- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Tatlım sen sonradan mı öğrendin gebeliği?Inşallah gelmistir meleğin kuzum herkesde farklı belirti mesela yukarda olan belirtiler den 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.
Ekimde almıştım kasımda gebe kaldım :)
bu batlar son adet miANNE ADAY LİSTEMİZ
@mavimli Bat 30 temmuz
@pedike bat 30 temmuz
@hicbirseymi bat 31 temmuz Hamile
@hadiinsallah bat 4 ağustos
charmant bat 5 agustos
@Lilyumas Bat 5 agustos Hamile
@Svl2425 Bat 5 ağustos
@gbbc bat 5 ağustos
pass bat 6 ağustos
@Pokahontass bat 6 ağustos
casun bat 6 agustos
@pudink Bat 6 ağustos
@Veson Bat 8 ağustos
Eylemeylemce Bat 9 ağustos
@ROSE ROSE bat 9 ağustos
@Tuanam21 bat 9 ağustos
@tontikto bat 13 ağustos
@myssteriouss 19 ağustos
@Latinakis Bat 29 ağustos
@triton-x bat 31 ağustos
@canus123 bat 31 ağustos
Insallahh çok sabirsizimm kan testi yaptirmaya korkuyorum negatif sonuc alicam die esim benden etkileniyo stres ypma hamilesin deyip duruyo insallah bosuna umutlanmiyorumdur. Haberi alir almaz ilk sizinle paylasicamInşallah gelmistir meleğin kuzum herkesde farklı belirti mesela yukarda olan belirtiler den 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.
Ekimde almıştım kasımda gebe kaldım :)
bende haziranda öyle oldum galiba. normalde hep erken adet olurum o ay geç oldum ve çok oldumBenimkidee bakalim dun ve bugun belimde agri var uzaniyorum gecen ay kimyasal gebelik gecirdim düştü bebek adetle birlikte
inş. cnm ya aminn bana hiç var gibi gelmio yaa neden bu sefer böle bilmniyorum dün test yaptım yapmıcam yapmıcam dedim yaptım tutamadım kendimi :) negatif yaaaben de sigara kullanıyorum maalesef..inşallah bebişin vesile olr böle bişeye
daha 5 gün var gerçi normal demi negatif çıkmasıinş. cnm ya aminn bana hiç var gibi gelmio yaa neden bu sefer böle bilmniyorum dün test yaptım yapmıcam yapmıcam dedim yaptım tutamadım kendimi :) negatif yaaa
yaştan yana korkum var bide tiroidim var. eşimde 39 yaşında. 1 yıllık evliyiz. keşke hiç korunmasaymışım diyorum ama işte hemende istemedim evlenir evlenmez. nasip artık bakalım. Allah herkese hayırlısıyla nasip etsin sağlıklaBenim bir kalp atışı oluşmaması sebebiyle kürtaj, bir de kimyasal gebeliğim var, her ikisi de ilk denemede olmuştu ama olumsuz sonuçlandı. Bu ay yine ilk denememiz ama öncekilerdeki kadar heyecanlı değilim, önemli olan sağlıklı olması diye düşünüyorum..Yine de bu konuyu görünce katılmadan edemedim :)
benim 5 gün var ama kasık ağrım yaklaşık 10 güün kaladan beri devam ediyor hiç böle olmamıştı ama üşütmüşte olabilirmBata 2kala hiçbir belirti yok regl ağrısı bile kızlar BAT ı yaklaşanlar durum be sizde
test yaptın mı sen canımKızlar adetim yine sökülmedi, karnımda ağrı var ama gelen giden yine yok kesildi akıntım...kafayı yicembari sökülsede rahatlasam, 3gündür ne bu lekeler anlamıyorumki...
benimde geçen ay ilk 1-2 gün öyle oldu kanı gördüğüm halde umutlandım yerleşme kanaması mı diye ama sonra söküldüKızlar adetim yine sökülmedi, karnımda ağrı var ama gelen giden yine yok kesildi akıntım...kafayı yicembari sökülsede rahatlasam, 3gündür ne bu lekeler anlamıyorumki...
adet ve hamilelik belirtileri benzer olduğu için çok zor ayırt etmek hamile de olabilirsin :)benim 5 gün var ama kasık ağrım yaklaşık 10 güün kaladan beri devam ediyor hiç böle olmamıştı ama üşütmüşte olabilirm
aynen benimde 2 kaldı ama gazdan başka bir şikayetim yok. oda akşamları oluyor. heyecan yapıyor insanBata 2kala hiçbir belirti yok regl ağrısı bile kızlar BAT ı yaklaşanlar durum be sizde
ya ben test yaptım ama 6 gün kala yani dün negatif çıktı üzüldüm ama çıkmayabilir demitest yaptın mı sen canım
Tatlım sen sonradan mı öğrendin gebeliği?
inş.. yaaa lahhım arayan herkese tatdırsın bu duyguyuadet ve hamilelik belirtileri benzer olduğu için çok zor ayırt etmek hamile de olabilirsin :)
Insallahh çok sabirsizimm kan testi yaptirmaya korkuyorum negatif sonuc alicam die esim benden etkileniyo stres ypma hamilesin deyip duruyo insallah bosuna umutlanmiyorumdur. Haberi alir almaz ilk sizinle paylasicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?