Benimkidee bakalim dun ve bugun belimde agri var uzaniyorum gecen ay kimyasal gebelik gecirdim düştü bebek adetle birliktebenimkisi 06.08.15 stresliyim ve heyecanlıyım. Nasip hayırlısı hepimiz için
acaba bnm 5 gün kaldı kalçalarım ve kasıklarımda çok ağrı var normal mi hamilelikte olu mu hiç böle erkenden ağrımaz kasıklarım olduğum an ağrırBenimkidee bakalim dun ve bugun belimde agri var uzaniyorum gecen ay kimyasal gebelik gecirdim düştü bebek adetle birlikte
Sizinde beliniz agriyor mu ?yok yapmadım eşim izin vermiyor. geçen ay yapmıştım olmadı. bekle gecikme olsun öyle diyor. ama sabredemiyorum. her dakka da yanımda yoksa çoktan yapmıştım
sorma ben de alamıyorum.Otobüslerden iniyorum ya o derecebende test manyağı oldum her defasında bu ay yapmıcam diorum ama daha 10 gün kala başlıyorum zaten evin yakınındaki eczanelerden almıyorum artık tanıdılar çünkü artık beni
Bende eylülün sonunda 31 olacağım tatlım, benimde bir düşüğüm var...ama olay yaşa bakmıyor bence etrafında 24,25. Yaşında olup kaçar tane düşük yapan veya hiç hamile kalamayan arkadaşım var...benim ilk gebeliğimde ilk aydan tutmuştu mesela ızaman dikkat bike etmemiştim hangi günler olduğuna...şimdi resmen mayematik hesabı yapıyorum ve bundan dolayı kendime çok kızıyorum...zaten normalde de stresli bir insanımdır, 2 aydır olmadı şimdi iyice kafama takarım kesin ahh...ben son 3 aydır korunmuyorum. bir geçen ay idrar testi aldım onda tek çizgi çıktı. daha başka hiç test yapmadım. ama burdakileri görünce yolum uzun herhalde diyorum. 32 yaşındayım. daha küçük yaştakilerin bile uzun süredir olmayabiliyormuş.. ne oldu bize böyle analarımız çatır çatır doğurmuşlar 2-3-4 :)
Benimde oldugu an agrir her 10dk kontrol ediyorum oldummu diye dunden beri yok heycanli bekleyis Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)acaba bnm 5 gün kaldı kalçalarım ve kasıklarımda çok ağrı var normal mi hamilelikte olu mu hiç böle erkenden ağrımaz kasıklarım olduğum an ağrır
ben de sigara kullanıyorum maalesef..inşallah bebişin vesile olr böle bişeyeyok geçen ay oldu öle adet gecikmesi ama geldi sonra şimdi daha 5 gün var psiikolojikmidir bilmiyorum işte gene korkuyorum ... ben bırakamıyorum çk denedim ama yeminim var kaldığımı öğrendiğim anda bırakıcam :) inş.. böle kasıklarımda bi ağırlık gibi hissediyorum ara ara bide kabızlık ve gaz var ishaldim şimdi o geçti kabızlık başladı
Gecen ay hic agrim olmamisti bi anda kanama başladı 1saat sonra siddetli agri kan testinde cikmisti gebelik idrardada siliktiacaba bnm 5 gün kaldı kalçalarım ve kasıklarımda çok ağrı var normal mi hamilelikte olu mu hiç böle erkenden ağrımaz kasıklarım olduğum an ağrır
benim de bir kürtajım war.1 nisanda kürtaj oldum arkasından hemen hamile kaldım o da kimyasaldı.3 ay korundum.Bu ay başlıyoruz çalışmalaraBende eylülün sonunda 31 olacağım tatlım, benimde bir düşüğüm var...ama olay yaşa bakmıyor bence etrafında 24,25. Yaşında olup kaçar tane düşük yapan veya hiç hamile kalamayan arkadaşım var...benim ilk gebeliğimde ilk aydan tutmuştu mesela ızaman dikkat bike etmemiştim hangi günler olduğuna...şimdi resmen mayematik hesabı yapıyorum ve bundan dolayı kendime çok kızıyorum...zaten normalde de stresli bir insanımdır, 2 aydır olmadı şimdi iyice kafama takarım kesin ahh...
