Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bence hamile olabilirsiniz ama en erken beklenen adet tarihinizde anlaşılır. Ben kürtajla sonuçlanan hamileliğimde erken gebelik testini adet günü öncesinde yaptığımda çıkmamıştı, sadece beklenen adet tarihinde silik çizgi şeklinde çıkmıştı. O gün gidip kan verdiğimde betahgc 725'di.

İşte olmayınca yaşın geç diyecekler.. zaten baskılar hep bu yönde yaşınız ilerledi ne zaman ne zaman insan bunalıyor. daha evlendik ertesi ay başladılar.. insan ister istemez stres oluyor.

Bu hiç belli olmuyor ki,testlerde yanıltabiliyor.En sağlıklısı kan testi bu sebepten.Adet gününde kan testi yap bence

Ya 2gündür falan senin lekelenmen deme inşallah bi sürpriz olur ya
Bende sabah yaptm tek çizgi belki geç dollenmedir diye avutuom kendimi

ben beş gün önce pozitifi gördüm tatlım üstelik normal testte o değişiyor maalesef :)

İşte olmayınca yaşın geç diyecekler.. zaten baskılar hep bu yönde yaşınız ilerledi ne zaman ne zaman insan bunalıyor. daha evlendik ertesi ay başladılar.. insan ister istemez stres oluyor.

Bu konu zaten yeterince stresli olduğu için başkalarının söylediklerini ciddiye alırsanız iyice stres olursunuz. Sizin amacınız sağlıklı bir çocuk sahibi olmak, gerisini düşünmeyin. Başkalarını memnun etmek mümkün değil, yaş meselesi olmasa da başka bişey derlerdi :)

Canim ben regl günü yerleşme kanaması yaşadım kahverengi geldi 6 7 damla sonra pembe oldu sarı oldu bitti yaklaşık 7 8 saat sürmüştü lekelenme.
Ama benim o ara idrar testim net pozitif kanda pozitifti.
Bekle bakalım inşallah bebistir

Inşallah canım bekle bakalım biraz daha evdeki testle denersin
Cnm topik sahibi olarak listeyi senin yapman gerekiyormuş anlayan bir arkadaştan yardım istedim lütfen bize bir liste hazırla ordan batları kontrol edebilelim cimcimegfb den böyle sayfa aralarında görmek zor oluyor özelden bir irtibata geçebilir misin sabit liste için lütfen

Bizde de öbür ay başladılar, ben 2 sene korundum ama pişmanım 1 sene yeterliymiş

aynen öyle başka bişey bulurlardıı artık ne diyelim Rabbim hayırlısını versin

Tamam bebisi doyurayim hemen yazıcam

Hayırlısı zaten 2gün daha adetim sökülmezse direk kadın doğumcuya gideceğim...

Bu hiç belli olmuyor ki,testlerde yanıltabiliyor.En sağlıklısı kan testi bu sebepten.Adet gününde kan testi yap bence

Ya 2gündür falan senin lekelenmen deme inşallah bi sürpriz olur ya
Bende sabah yaptm tek çizgi belki geç dollenmedir diye avutuom kendimi
Eğer sökülmezse kan testine giderim bakalım.
Umudum yok ama gelirse hakikaten süpriz olur da dediğim gibi sanmıyorum olacağını ama allah bilir...

o konuşmalar bitmez merak etme canım biri olsun sonra kardeş lazım demeye başlarlar :)
aynen bide sırf kendilerini tatmin etmek istiyorlar ya torun sevmek istiyolarmışş. bişey varsa söyleyinde bilelim diyor kayınvalidem :) sağolsunlar kendimi menopaza girdi girecek gibi hissediyorum sayelerinde.

Yok tatlım benim baya uzun sürdü oyüzden yerleşme kanaması değildir diye düşünüyorum hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…