- 6 Ağustos 2015
- 10
- 1
- 1
- 30
Tatlım senle hemen hemen aynıyız ben de 27 günde bir oluyorum. Satım 10 temmuz bat 6 ağustos, senin de öyle yani...
Buarada lekelenmelerin devammı canım, benim ara ara devam, başka bi değişiklik yok.
günaydın canım ben kırmızıları gördüminşallah sen görmezsin güzel haberi verirsin
Bizde uyumadik ki kizimla :)
Off cnm ya hakkında hayırlısınolsun buaya inş oldın. Elimde kalan son strio testi yaptım oda geçersiz çıktı ağlamak istiyorumyarın kafın doğumcudan randevu alacağım ve gideceğim ben artık. Bugünde geçsin adet günüm olursa sökülür belki hayırlısı...
Tamam canım inş dua et sende bu kadar belirsizlik kötü bişey olmasında razıyım...benim annemin ben ve kardeşime hamileliğinde diyabeti çıkmış, aslında bende de insülin direnci var diye düşünüyorum. Bu inofolic bana iyi gelebilşr ama sorucam zaten dra seninle de paylaşırım tatlımHakkından Hayırlısı inşallah vardır da bu kadar belirsizlik hayra çıkar :) doktora gidersen inofolic olayını da sorar mısın genelde pkolu kişilere veriliyormuş normal kişilerde kullanabilir mi diye bende almayı düşündüm seker ilacı ve folik asitin birleşimi olduğunu duyunca vücut dengemi bozmak istemedim kararsız kaldım sorarsan çok sevinirim :)
Ben kırmızıları gördüm bir dahaki aya kaldık
Olabilir ancak adet günü gelmeden emin olamazsınız sanırım. Daha önce geçirdiğim gebelikte adet gününden 4 gün önce negatif çıkmıştı bende de. Sizin için hayırlısı olsun inşallah :)Merhba arkadaslar ben pkoluyum ınofolıc kullanıyorum 2 aydır korunmuyoruz 1 senelık evlıyım sıze bsy danısmak ıstıyorum bu lacı 1aydır kullanıyorum koyu akıntım war karnımın altında dolgunluk hıssedıyorum asırı terlıyorum sol kasıgım cok agrıyor reglıme 4 gunum war dun test yaptım negatıf cıktı sızce hamılemıyım sımdıden tessekur ederım.
olsun canım hayırlısı böyleymiş.Üzülmek yok, yola dewamBen kırmızıları gördüm bir dahaki aya kaldık
Olsun Birtanem hayırlısı böyle imiş yeni bat nezaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?