olsun canım hayırlısı böyleymiş.Üzülmek yok, yola dewam
Tamam canım inş dua et sende bu kadar belirsizlik kötü bişey olmasında razıyım...benim annemin ben ve kardeşime hamileliğinde diyabeti çıkmış, aslında bende de insülin direnci var diye düşünüyorum. Bu inofolic bana iyi gelebilşr ama sorucam zaten dra seninle de paylaşırım tatlım
Rabbımın wardır bi bildiği boşa üzülüyoruz,şu stresi kafamızdan atsak hersey daha güzel olacak benceSağol canım Hayırlısı napalım duaya devam :)
inşalllaaaahhhhhh...Bebişin seninledirAnladım o zaman sana iyi gelebilir çok Sağol canım senden haber beklicem :) inşallah hiç bir şeyin yoktur bebiş annesine nazlanıyordur :))
Dayanamadım saat 2.30a randevu aldım. Kafamdaki tüm soruları kağıda yazacağım ve spracağım. Umarım tüm sorularıma cevap bulurum. Eğer bebiş varsa süpriz olur cnm ben pek ihtimal vermiyorum niyeyrsr, sizede haber ederim.Anladım o zaman sana iyi gelebilir çok Sağol canım senden haber beklicem :) inşallah hiç bir şeyin yoktur bebiş annesine nazlanıyordur :))
Dayanamadım saat 2.30a randevu aldım. Kafamdaki tüm soruları kağıda yazacağım ve spracağım. Umarım tüm sorularıma cevap bulurum. Eğer bebiş varsa süpriz olur cnm ben pek ihtimal vermiyorum niyeyrsr, sizede haber ederim.
Allah razı oldun gönlünden geçenler için cnm, şuan adet olucam sanırım acaip karın ağrım basladı...En iyisini yapmışsın canım bu ay senle ben aynı belirtileri yaşadık bakalım ne dicek doktor ama inşallah hamilesindir Can'ı gönülden istiyorum :) doktor sonucunu haber et olur mu
Çok iyi yazmışsın canm kafan rahatlar hem belki sürprizle karşılaşırsın ki inşallah öyle olurDayanamadım saat 2.30a randevu aldım. Kafamdaki tüm soruları kağıda yazacağım ve spracağım. Umarım tüm sorularıma cevap bulurum. Eğer bebiş varsa süpriz olur cnm ben pek ihtimal vermiyorum niyeyrsr, sizede haber ederim.
Hayırlısı tatlım ama karnım ağrıyor, adet olucam muhtemel...sende varmı bir gelişme?Çok iyi yazmışsın canm kafan rahatlar hem belki sürprizle karşılaşırsın ki inşallah öyle olur
İyiymiş o zaman fazla pahalı değil. Bende bugün özel hastaneleri arayıp fiyat alayım o zaman... Tşk ederim canımValla canim acikcasi tam bilmiyorum hastaneden hastaneye degisiyor. Yaklasik.3 ay once yaptirdigimda 140 tl. Gibi biseydi. Ama sgkliya ne kadar indirim oluyo bilmiyorum. Benim ozel saglik sigortam var ben 35 tl gibi bisey.odemistim
Karın ağrısıda oluyodur herhalde gebelikte onu bilmiyorum da hayırlısı canm ya allqk bullak oluyor insan ama senin lekelenmen hala regl olmaman hep kafa karıştırıcı oyüzden git bence de Dr.a olumlu veya olumsuz en azından gerçek ortaya çıkar bugün falan yaptırmıştır test bende bekliyorum gelen giden yok bugün geçerse böyle şüphelenir vücudun kimyasını bozduk stresleHayırlısı tatlım ama karnım ağrıyor, adet olucam muhtemel...sende varmı bir gelişme?
Evet cnm elimde olsa şu stres hormonlarını durdururdum...canım sen test yspmadınmı daha?Karın ağrısıda oluyodur herhalde gebelikte onu bilmiyorum da hayırlısı canm ya allqk bullak oluyor insan ama senin lekelenmen hala regl olmaman hep kafa karıştırıcı oyüzden git bence de Dr.a olumlu veya olumsuz en azından gerçek ortaya çıkar bugün falan yaptırmıştır test bende bekliyorum gelen giden yok bugün geçerse böyle şüphelenir vücudun kimyasını bozduk stresle
Öyle napalım Allah dilerse verir.. Yeni bat 3 Eylül :)
2gun önce negatifti canm geçerse yarın oburgun yaparm 4-5 gün gecikip geldiği olmuştu 1kereEvet cnm elimde olsa şu stres hormonlarını durdururdum...canım sen test yspmadınmı daha?
Tmm cnnm sende haberdar et înş senin esas hamilelik olabilir tatlımm:)2gun önce negatifti canm geçerse yarın oburgun yaparm 4-5 gün gecikip geldiği olmuştu 1kere
Ayy ne güzel konusuyosun canm inşallah doktor dan haberdar et bol şans canmTmm cnnm sende haberdar et înş senin esas hamilelik olabilir tatlımm:)
cnm sonuç neEvet cnm elimde olsa şu stres hormonlarını durdururdum...canım sen test yspmadınmı daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?