Benim sat 5 Ağustos bat ise 30 ağustosPOWERHACK ekler misin?
canım benimde yeni bat 5 eylül ayy doğum günümde 4 eylül bana hadiye olucak bence :)))Eklerim kuzum
canım benimde yeni bat 5 eylül ayy doğum günümde 4 eylül bana hadiye olucak bence :)))
hayırlısı canım bi dahaki ay inşAllah bizde buraya pozitif testlerimizi koyucazBugün öğleden sonra kanamam arttı ve adet oldum... Yani teste gerek kalmadı cuma günü hormon tahlili yaptırıcam... Adetten sonra da rahim filmi yolu göründü, Umutlar öteki aya kaldı
İnşallah canımhayırlısı canım bi dahaki ay inşAllah bizde buraya pozitif testlerimizi koyucaz
Kıyamam ya erken oldu dimi ?hayırlısı tatlım. Moralini hiç bozma. Gelecek ay olsun. Geç olsun güç olmasın.Bugün öğleden sonra kanamam arttı ve adet oldum... Yani teste gerek kalmadı cuma günü hormon tahlili yaptırıcam... Adetten sonra da rahim filmi yolu göründü, Umutlar öteki aya kaldı
Evet canım erken oldu... Doktora gidince sebebini sorucam... Bir de ben ne zaman adet olsam burnumdan kırmızı sümük gibi pıhtı geliyor sanırım hormonal bişey bu... Nasıl olsa hormon tahlili yaptırıcam cıma günü bişey varsa ortaya çıkarKıyamam ya erken oldu dimi ?hayırlısı tatlım. Moralini hiç bozma. Gelecek ay olsun. Geç olsun güç olmasın.
Inşallah yoktur canim. Varsada tedbirini almis olursun. Bende hastalanirsam 3. Gun gitmeyi dusunuyorum hem hormon testide yaptiricam. Hayirlisi olsun hakkimizdaEvet canım erken oldu... Doktora gidince sebebini sorucam... Bir de ben ne zaman adet olsam burnumdan kırmızı sümük gibi pıhtı geliyor sanırım hormonal bişey bu... Nasıl olsa hormon tahlili yaptırıcam cıma günü bişey varsa ortaya çıkar
Amin canım. Özelde hormon testinin fiyatı nedir biliyor musun?Inşallah yoktur canim. Varsada tedbirini almis olursun. Bende hastalanirsam 3. Gun gitmeyi dusunuyorum hem hormon testide yaptiricam. Hayirlisi olsun hakkimizda
Lekelenmelerim var kırmızıları görmedim henüz
Amin canım. Özelde hormon testinin fiyatı nedir biliyor musun?
Valla canim acikcasi tam bilmiyorum hastaneden hastaneye degisiyor. Yaklasik.3 ay once yaptirdigimda 140 tl. Gibi biseydi. Ama sgkliya ne kadar indirim oluyo bilmiyorum. Benim ozel saglik sigortam var ben 35 tl gibi bisey.odemistimAmin canım. Özelde hormon testinin fiyatı nedir biliyor musun?
Tatlım senle hemen hemen aynıyız ben de 27 günde bir oluyorum. Satım 10 temmuz bat 6 ağustos, senin de öyle yani...kızlar bişi sorucam 28 günde bir adet oluyorum sat9 Temmuz 12. Gün yumurtladım. Buna göre bat ayın 6sında mı yoksa ayın 4ü mü ? Kafam karıştıyardım ederseniz sevinirim.
Bende adet olayım alıcam kesin tatlım...kızlar bu arada bende bugün inofolic alıp başladım hemen kullanmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?