- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 42
Canım sabah ezanıyla uyandım bi daha uyuyamadım. Sonra saat 9.30 gibi uzandım biraz saat 10 gibi uyandım bir hışımla eczaneye koştum. Cidden koşa koşa gittim :) sankı ne oluyor ama evden çıkmadan wcye gitmiştim eve 20 dk sonra döndüm bir heyecanla testi yaptım. Afedersin çok az idrarla. Eşşek kafam sakin olucam sabırlı olucam dedikçe beni sabırsızlaştırıyor. Akıllandım ama 10una kadar yapmam artık bişey. Hayırlısı ne ise o olsun. Başka bişey diyemiyorum.Yine de umudunu yitirme çünkü daha 4 gün var adetine... 4 gün önce çıkması zaten düşük ihtimal... Birde gündüz idrarıyla yaptın sen. En doğru sonucu sabah idrarı veriyor
Amin canım... Adet gününde ilk idrarınla yapmanı öneririmCanım sabah ezanıyla uyandım bi daha uyuyamadım. Sonra saat 9.30 gibi uzandım biraz saat 10 gibi uyandım bir hışımla eczaneye koştum. Cidden koşa koşa gittim :) sankı ne oluyor ama evden çıkmadan wcye gitmiştim eve 20 dk sonra döndüm bir heyecanla testi yaptım. Afedersin çok az idrarla. Eşşek kafam sakin olucam sabırlı olucam dedikçe beni sabırsızlaştırıyor. Akıllandım ama 10una kadar yapmam artık bişey. Hayırlısı ne ise o olsun. Başka bişey diyemiyorum.
Öyle yapıcam canım sende acele etme üzülne benim gibi. Saatleride karıştırmışım 12.40 ta yaptım testi ben.Amin canım... Adet gününde ilk idrarınla yapmanı öneririm
Bugün eczaneden iki test aldım yarın doktor randevum olduğu için sabah yapayım da gebelik varsa doktoru da bilgilendireyim istedim kan testi yapsın diye... Aslında randevuyu adet oldum sanıp hormon testi için almıştım. Gittiğim doktor da gebe kabul etmiyor. Gebelik varsa bilgilendirmem lazım. Lekelenmeden 4-5 gün sonra çıkıyormuş canım idrarda. Yarın dördüncü günüm olucak varsa silik de olsa çıkar diye düşünüyorumÖyle yapıcam canım sende acele etme üzülne benim gibi. Saatleride karıştırmışım 12.40 ta yaptım testi ben.
Haklisin senin lekelenmende vardi. Benden simdi sari akinti geldi, sarida degilde boyle afedersin balgam rengi gibi.Bugün eczaneden iki test aldım yarın doktor randevum olduğu için sabah yapayım da gebelik varsa doktoru da bilgilendireyim istedim kan testi yapsın diye... Aslında randevuyu adet oldum sanıp hormon testi için almıştım. Gittiğim doktor da gebe kabul etmiyor. Gebelik varsa bilgilendirmem lazım. Lekelenmeden 4-5 gün sonra çıkıyormuş canım idrarda. Yarın dördüncü günüm olucak varsa silik de olsa çıkar diye düşünüyorum
Enfeksiyon olmasın... Bende de vardı aynısı geçen ay... Doktor fitille ilaç vermişti... Enfeksiyon da hamileliğe engelmiş.Haklisin senin lekelenmende vardi. Benden simdi sari akinti geldi, sarida degilde boyle afedersin balgam rengi gibi.
Yok canim daha cok yeni smear yaptirdim ben cok onceden oldu ama tedaviyle gecti. Yeni 1 ay icinde olduysa tabi bilmiyorum. Zaten dr ye gidicem hamile degilsem goguslerimin bu kadar sismesi ve agrimasi normal degil, atesim hep yuksek. Belki hormonal bi sorun vardir. Senden umutluyum inşallah sen hamilesindir. Daha oncede soylemistim cogu kisi hamile diye oyle hissediyorum:)Enfeksiyon olmasın... Bende de vardı aynısı geçen ay... Doktor fitille ilaç vermişti... Enfeksiyon da hamileliğe engelmiş.
