Kızlar adet günüm yarın da olabilir, yarın 27. Gün yarın da olmazsam cuma direk dr a gidicem. Neyse öğreneyim diye, olursam normal olmuş olucak. Ben çok stresli dönemlerden geçtşm onda bile böyle uzun lekelenme yasamamıştım...
Canım hakkımızda hayırlısı olsun inş. Bence sende bekle bakalım belli olur ztn...umut etmiyorum ama belirsilzlik geçsin istiyorum...Ben senden umutluyum inşşallah hamilesindir :) ben adetin 1. Günü diye sayıyorum artık resmen kırmızı değil pembe adet oldum bu ay :)
Canım hakkımızda hayırlısı olsun inş. Bence sende bekle bakalım belli olur ztn...umut etmiyorum ama belirsilzlik geçsin istiyorum...
Canım stres yapma etkiler, allah nasip ettikten sonra hersekilde olur...Bu ay regl 10. Gün memlekete yolcuyum eşim evde kalacak umarım Yum erken çatlar.şimdiden stres Yaptım kızlar farkettiniz mi?
Canım sağol ama psikopat gibiyim. Mesela hazırlamam gereken bir poster var, projede eklemem gerekenler var. Bakamıyorum hiçbirşeye...evde işgüç yapıyorum tani ama aklım burda resmen yaÂmin hayırlıs. Belirsizlik için son iki gün Kafanı başla şeylerle Dağıtmaya çalış cuma günü buraya ben hamileyim yaz inşallah :)
Canım stres yapma etkiler, allah nasip ettikten sonra hersekilde olur...
Canım sağol ama psikopat gibiyim. Mesela hazırlamam gereken bir poster var, projede eklemem gerekenler var. Bakamıyorum hiçbirşeye...evde işgüç yapıyorum tani ama aklım burda resmen ya
İnş beraber yazarız hamileyiz diye seninle resmen buay sat ve batımız aynıymış. Benim içimn de yazdığın pozitif şeyler için çok tesekkürler
canım bende 3 senedir uğraşıyorum sebep yok diolar dememkki vakti zamanı gelmemiş daha yoksa Rabbim biliyodur zamanını üzülme lütfen yeni ay yeni umutlar bende bugün adet oldum ama şimdiden umutlanmaya başladım bile yanii umudunu kaybetme canımBen de regl oldum henüz tam sökülmedi ama kanamam leke şeklinde hatta şu uzayan akıntı ile beraber geliyor çok ilginç.yani anlayacağınız bu ay da olmadıDr sebepsiz diyor ama benim iyice kafam karıştı bir kızım var 17 ay oldu uğraşıyoruz 2. Neden olmuyor gerçekten sebepsiz mi yoksa Dr mu Görmüyor bir sebep var da burda düzgün başka Dr da yok ki gideyim . yine hayal kırıklığı
Canım daha 8 gun var önunde umutsuzluk yapma kendı kendıne moralını bozmussun gecıkınce test yap en ıyısı cunku 2 gun arayla bıle nagtıf snra pozıtıf cıkanlar var kı ıdrar en gec cıkan yontemRegl tarihim 13 Ağustos. Dayanamadım bu halsizlik ve kasık batmalarına biraz erken yaptım sanırım testi ama sanırım silik bir çizgi bile olmadığına göre regl olmayı beklesem iyi olacak. Çok umutlanmıştım...
Canım daha 8 gun var önunde umutsuzluk yapma kendı kendıne moralını bozmussun gecıkınce test yap en ıyısı cunku 2 gun arayla bıle nagtıf snra pozıtıf cıkanlar var kı ıdrar en gec cıkan yontem
Regl tarihim 13 Ağustos. Dayanamadım bu halsizlik ve kasık batmalarına biraz erken yaptım sanırım testi ama sanırım silik bir çizgi bile olmadığına göre regl olmayı beklesem iyi olacak. Çok umutlanmıştım...
tabiki var hem o oraya yerleşmişse mutlaka cıkacak sonucların ben burdayım dıyecek bılıyorum ınsan dayanamıyo bende aynı sekıldeyım 9 gun var ama test adet günümde yapmayı düşünüyorum zor tutuyorum kendımı cunku yuksek ıhtmal negatıf cıkcak erken suan bızım ıcın bıdahakı hafta tekrar dene sende ınsallah allah gönündekını nasıp eder bende sabah aksam dua edıyorumHala umut var mı dersin yani?
Çok teşekkürlertabiki var hem o oraya yerleşmişse mutlaka cıkacak sonucların ben burdayım dıyecek bılıyorum ınsan dayanamıyo bende aynı sekıldeyım 9 gun var ama test adet günümde yapmayı düşünüyorum zor tutuyorum kendımı cunku yuksek ıhtmal negatıf cıkcak erken suan bızım ıcın bıdahakı hafta tekrar dene sende ınsallah allah gönündekını nasıp eder bende sabah aksam dua edıyorum
Kendi sayfan nerde canım ben kacirmisimarkadaşlar sizi kendi sayfamdaki listeden sileyim mi burdan devam edecekseniz zor oluyor. Bir kaç kez sordum cevap veren olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?