Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

sorma iyice stres oluyor insan. adet olacakmış gibi de değilim. bilmiyorum ki ne düşünsem kendi kendimi ümitlendirmekte istemiyorum
aslında tam adet dönemlerimizde oyalanacak bişiler bulmalıyız.Ben ilk gebeliğimde öyle yapmıştım.Birde baktım ki 8 gün geçti ben öyle test yapıyorum.Düşün ayda 3 kez test yapan ben

aslında tam adet dönemlerimizde oyalanacak bişiler bulmalıyız.Ben ilk gebeliğimde öyle yapmıştım.Birde baktım ki 8 gün geçti ben öyle test yapıyorum.Düşün ayda 3 kez test yapan ben
aynen öyle başka bişeyler bulup bu işi düşünmemeliyiz oluruna bırakmalıyız da nasıl

bende test manyağı oldum her defasında bu ay yapmıcam diorum ama daha 10 gün kala başlıyorum zaten evin yakınındaki eczanelerden almıyorum artık tanıdılar çünkü artık beni

mesela evde test bulundurmak çok yanlış.hadi bi kere yapayım,midem bulanıyo bir bakayım,kasığım agrıo olabilir die die aklımızdan çıkaramıyoruz
ben son 3 aydır korunmuyorum. bir geçen ay idrar testi aldım onda tek çizgi çıktı. daha başka hiç test yapmadım. ama burdakileri görünce yolum uzun herhalde diyorum. 32 yaşındayım. daha küçük yaştakilerin bile uzun süredir olmayabiliyormuş.. ne oldu bize böyle analarımız çatır çatır doğurmuşlar 2-3-4 :)

Cnm önce o sigarayı bırak ya hamileysen adet Gecikmiş daha ne bekliyorsun bir test yap biz de öğrenelim
yok geçen ay oldu öle adet gecikmesi ama geldi sonra şimdi daha 5 gün var psiikolojikmidir bilmiyorum işte gene korkuyorum ... ben bırakamıyorum çk denedim ama yeminim var kaldığımı öğrendiğim anda bırakıcam :) inş.. böle kasıklarımda bi ağırlık gibi hissediyorum ara ara bide kabızlık ve gaz var ishaldim şimdi o geçti kabızlık başladı

Benim bir kalp atışı oluşmaması sebebiyle kürtaj, bir de kimyasal gebeliğim var, her ikisi de ilk denemede olmuştu ama olumsuz sonuçlandı. Bu ay yine ilk denememiz ama öncekilerdeki kadar heyecanlı değilim, önemli olan sağlıklı olması diye düşünüyorum..Yine de bu konuyu görünce katılmadan edemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…