Sağol canım inşallah dediğin gibi hamileyimdir :)Yok canim daha cok yeni smear yaptirdim ben cok onceden oldu ama tedaviyle gecti. Yeni 1 ay icinde olduysa tabi bilmiyorum. Zaten dr ye gidicem hamile degilsem goguslerimin bu kadar sismesi ve agrimasi normal degil, atesim hep yuksek. Belki hormonal bi sorun vardir. Senden umutluyum inşallah sen hamilesindir. Daha oncede soylemistim cogu kisi hamile diye oyle hissediyorum:)
İnş iyi yada kötü sonucu çğrenip ona göre önümüze baksak hayırlısı olsun inş canlar...
Tatlım benim ilk gün sarı ve açık pembe geldi, sonra hep kahverengiydi.
İçimdeki ses hala susmadı senin için hamile diyor inşallah doğrudur ama bunları yazıp seni de ümitlendirmek de istemiyorum belirtiler inşallah hamileliktir test negatif dedin inşallah test için erkendir regl günü tekrar yap çok merak ettimHaklisin senin lekelenmende vardi. Benden simdi sari akinti geldi, sarida degilde boyle afedersin balgam rengi gibi.
Cnm inşallah oğluşuna KARDEŞ gelir test yapMERHABA hanımlaar.. benim de sat 7 temmuz.. bat 5 ağustos bugündü.. fakat 2 ağustos sabahı mide bulantısıyla uyanınca 3 ağustos da test yaptım.. silik pozitif i gördüm.. bir ooğlum var ve ekim ayında dış gebelik geçirdim.. tekrarlamasından korkuyorum.. henüz doktora gitmedim.. günüm geçsin diye bekliyorum fakat bulantılarım çok kötü.. 31 temmuz da da ilk defa hiç yemediğim acı biber turşusu yedim.. ertesi gün tüm gün uyudum nerdeyse ve 2 ağustos ta göğüslerim aşırı derece şişti kasıklarım çok ağrıdı dedim kesin regl olucam bir de afedersiniz ishal (regl belirtimdi) oldu..
Saol canım. Yok yok ümitlendirmek değil olmazsa da üzilmicem zaten, geçen ayda olmadı üzülmedim. Regli tarihinden sonraki gün tekrar edicem sonucunu yazarım mutlaka.İçimdeki ses hala susmadı senin için hamile diyor inşallah doğrudur ama bunları yazıp seni de ümitlendirmek de istemiyorum belirtiler inşallah hamileliktir test negatif dedin inşallah test için erkendir regl günü tekrar yap çok merak ettim
tebrikler canım maşAllahDarısı isteyen herkesin başına
Allahalla eminmisinBenim peçete pembe oldu yarın adet olurum bu ay macerası sona erdi
Ben de regl oldum henüz tam sökülmedi ama kanamam leke şeklinde hatta şu uzayan akıntı ile beraber geliyor çok ilginç.yani anlayacağınız bu ay da olmadıkızlar bu sabah doktora gittim ilk kan tahlili istedi yaptırdım tam sonuç çıktı 0.100 ben adet oldum doktor dio sabahtan gelemedimi illaki tahlilimi bekledi yani anlıyacağınız bu ayda olmadı benim adetin 3 günü gonal f 300 e başlıcam yine pazartesi kontrole tekrar hayırlısı bu aya inşAllah
Allahalla eminmisinbende akıntı şuan kesildi, peçeteye silince geliyor sadece bende bilmiyorum ne olucak...
Cnm sen bir kan testi versene neyse sonuç Öğren belki psikolojik geliyordur bazen hamile olmadığını kabul edince kanama sökülür.yada hamilesin ve kanaman oluyor ki o daha kötü en azından Dr müdahale ederAllahalla eminmisinbende akıntı şuan kesildi, peçeteye silince geliyor sadece bende bilmiyorum ne olucak...
Sen test yaptın mı canım benim ? Kesildiyse süper haber bu benim ki de peceteye geliyor ama bildiğin peçete pembe oluyor sonra da bi kaç damla leke iç çamaşırım da ama bgn lekeler artınca umudum kalmadı yarına adet olurum
Kızlar adet günüm yarın da olabilir, yarın 27. Gün yarın da olmazsam cuma direk dr a gidicem. Neyse öğreneyim diye, olursam normal olmuş olucak. Ben çok stresli dönemlerden geçtşm onda bile böyle uzun lekelenme yasamamıştım...Cnm sen bir kan testi versene neyse sonuç Öğren belki psikolojik geliyordur bazen hamile olmadığını kabul edince kanama sökülür.yada hamilesin ve kanaman oluyor ki o daha kötü en azından Dr müdahale eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?