılaslında tam adet dönemlerimizde oyalanacak bişiler bulmalıyız.Ben ilk gebeliğimde öyle yapmıştım.Birde baktım ki 8 gün geçti ben öyle test yapıyorum.Düşün ayda 3 kez test yapan ben
mesela evde test bulundurmak çok yanlış.hadi bi kere yapayım,midem bulanıyo bir bakayım,kasığım agrıo olabilir die die aklımızdan çıkaramıyoruzaynen öyle başka bişeyler bulup bu işi düşünmemeliyiz oluruna bırakmalıyız da nasıl
ben son 3 aydır korunmuyorum. bir geçen ay idrar testi aldım onda tek çizgi çıktı. daha başka hiç test yapmadım. ama burdakileri görünce yolum uzun herhalde diyorum. 32 yaşındayım. daha küçük yaştakilerin bile uzun süredir olmayabiliyormuş.. ne oldu bize böyle analarımız çatır çatır doğurmuşlar 2-3-4 :)mesela evde test bulundurmak çok yanlış.hadi bi kere yapayım,midem bulanıyo bir bakayım,kasığım agrıo olabilir die die aklımızdan çıkaramıyoruz
yok geçen ay oldu öle adet gecikmesi ama geldi sonra şimdi daha 5 gün var psiikolojikmidir bilmiyorum işte gene korkuyorum ... ben bırakamıyorum çk denedim ama yeminim var kaldığımı öğrendiğim anda bırakıcam :) inş.. böle kasıklarımda bi ağırlık gibi hissediyorum ara ara bide kabızlık ve gaz var ishaldim şimdi o geçti kabızlık başladıCnm önce o sigarayı bırak ya hamileysen adet Gecikmiş daha ne bekliyorsun bir test yap biz de öğrenelim
ben son 3 aydır korunmuyorum. bir geçen ay idrar testi aldım onda tek çizgi çıktı. daha başka hiç test yapmadım. ama burdakileri görünce yolum uzun herhalde diyorum. 32 yaşındayım. daha küçük yaştakilerin bile uzun süredir olmayabiliyormuş.. ne oldu bize böyle analarımız çatır çatır doğurmuşlar 2-3-4 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?