Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Merhba arkadaslar ben pkoluyum ınofolıc kullanıyorum 2 aydır korunmuyoruz 1 senelık evlıyım sıze bsy danısmak ıstıyorum bu lacı 1aydır kullanıyorum koyu akıntım war karnımın altında dolgunluk hıssedıyorum asırı terlıyorum sol kasıgım cok agrıyor reglıme 4 gunum war dun test yaptım negatıf cıktı sızce hamılemıyım sımdıden tessekur ederım.

Off cnm ya hakkında hayırlısınolsun buaya inş oldın. Elimde kalan son strio testi yaptım oda geçersiz çıktı ağlamak istiyorum yarın kafın doğumcudan randevu alacağım ve gideceğim ben artık. Bugünde geçsin adet günüm olursa sökülür belki hayırlısı...

Hakkından Hayırlısı inşallah vardır da bu kadar belirsizlik hayra çıkar :) doktora gidersen inofolic olayını da sorar mısın genelde pkolu kişilere veriliyormuş normal kişilerde kullanabilir mi diye bende almayı düşündüm seker ilacı ve folik asitin birleşimi olduğunu duyunca vücut dengemi bozmak istemedim kararsız kaldım sorarsan çok sevinirim :)

Tamam canım inş dua et sende bu kadar belirsizlik kötü bişey olmasında razıyım...benim annemin ben ve kardeşime hamileliğinde diyabeti çıkmış, aslında bende de insülin direnci var diye düşünüyorum. Bu inofolic bana iyi gelebilşr ama sorucam zaten dra seninle de paylaşırım tatlım

Olabilir ancak adet günü gelmeden emin olamazsınız sanırım. Daha önce geçirdiğim gebelikte adet gününden 4 gün önce negatif çıkmıştı bende de. Sizin için hayırlısı olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…