Bence hamile olabilirsiniz ama en erken beklenen adet tarihinizde anlaşılır. Ben kürtajla sonuçlanan hamileliğimde erken gebelik testini adet günü öncesinde yaptığımda çıkmamıştı, sadece beklenen adet tarihinde silik çizgi şeklinde çıkmıştı. O gün gidip kan verdiğimde betahgc 725'di.Test yaptım ama tek çizgi çıkıyor ama normal gebelik testi, erken test hatalı çıktı olmadı. Gerçi benîm umudum yok...
Tatlım 3gübdür sarı- kahve akıntım var, gece kiremit rengi oldu. Damla damla oluyor ve geçiyor, adetim bir türlü sökülmedi. Test yaptım negatif çıktı, esas adet günüm 5-6 sı, umudum yok ama sizinki nasıldı merak ettim, ara ara karın ağrısı da oluyor geçiyor.
İşte olmayınca yaşın geç diyecekler.. zaten baskılar hep bu yönde yaşınız ilerledi ne zaman ne zamanBen 27 yaşındayım, eşim 34. Yaşı bence sorun etmeyin, çünkü doktorlar yaşla korkutsalar da 35 yaşın üzerinde, obez, sigara içen ve yanlışlıkla hamile kalıp sağlıkla doğuran insan tanıyorum. Bir de hamileliğe en uygun yaştasın dedikleri halde problem yaşayan kendimi biliyorum, bu işlerin ilgisi yok bence o konuyla :) Ben de 1.5 yıllık evliyim, korunmayı 1 yılı doldurunca bıraktık ama hiç korunmasak da olurmuş bence de...
Bu hiç belli olmuyor ki,testlerde yanıltabiliyor.En sağlıklısı kan testi bu sebepten.Adet gününde kan testi yap benceTest yaptım ama tek çizgi çıkıyor ama normal gebelik testi, erken test hatalı çıktı olmadı. Gerçi benîm umudum yok...
Tatlım 3gübdür sarı- kahve akıntım var, gece kiremit rengi oldu. Damla damla oluyor ve geçiyor, adetim bir türlü sökülmedi. Test yaptım negatif çıktı, esas adet günüm 5-6 sı, umudum yok ama sizinki nasıldı merak ettim, ara ara karın ağrısı da oluyor geçiyor.
Ya 2gündür falan senin lekelenmen deme inşallah bi sürpriz olur yaTatlım valla sabah yaptımda strip erlen gebelik testi hatalı çıktı, tek çizgi bile yoktu. Diğer normal gebelik testî de negatif çıktı...yarın yada 6sında adet olmam lazım ama gece kalktığım kiremit rengi akıntı oldu baya sonra sabahtan bu zamana kadar yine bişey yok, bari sökülsede rahatlasam...
ben beş gün önce pozitifi gördüm tatlım üstelik normal testte o değişiyor maalesef :)Bence hamile olabilirsiniz ama en erken beklenen adet tarihinizde anlaşılır. Ben kürtajla sonuçlanan hamileliğimde erken gebelik testini adet günü öncesinde yaptığımda çıkmamıştı, sadece beklenen adet tarihinde silik çizgi şeklinde çıkmıştı. O gün gidip kan verdiğimde betahgc 725'di.
İşte olmayınca yaşın geç diyecekler.. zaten baskılar hep bu yönde yaşınız ilerledi ne zaman ne zamaninsan bunalıyor. daha evlendik ertesi ay başladılar.. insan ister istemez stres oluyor.
Test yaptım ama tek çizgi çıkıyor ama normal gebelik testi, erken test hatalı çıktı olmadı. Gerçi benîm umudum yok...
