aaa bebiş war galbaaaa..Yarın tekrar yapman lazım hadi bakalımadetime 3 4 gün vardı. Benim adet döngüm 33 günde bir olduğu için 26 sına denk gelmişti. 3 ündede kan testi yaptrdım.
cuma mı gideceksin,o zamana kesin belli oluraaa bebiş war galbaaaa..Yarın tekrar yapman lazım hadi bakalım
aaa bebiş war galbaaaa..Yarın tekrar yapman lazım hadi bakalım
ohhh ohhhh gelsin bebiş..dikkat et kendine.İnşallah bebişin sımsıkı tutunur sanaTahlili doktora gösterdim. gebelik şuan söz konusu dedi geç döllenemden dolayı değerimin bu kadr düşük olduğunu söledi. normalde 12. gün falan çıkıomuş aslında ben erken gittim. Cuma günü ne olmuş değeri görücez bakalım
Canım iyi şeyler olucak sen erken öğrendiğin için öyle sıkıntı yapma, hersey iyi gidecek inşTahlili doktora gösterdim. gebelik şuan söz konusu dedi geç döllenemden dolayı değerimin bu kadr düşük olduğunu söledi. normalde 12. gün falan çıkıomuş aslında ben erken gittim. Cuma günü ne olmuş değeri görücez bakalım
ohhh ohhhh gelsin bebiş..dikkat et kendine.İnşallah bebişin sımsıkı tutunur sana
Canım iyi şeyler olucak sen erken öğrendiğin için öyle sıkıntı yapma, hersey iyi gidecek inş
öğrenene kadar da stres oluyorsun. kendi haline bırakıp sabırlı olup iyice beklemek lazım ama yapamıyoruz işteİnşallah canım erken öğrenmek hiç iyi değil aslında daha çok stres oluyosun
değeri sekiz olan var canım merak etme içini ferah tut takvimini de koy tekrar neden kaldırdın ki uğur getirirİnşallah canım benim kadar değeri düşük hiç okumadım forum da ama İnşallah Allah yardım ederse artacak değerimiz.
Kuzummmm hamilesindir inşallah.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ar-buyrun-beraber-bekliyelim.763085/page-1219
İnşallah canım benim kadar değeri düşük hiç okumadım forum da ama İnşallah Allah yardım ederse artacak değerimiz.
bende dun ogrendım ve senden daha dusuktu canım cuma gunu gıdıcem tekrardan ınsallah senınkıde benımkıde kat kat artmıs olur degerlerİnşallah canım benim kadar değeri düşük hiç okumadım forum da ama İnşallah Allah yardım ederse artacak değerimiz.
değeri sekiz olan var canım merak etme içini ferah tut takvimini de koy tekrar neden kaldırdın ki uğur getirir
bende dun ogrendım ve senden daha dusuktu canım cuma gunu gıdıcem tekrardan ınsallah senınkıde benımkıde kat kat artmıs olur degerler
bende dun ogrendım ve senden daha dusuktu canım cuma gunu gıdıcem tekrardan ınsallah senınkıde benımkıde kat kat artmıs olur degerler
Yok tatlım benim baya uzun sürdü oyüzden yerleşme kanaması değildir diye düşünüyorum hayırlısı...
attım canım sana msjcanım senin özel mesaj kapalı galiba.
Sen test yaptın mı canımKızlar adetim yine sökülmedi, karnımda ağrı var ama gelen giden yine yok kesildi akıntım...kafayı yicembari sökülsede rahatlasam, 3gündür ne bu lekeler anlamıyorumki...
Bende de bunlara ek olarak lekelenme oldu... Bir de uykuya dalmışım farkında olmadan az önce uyandımYa kızlar biraz bişey yemesem hafif bir bulantı oluyor. Nabız tansiyon ölçtüm şimdi 10-5 nabız 100. Kolumu kaldıracak dermanım yok. Hamile değilsem bile kesin grip falan olucam. Belimin sol tarafına sanki bişeyle vuruyorlar 5 saniye falan sürüyor ağrı geçiyor. Gögüs yanlarını acayip sızlıyo ve bende sadece gögüs sızlaması vardı bir kaç güne kadar. Bat 9 agustos yumurtlama tarihi 24-25 temmuz ortalama...pofff ne oluyor böyle. Sürekli içim geçiyor dalıyorum uykuya ama geri uyanıyorum.
Umarım kist değildirKist varsa sokulememis olabilirsin biraz daha bekle doktora git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?