Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

benim 5 gün var ama kasık ağrım yaklaşık 10 güün kaladan beri devam ediyor hiç böle olmamıştı ama üşütmüşte olabilirm
Benimde 15.gün başladı 25.güne kadar ara ara hafif kasık ağrım bel ağrım oldu ertesi 2gün pıtpıt attı kasik sonra kesildi bacaklarım geçmedi ama kramp gerçek gibi gergin hep akıntımda çoğaldı dün akşam bayağı vardı beyaz sulu ama bugün henüz bisi yok ama genelde akşama doğru oluyo

al işte aynı bennn :) suan aynı şeyleri yaşıyoruzzz pıt pıt atıo akşam uzaınca geçio hemen seyrio gibi ama bacaklarım sürekli ağrıo gerçi çalışıyorum ondanda olabilir ama hep çalışıodumm sonuçta.. :) imş. hamişizdir ilk buraya yazıcam bendeeee

Kızlar adet Günü'nde yapılan erken gebelik testi için 4 saat sıkışıklık gerekiyor mu yoksa günün herhangi saati yapılabilir mi ?

Ayy bu belirtilerde boş çıkarsa heray gibi yuhhhh dicem kendime çünkü daha öncekilerden farklı gibi geldi bana hep

Kızlar adet Günü'nde yapılan erken gebelik testi için 4 saat sıkışıklık gerekiyor mu yoksa günün herhangi saati yapılabilir mi ?
sana tavsiyem normal test yapman tecrübelerime dayanarak söylüyorum :) ve idrar tutmaya gerek yok varsa çıkıyor

@triton-x sen test yaptınmi canm
Tatlım valla sabah yaptımda strip erlen gebelik testi hatalı çıktı, tek çizgi bile yoktu. Diğer normal gebelik testî de negatif çıktı...yarın yada 6sında adet olmam lazım ama gece kalktığım kiremit rengi akıntı oldu baya sonra sabahtan bu zamana kadar yine bişey yok, bari sökülsede rahatlasam...

Kızlar adetim yine sökülmedi, karnımda ağrı var ama gelen giden yine yok kesildi akıntım...kafayı yicem bari sökülsede rahatlasam, 3gündür ne bu lekeler anlamıyorumki...

benimde son iki aydır öyle oldu 2-3 gün arası bi geldi bi gitti. açık renkli ve kahverengiydi. 4. gün tam anlamıyla başlamıştı. Doktora sorduğumda vücudun hazırlandığını ve iyi belirtiler olduğunu söylemişti.

Ben 27 yaşındayım, eşim 34. Yaşı bence sorun etmeyin, çünkü doktorlar yaşla korkutsalar da 35 yaşın üzerinde, obez, sigara içen ve yanlışlıkla hamile kalıp sağlıkla doğuran insan tanıyorum. Bir de hamileliğe en uygun yaştasın dedikleri halde problem yaşayan kendimi biliyorum, bu işlerin ilgisi yok bence o konuyla :) Ben de 1.5 yıllık evliyim, korunmayı 1 yılı doldurunca bıraktık ama hiç korunmasak da olurmuş bence de...

test yaptın mı sen canım

benimde geçen ay ilk 1-2 gün öyle oldu kanı gördüğüm halde umutlandım yerleşme kanaması mı diye ama sonra söküldü inşaalllah seninki yerleşme kanamasıdır.
Test yaptım ama tek çizgi çıkıyor ama normal gebelik testi, erken test hatalı çıktı olmadı. Gerçi benîm umudum yok...
Tabiki ekimde değilmişim ama benim söyle bir durum var bebek 2 hafta önde idi yani kasımda üstüne görme bir durum söz konusu olabilir demişti doktorum
Tatlım 3gübdür sarı- kahve akıntım var, gece kiremit rengi oldu. Damla damla oluyor ve geçiyor, adetim bir türlü sökülmedi. Test yaptım negatif çıktı, esas adet günüm 5-6 sı, umudum yok ama sizinki nasıldı merak ettim, ara ara karın ağrısı da oluyor geçiyor.

doğru benimde öyle oldu..3 ay hamilelik belirtilerim vardı,kasıklarda ağrı mide bulantısı akıntı ws.Benimde doktorum öle sölemişti..Gelsin bu ay bebişş :)

Hadi ya umarım iyi nişeydir, ozaman yarın zaten adet günüm, yarın sökülecek anlaşıldı tatlım iyi bişey olmasına sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…