Cnm topik sahibi olarak listeyi senin yapman gerekiyormuş anlayan bir arkadaştan yardım istedim lütfen bize bir liste hazırla ordan batları kontrol edebilelimInşallah canım bekle bakalım biraz daha evdeki testle denersin
Bizde de öbür ay başladılar, ben 2 sene korundum ama pişmanım 1 sene yeterliymişİşte olmayınca yaşın geç diyecekler.. zaten baskılar hep bu yönde yaşınız ilerledi ne zaman ne zamaninsan bunalıyor. daha evlendik ertesi ay başladılar.. insan ister istemez stres oluyor.
o konuşmalar bitmez merak etme canım biri olsun sonra kardeş lazım demeye başlarlar :)İşte olmayınca yaşın geç diyecekler.. zaten baskılar hep bu yönde yaşınız ilerledi ne zaman ne zamaninsan bunalıyor. daha evlendik ertesi ay başladılar.. insan ister istemez stres oluyor.
aynen öyle başka bişey bulurlardıı artık ne diyelim Rabbim hayırlısını versinBu konu zaten yeterince stresli olduğu için başkalarının söylediklerini ciddiye alırsanız iyice stres olursunuz. Sizin amacınız sağlıklı bir çocuk sahibi olmak, gerisini düşünmeyin. Başkalarını memnun etmek mümkün değil, yaş meselesi olmasa da başka bişey derlerdi :)
Cnm topik sahibi olarak listeyi senin yapman gerekiyormuş anlayan bir arkadaştan yardım istedim lütfen bize bir liste hazırla ordan batları kontrol edebilelimcimcimegfb den böyle sayfa aralarında görmek zor oluyor özelden bir irtibata geçebilir misin sabit liste için lütfen
Hayırlısı zaten 2gün daha adetim sökülmezse direk kadın doğumcuya gideceğim...Bence hamile olabilirsiniz ama en erken beklenen adet tarihinizde anlaşılır. Ben kürtajla sonuçlanan hamileliğimde erken gebelik testini adet günü öncesinde yaptığımda çıkmamıştı, sadece beklenen adet tarihinde silik çizgi şeklinde çıkmıştı. O gün gidip kan verdiğimde betahgc 725'di.
Bu hiç belli olmuyor ki,testlerde yanıltabiliyor.En sağlıklısı kan testi bu sebepten.Adet gününde kan testi yap bence
Eğer sökülmezse kan testine giderim bakalım.Ya 2gündür falan senin lekelenmen deme inşallah bi sürpriz olur ya
Bende sabah yaptm tek çizgi belki geç dollenmedir diye avutuom kendimi
aynen bide sırf kendilerini tatmin etmek istiyorlar ya torun sevmek istiyolarmışş. bişey varsa söyleyinde bilelim diyor kayınvalidem :) sağolsunlar kendimi menopaza girdi girecek gibi hissediyorum sayelerinde.o konuşmalar bitmez merak etme canım biri olsun sonra kardeş lazım demeye başlarlar :)
içini ferah tut wakti geldiyse olur inşallahHayırlısı zaten 2gün daha adetim sökülmezse direk kadın doğumcuya gideceğim...
Eğer sökülmezse kan testine giderim bakalım.
Umudum yok ama gelirse hakikaten süpriz olur da dediğim gibi sanmıyorum olacağını ama allah bilir...
Kan degeriniz kac cikti
Yok tatlım benim baya uzun sürdü oyüzden yerleşme kanaması değildir diye düşünüyorum hayırlısı...Canim ben regl günü yerleşme kanaması yaşadım kahverengi geldi 6 7 damla sonra pembe oldu sarı oldu bitti yaklaşık 7 8 saat sürmüştü lekelenme.
Ama benim o ara idrar testim net pozitif kanda pozitifti.
Bekle bakalım inşallah bebistir
adete kaç gün wardı16,3 çıktı. Döllenmenin dün 9. günüydü.
hahahaaaynen bide sırf kendilerini tatmin etmek istiyorlar ya torun sevmek istiyolarmışş. bişey varsa söyleyinde bilelim diyor kayınvalidem :) sağolsunlar kendimi menopaza girdi girecek gibi hissediyorum sayelerinde.
adete kaç gün wardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?