Benimde 15.gün başladı 25.güne kadar ara ara hafif kasık ağrım bel ağrım oldu ertesi 2gün pıtpıt attı kasik sonra kesildi bacaklarım geçmedi ama kramp gerçek gibi gergin hep akıntımda çoğaldı dün akşam bayağı vardı beyaz sulu ama bugün henüz bisi yok ama genelde akşama doğru oluyobenim 5 gün var ama kasık ağrım yaklaşık 10 güün kaladan beri devam ediyor hiç böle olmamıştı ama üşütmüşte olabilirm
al işte aynı bennn :) suan aynı şeyleri yaşıyoruzzz pıt pıt atıo akşam uzaınca geçio hemen seyrio gibi ama bacaklarım sürekli ağrıo gerçi çalışıyorum ondanda olabilir ama hep çalışıodumm sonuçta.. :) imş. hamişizdir ilk buraya yazıcam bendeeeeBenimde 15.gün başladı 25.güne kadar ara ara hafif kasık ağrım bel ağrım oldu ertesi 2gün pıtpıt attı kasik sonra kesildi bacaklarım geçmedi ama kramp gerçek gibi gergin hep akıntımda çoğaldı dün akşam bayağı vardı beyaz sulu ama bugün henüz bisi yok ama genelde akşama doğru oluyo
hiç belli olmaz geç döllenmelerde sonradan çıkabiliyor kuzum :)ya ben test yaptım ama 6 gün kala yani dün negatif çıktı üzüldüm ama çıkmayabilir demi
Az kaldı 2guncuk ne ki ama geçmiyor işte değil miaynen benimde 2 kaldı ama gazdan başka bir şikayetim yok. oda akşamları oluyor. heyecan yapıyor insan
amin inşallah bu ay daha bi mutlu ve huzurluyum yaklaşıyoruz sanki kızlarr :)Allah bir daha yasatmasın hiçbirimize inş. Bu ay yüzümüze gülsün...
Ayy bu belirtilerde boş çıkarsa heray gibi yuhhhh dicem kendime çünkü daha öncekilerden farklı gibi geldi bana hepal işte aynı bennn :) suan aynı şeyleri yaşıyoruzzz pıt pıt atıo akşam uzaınca geçio hemen seyrio gibi ama bacaklarım sürekli ağrıo gerçi çalışıyorum ondanda olabilir ama hep çalışıodumm sonuçta.. :) imş. hamişizdir ilk buraya yazıcam bendeeee
sana tavsiyem normal test yapman tecrübelerime dayanarak söylüyorum :) ve idrar tutmaya gerek yok varsa çıkıyorKızlar adet Günü'nde yapılan erken gebelik testi için 4 saat sıkışıklık gerekiyor mu yoksa günün herhangi saati yapılabilir mi ?
Hamile yazan arkadaslar nezaman test yaptınız?
hemde hiç geçmiyorAz kaldı 2guncuk ne ki ama geçmiyor işte değil mi
Kan degeriniz kac ciktidün yaptım ben canım. Hem idrar hem kan testi. KAn da değerim çok yüksek değil ama. Keseyi görene kadar tedirginim açıkçası.
aynen bnde öle bu bi değişik ama inan bnde buraya kocaman bi yuh yazarımmmAyy bu belirtilerde boş çıkarsa heray gibi yuhhhh dicem kendime çünkü daha öncekilerden farklı gibi geldi bana hep
Tatlım valla sabah yaptımda strip erlen gebelik testi hatalı çıktı, tek çizgi bile yoktu. Diğer normal gebelik testî de negatif çıktı...yarın yada 6sında adet olmam lazım ama gece kalktığım kiremit rengi akıntı oldu baya sonra sabahtan bu zamana kadar yine bişey yok, bari sökülsede rahatlasam...@triton-x sen test yaptınmi canm
Kızlar adetim yine sökülmedi, karnımda ağrı var ama gelen giden yine yok kesildi akıntım...kafayı yicembari sökülsede rahatlasam, 3gündür ne bu lekeler anlamıyorumki...
neden takvimini kaldırdın kuzumdün yaptım ben canım. Hem idrar hem kan testi. KAn da değerim çok yüksek değil ama. Keseyi görene kadar tedirginim açıkçası.
Ben 27 yaşındayım, eşim 34. Yaşı bence sorun etmeyin, çünkü doktorlar yaşla korkutsalar da 35 yaşın üzerinde, obez, sigara içen ve yanlışlıkla hamile kalıp sağlıkla doğuran insan tanıyorum. Bir de hamileliğe en uygun yaştasın dedikleri halde problem yaşayan kendimi biliyorum, bu işlerin ilgisi yok bence o konuyla :) Ben de 1.5 yıllık evliyim, korunmayı 1 yılı doldurunca bıraktık ama hiç korunmasak da olurmuş bence de...yaştan yana korkum var bide tiroidim var. eşimde 39 yaşında. 1 yıllık evliyiz. keşke hiç korunmasaymışım diyorum ama işte hemende istemedim evlenir evlenmez. nasip artık bakalım. Allah herkese hayırlısıyla nasip etsin sağlıkla
test yaptın mı sen canım
Test yaptım ama tek çizgi çıkıyor ama normal gebelik testi, erken test hatalı çıktı olmadı. Gerçi benîm umudum yok...benimde geçen ay ilk 1-2 gün öyle oldu kanı gördüğüm halde umutlandım yerleşme kanaması mı diye ama sonra söküldüinşaalllah seninki yerleşme kanamasıdır.
Tatlım 3gübdür sarı- kahve akıntım var, gece kiremit rengi oldu. Damla damla oluyor ve geçiyor, adetim bir türlü sökülmedi. Test yaptım negatif çıktı, esas adet günüm 5-6 sı, umudum yok ama sizinki nasıldı merak ettim, ara ara karın ağrısı da oluyor geçiyor.Tabiki ekimde değilmişim ama benim söyle bir durum var bebek 2 hafta önde idi yani kasımda üstüne görme bir durum söz konusu olabilir demişti doktorum
doğru benimde öyle oldu..3 ay hamilelik belirtilerim vardı,kasıklarda ağrı mide bulantısı akıntı ws.Benimde doktorum öle sölemişti..Gelsin bu ay bebişş :)benimde son iki aydır öyle oldu 2-3 gün arası bi geldi bi gitti. açık renkli ve kahverengiydi. 4. gün tam anlamıyla başlamıştı. Doktora sorduğumda vücudun hazırlandığını ve iyi belirtiler olduğunu söylemişti.
Hadi ya umarım iyi nişeydir, ozaman yarın zaten adet günüm, yarın sökülecek anlaşıldı tatlım iyi bişey olmasına sevindim :)benimde son iki aydır öyle oldu 2-3 gün arası bi geldi bi gitti. açık renkli ve kahverengiydi. 4. gün tam anlamıyla başlamıştı. Doktora sorduğumda vücudun hazırlandığını ve iyi belirtiler olduğunu söylemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?