Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Benimkidee bakalim dun ve bugun belimde agri var uzaniyorum gecen ay kimyasal gebelik gecirdim düştü bebek adetle birlikte
acaba bnm 5 gün kaldı kalçalarım ve kasıklarımda çok ağrı var normal mi hamilelikte olu mu hiç böle erkenden ağrımaz kasıklarım olduğum an ağrır

Bende eylülün sonunda 31 olacağım tatlım, benimde bir düşüğüm var...ama olay yaşa bakmıyor bence etrafında 24,25. Yaşında olup kaçar tane düşük yapan veya hiç hamile kalamayan arkadaşım var...benim ilk gebeliğimde ilk aydan tutmuştu mesela ızaman dikkat bike etmemiştim hangi günler olduğuna...şimdi resmen mayematik hesabı yapıyorum ve bundan dolayı kendime çok kızıyorum...zaten normalde de stresli bir insanımdır, 2 aydır olmadı şimdi iyice kafama takarım kesin ahh...

acaba bnm 5 gün kaldı kalçalarım ve kasıklarımda çok ağrı var normal mi hamilelikte olu mu hiç böle erkenden ağrımaz kasıklarım olduğum an ağrır
Benimde oldugu an agrir her 10dk kontrol ediyorum oldummu diye dunden beri yok heycanli bekleyis Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)

ben de sigara kullanıyorum maalesef..inşallah bebişin vesile olr böle bişeye

Gecen ay hic agrim olmamisti bi anda kanama başladı 1saat sonra siddetli agri kan testinde cikmisti gebelik idrardada silikti

benim de bir kürtajım war.1 nisanda kürtaj oldum arkasından hemen hamile kaldım o da kimyasaldı.3 ay korundum.Bu ay başlıyoruz çalışmalara

ANNE ADAY LİSTEMİZ

mavimli Bat 30 temmuz
P pedike bat 30 temmuz
hicbirseymi bat 31 temmuz Hamile
@hadiinsallah bat 4 ağustos
charmant bat 5 agustos
Lilyumas Bat 5 agustos Hamile
Svl2425 Bat 5 ağustos
gbbc bat 5 ağustos
@aspnr bat 6 ağustos
Pokahontass bat 6 ağustos
casun bat 6 agustos
P pudink Bat 6 ağustos
Veson Bat 8 ağustos
Eylemeylemce Bat 9 ağustos
@ROSE ROSE bat 9 ağustos
Tuanam21 bat 9 ağustos
tontikto bat 13 ağustos
@myssteriouss 19 ağustos
@Latinakis Bat 29 ağustos
@triton-x bat 31 ağustos
C canus123 bat 31 ağustos

ohhh listemiz kabarık..Destekçimiz çok...Allah yardımcımız olsun dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden

Hamile yazan arkadaslar nezaman test yaptınız?

biliyorum kimyasal gebelik de geçirdim ben Aslında kimyasal gebeliği başından geçip farketmeyenlerde oluyormuş.Adetten önce öğrendiğimiz için öyle oluyormuş.Benım kürtajdan sonra kasıklarımda cok agrı olmuştu.Adet söktürücü alayım die doktora gittiğimde öğrenmiştim hamile olduğumu fakat kımyasal olduğunu.O yüzden erken test yapmak iyi diilmiş doktorum öle sölemişti.Adetini bekle yapma demişti.

ya ben bişi sormak istiyorum,yazdığımız bu yazıları silebiliyor muyuz?Eşim kafama taktığımı düşünerek kızıo

Merhaba kizlar ben yeni üye oldum epeydir okuyordum ama uye olmak yeni kismet oldu benimde 2 gun gecikmem var gögüslerde asiri gerginlik göbek deligimden kasigima dogru fena bi agri halsizlik ve adet donemi belirtilerim fazla yok ama 2 kere test yaptim negatif cikti acaba hamilemiyim çok merak ediyorum

Inşallah gelmistir meleğin kuzum herkesde farklı belirti mesela yukarda olan belirtiler den 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.
Ekimde almıştım kasımda gebe kaldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…