Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Anladım o zaman sana iyi gelebilir çok Sağol canım senden haber beklicem :) inşallah hiç bir şeyin yoktur bebiş annesine nazlanıyordur :))

Anladım o zaman sana iyi gelebilir çok Sağol canım senden haber beklicem :) inşallah hiç bir şeyin yoktur bebiş annesine nazlanıyordur :))
Dayanamadım saat 2.30a randevu aldım. Kafamdaki tüm soruları kağıda yazacağım ve spracağım. Umarım tüm sorularıma cevap bulurum. Eğer bebiş varsa süpriz olur cnm ben pek ihtimal vermiyorum niyeyrsr, sizede haber ederim.

En iyisini yapmışsın canım bu ay senle ben aynı belirtileri yaşadık bakalım ne dicek doktor ama inşallah hamilesindir Can'ı gönülden istiyorum :) doktor sonucunu haber et olur mu

Dün akşam asiri sancıyla hastaneye gittim kan verdim hamile deilmisim . Ama hala reglim baslamadi stres gerginlik mahvetti....

Çok iyi yazmışsın canm kafan rahatlar hem belki sürprizle karşılaşırsın ki inşallah öyle olur

Valla canim acikcasi tam bilmiyorum hastaneden hastaneye degisiyor. Yaklasik.3 ay once yaptirdigimda 140 tl. Gibi biseydi. Ama sgkliya ne kadar indirim oluyo bilmiyorum. Benim ozel saglik sigortam var ben 35 tl gibi bisey.odemistim
İyiymiş o zaman fazla pahalı değil. Bende bugün özel hastaneleri arayıp fiyat alayım o zaman... Tşk ederim canım

Kızlar ben aşılamamın 13 . günü kan tahlilim de negatif çıktı. Bat a da 3-4 gün var daha bugün cildiye doktoruna gittim ilaç verdi tırnak mantarı için. Şimdi ilaçlara başlayıp başlamama konusunda ikilem de kaldım gebelik olsa çıkardı değil mi ya

Hayırlısı tatlım ama karnım ağrıyor, adet olucam muhtemel...sende varmı bir gelişme?
Karın ağrısıda oluyodur herhalde gebelikte onu bilmiyorum da hayırlısı canm ya allqk bullak oluyor insan ama senin lekelenmen hala regl olmaman hep kafa karıştırıcı oyüzden git bence de Dr.a olumlu veya olumsuz en azından gerçek ortaya çıkar bugün falan yaptırmıştır test bende bekliyorum gelen giden yok bugün geçerse böyle şüphelenir vücudun kimyasını bozduk stresle

Evet cnm elimde olsa şu stres hormonlarını durdururdum...canım sen test yspmadınmı daha?

Arkadaşlar bu sabah topikleri dolaşırken çok Uçuk birşeyler karşılaştım Valla çok güldüm ama acaba yapsam mı diye de içimden geçmedi değil hani.özellikle sperm azlığı olanlar iyi dinleyin

Şimdi Yöntem şöyle sabah 5 de kalkıyorsunuz buz dolu kaseye eşiniz testislerini sokuyor ve 10-15 dakika tutuyor ardından ilişki bunu deneyip hamile kalanlar varmış hatta bunu yapıp tahlil veren ve sonuçlarda farkı gören de varmış

Arkadaşlarda daha önce bu yöntemi uygulayan ya da duyan var mı????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…