düşüğün mü var senindeGecen ay hic agrim olmamisti bi anda kanama başladı 1saat sonra siddetli agri kan testinde cikmisti gebelik idrardada silikti
ohhh listemiz kabarık..Destekçimiz çok...Allah yardımcımız olsun dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizdenANNE ADAY LİSTEMİZ
mavimli Bat 30 temmuz
P pedike bat 30 temmuz
hicbirseymi bat 31 temmuz Hamile
@hadiinsallah bat 4 ağustos
charmant bat 5 agustos
Lilyumas Bat 5 agustos Hamile
Svl2425 Bat 5 ağustos
gbbc bat 5 ağustos
@aspnr bat 6 ağustos
Pokahontass bat 6 ağustos
casun bat 6 agustos
P pudink Bat 6 ağustos
Veson Bat 8 ağustos
Eylemeylemce Bat 9 ağustos
@ROSE ROSE bat 9 ağustos
Tuanam21 bat 9 ağustos
tontikto bat 13 ağustos
@myssteriouss 19 ağustos
@Latinakis Bat 29 ağustos
@triton-x bat 31 ağustos
C canus123 bat 31 ağustos
Kimyasal gebelik gelişmemiş bebekdüşüğün mü var seninde
Hamile yazan arkadaslar nezaman test yaptınız?ANNE ADAY LİSTEMİZ
mavimli Bat 30 temmuz
P pedike bat 30 temmuz
hicbirseymi bat 31 temmuz Hamile
@hadiinsallah bat 4 ağustos
charmant bat 5 agustos
Lilyumas Bat 5 agustos Hamile
Svl2425 Bat 5 ağustos
gbbc bat 5 ağustos
@aspnr bat 6 ağustos
Pokahontass bat 6 ağustos
casun bat 6 agustos
P pudink Bat 6 ağustos
Veson Bat 8 ağustos
Eylemeylemce Bat 9 ağustos
@ROSE ROSE bat 9 ağustos
Tuanam21 bat 9 ağustos
tontikto bat 13 ağustos
@myssteriouss 19 ağustos
@Latinakis Bat 29 ağustos
@triton-x bat 31 ağustos
C canus123 bat 31 ağustos
Merhaba kizlar ben yeni üye oldum epeydir okuyordum ama uye olmak yeni kismet oldu benimde 2 gun gecikmem var gögüslerde asiri gerginlik göbek deligimden kasigima dogru fena bi agri halsizlik ve adet donemi belirtilerim fazla yok ama 2 kere test yaptim negatif cikti acaba hamilemiyim çok merak ediyorumSelam kızlar regl 1 hafta kaldı belirtiler var Şöyle sıraliyim..
1: 8 gündür süren feci bel ağrım bu bazen bacaklarima vuruyor
2: kasigimda batma var özellikle solda. Karnım sis ve sert
3: göğüslerim zaten büyük ama dahada büyüdü uclarim hep dik :)
4: uyku hali hep yorgun ve bitkin hissediyorum
5: koku hassasiyeti.
6: ani ateş basması
7: durduk yere ağlama duygusallik :)
Kızlar sizce belirti olarak sayılır mi bu kadar erken olur mu en son 27 eylülde regl oldum 30 günde bir oluyorum acayip merak içindeyim test yapsam mi ?
Merhaba kizlar ben yeni üye oldum epeydir okuyordum ama uye olmak yeni kismet oldu benimde 2 gun gecikmem var gögüslerde asiri gerginlik göbek deligimden kasigima dogru fena bi agri halsizlik ve adet donemi belirtilerim fazla yok ama 2 kere test yaptim negatif cikti acaba hamilemiyim çok merak ediyorum
Allah bir daha yasatmasın hiçbirimize inş. Bu ay yüzümüze gülsün...benim de bir kürtajım war.1 nisanda kürtaj oldum arkasından hemen hamile kaldım o da kimyasaldı.3 ay korundum.Bu ay başlıyoruz çalışmalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?