Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

bu batlar son adet mi

Ya kızlar biraz bişey yemesem hafif bir bulantı oluyor. Nabız tansiyon ölçtüm şimdi 10-5 nabız 100. Kolumu kaldıracak dermanım yok. Hamile değilsem bile kesin grip falan olucam. Belimin sol tarafına sanki bişeyle vuruyorlar 5 saniye falan sürüyor ağrı geçiyor. Gögüs yanlarını acayip sızlıyo ve bende sadece gögüs sızlaması vardı bir kaç güne kadar. Bat 9 agustos yumurtlama tarihi 24-25 temmuz ortalama...pofff ne oluyor böyle. Sürekli içim geçiyor dalıyorum uykuya ama geri uyanıyorum.

Inşallah gelmistir meleğin kuzum herkesde farklı belirti mesela yukarda olan belirtiler den 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.
Ekimde almıştım kasımda gebe kaldım :)
Insallahh çok sabirsizimm kan testi yaptirmaya korkuyorum negatif sonuc alicam die esim benden etkileniyo stres ypma hamilesin deyip duruyo insallah bosuna umutlanmiyorumdur. Haberi alir almaz ilk sizinle paylasicam

yaştan yana korkum var bide tiroidim var. eşimde 39 yaşında. 1 yıllık evliyiz. keşke hiç korunmasaymışım diyorum ama işte hemende istemedim evlenir evlenmez. nasip artık bakalım. Allah herkese hayırlısıyla nasip etsin sağlıkla

yaştan yana korkum var bide tiroidim var. eşimde 39 yaşında. 1 yıllık evliyiz. keşke hiç korunmasaymışım diyorum ama işte hemende istemedim evlenir evlenmez. nasip artık bakalım. Allah herkese hayırlısıyla nasip etsin sağlıkla

Bata 2kala hiçbir belirti yok regl ağrısı bile kızlar BAT ı yaklaşanlar durum be sizde

Kızlar adetim yine sökülmedi, karnımda ağrı var ama gelen giden yine yok kesildi akıntım...kafayı yicem bari sökülsede rahatlasam, 3gündür ne bu lekeler anlamıyorumki...
benimde geçen ay ilk 1-2 gün öyle oldu kanı gördüğüm halde umutlandım yerleşme kanaması mı diye ama sonra söküldü inşaalllah seninki yerleşme kanamasıdır.

Insallahh çok sabirsizimm kan testi yaptirmaya korkuyorum negatif sonuc alicam die esim benden etkileniyo stres ypma hamilesin deyip duruyo insallah bosuna umutlanmiyorumdur. Haberi alir almaz ilk sizinle paylasicam

Inşallah canım bekle bakalım biraz daha evdeki testle denersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…